Pribúdajúce sa ročky🙂Ako sa cítite po 35?
Ahojte 🙂chcem sa opýtať ...zienky,ktoré majú od 35r.do40r...ako zvládate vek,že keď už pribudnú sem tam vrásky a celkovo 🙂
@libawet oooooo ja tiež DM a Erasure je moje.
ahojte, pridavam sa do klubu, ja mam 39, a musim sa priznat ze aj ja uz na sebe citim ze uz tolko nevladzem, nemam tolko chuti sa venovat dietatu (jedinacik) akoby som mala v 25tke... preto kazdej mladej babe ktoru stretnem, tz. bavime sa spolu radim nech si urobi dieta do tej 25, v 45 bude mat uz "pokoj" ja citim na sebe ze menej vladzem, kedysi som upratala cely dom na jeden sup, teraz si ho delim na 2 dni, lebo po polke uz mam dost a nemam silu pokracovat dalej... alebo mozno aj sa mi nechce, co som na sebe zbadala je, ze som kludnejsia, veci ktore nemam rada robim ako prve, nech ich mam z krku 😀 naucila som sa efektivnejsie narabas s casom, bojim sa prechodu a to velmi, moja mama mala velmi zly prechod, v podstate ma navaly do dnes, je po prechode 10 rokov, snad to nezdedim... mne je takto od porodu, ze mi je teplejsie... ja som podstupila 2x IVF a preto sa bojim skorsieho prechodu lebo vraj to pri IVF hrozi... comu uplne dobre rozumiem, ved som zakazdym vyprodukovala cez 20 vajicok... som na seba hrda vo vela veciach, ale dakedy mi je smutno za zivotom v mladi, nastastie mam koooopec foto ked som mala 25 a bola som fakt krasna, vtedy som tomu neverila ked mi to ludia hovorili, dnes ked sa na tie foto pozriem tak musim suhlasit bola som kocka... dnes uz tak pekna nie som, si myslim ale neviem co si o mne myslia ini ludia... 😀
@saslavka73 áno, aj Erasure môžem. Ešte celkom " ujíždím " na Oceáne, Shalome a Wanastovkách, tiež Lucie je fajn. Mne DM pomáha hlavne pri upratovaní, nasadím slúchadlá, nastavím tie moje " vypalováky " a idem.
@prinzesz vieš čo, čo si myslia iní ľudia Ti môže byť vieš kde....na tomto mi už hodne dlhú dobu nezáleží. Podstatné je, ako sa cítiš Ty a každá žena je pekná, len je neupravená. Čo sa týka upratovania, behania po byte, dome s handrou, kýbľom, prachovkou....beriem ako duševný relax a telocvik a idem podľa svojho rytmu, je už síce tiež pomalší ako býval, ale to je v poriadku, stihnem, čo vládzem podľa hesla - každý tančí tak rýchlo, ako vie, ja tančím na 46. Prechodu sa tiež trošku obávam ( inak v Tvojich 39 myslieť na prechod je ešte dosť skoro, aj napriek IPV ), ale kašľem na neho, nepripúšťam si to veľmi, nechávam na prírodu, nech si poradí a beriem gynex, ten je mi pomocníkom aj psychicky.
