icon

Pribúdajúce sa ročky🙂Ako sa cítite po 35?

kvetinka317
1. aug 2018

Ahojte 🙂chcem sa opýtať ...zienky,ktoré majú od 35r.do40r...ako zvládate vek,že keď už pribudnú sem tam