Ahojte ... Ja mám 36 a cítim sa super 🙂 presne tak ako pred 10-15 rokmi ... Zmenu necítim 🙂
@saslavka73 ja mám na " líčenie " každé ráno 5 minút, niekedy ani to nie, takže o nejakom líčení sa ani hovoriť nedá. Krém na tvár hneď po umytí, Bioderma hydra ( používam už roky ), učesať, trochu spevním lakom na vlasy, makeup som nikdy nepoužívala, ak mám nejaký ten pupeň-len rýchlo zatriem, maľujem si trošku obočie a len oči - tiene, horná linka a maskara na mihalnice, na pery len roky používaný balzam medový Helle, to je všetko a trošku parfému, tiež stále ten istý - Elizabeth Arden, klasik. Ja si ani len nechty nelakujem, ani na nohách. Na kozmetiku nechodím, a ani dokonca už kaderníčke, asi tretím rokom - strihám sa sama a aj farbím/už len s Hennou, mám prirodzene vlnité vlasy, takže nie je vidieť nejaký ten " zub ". Prestala som kaderníčke chodiť preto, lebo mi vadilo, že strihajú " na mokro " a vždy mi po uschnutí a vyfénovaní vlasy vyleteli kratšie než bol môj plán a čo som žiadala. Strihám si suché vlasy a vidím hneď, kde treba pristrihnúť, aby konečný tvar účesu bol pre mňa vyhovujúci, a tak ho aj udržujem. Manikúru, pedikúru si tiež robím sama podľa potreby...ja som taká nenáročná žena 🙂
@saslavka73 nemávala si predtým dlhšie vlasy? Ja si farbím vlasy raz do mesiaca hennou doma sama, raz tie vlasy dám určite skrátiť, ale ešte si ich chcem užiť. Niektoré ženy vyzerajú aj vo vyššom veku super s dlhými vlasmi, niektoré už skôr ako prestarnuté víly Amálky. Ale tak dúfam, že vystihnem to obdobie, kedy budem sama vidieť, že si treba vlasy prispôsobiť primerane veku 😎
Ja mám tiež pomerne dlhé vlasy, aj napriek veku 47 rokov. Z jednoduchého dôvodu, tento typ "účesu" t.j. voľné dlhé vlasy mi najviac pristane, aj kvôli môjmu hrubému krku, ktorý mi vlasy "maskujú" a opticky zoštíhľujú. Mala som aj kratšie vlasy či vlasy do copa a nie, nepristane mi to. Vyzerám ako ten panáčik z Človeče nehnevaj sa - okrúhla malá hlavička na širokom krku 😀.
@kvetinka317 mam 40 a citim sa skvelo😆, deti su ako moji urodenci a kazdy si mysli ze mam o 10 menej😁🤪
@0silvia0 Tučná guľa s dlhými vlasmi? Bŕ. 🙂
@modrava no to áno, riedke dlhé vlasy nevyzerajú dobre. Ja mám hrubé ťažké zatiaľ husté vlasy, uvidíme čo s nimi urobia odchádzajúce hormóny, ale určite ich skrátim časom po plecia, zatiaľ si ich užívam 😎
@bodka70 že panáčik z človeče nehnevaj sa😂😂 ja mám zas tenký dlhý krk, takže na fotkách na dokladoch mám cez pol fotky len krk😔
@saslavka73 no poznám tie tučné gule, kolegyňa tiež si chytá špeky a hovorí aká je tučná pritom je taká akurát, snáď až také hrozné to nebude 😎
Inak akurát som včera dostala menštruáciu. Ako sa človeku zmenia vekom priority. Kedysi ma to otravovalo, teraz pred prechodom som vďačná za každú, ktorú ešte mám 😀.
@0silvia0 No taká milá trošku aby ma bolo za čo chytiť.
no aka mila tema ... citim sa uplne na pixu - ale to bude tym, ze mam 40 uz 1 den, som tehotna 🙂 a potim se jak taky dzezmen o polnoci na STV2 v tychto teplach. inac si uzivam zivot, mojho maleho prvorodeneho a tesim sa ako mladica na moje druhorodene - a paradne je, ze v tomto vysokom veku pri druhom priberam ovela menej, ako pri prvom - a moje sestry, co rodili ako mlade lane s kazdym dalsim dietatom len kila a kila naviac. a ja ani jednu striu 🙂 zivot je krasny ...
@saslavka73 no vidiš, takže žiadna guľa, si sa konečne priznala😎
@bodka70 presne aj ja to takto vnímam, normálne si uvedomujem, že toto sú posledné roky skutočného ženstva so všetkým čo k tomu patrí😔
ja mam tiez dlhsie vlasy, potrebujem ich vediet zopnut, ked mi je teplo, pri cviceni a podobne, Tiez by mi myslim kratke nepristali.

@kofa77 ja som sa dosť v ľuďoch sklamala a hlavne v kamarátkach a dlhoročných, o to viac to bolelo. U mňa fakt už len môj muž, syn a ja sama sebe. V práci mám okolo seba ľudí až priveľa a hlavne mužov, jednu takú kolegyňu, kt. je OK, no nepripúšťam si ľudí k telu už vôbec.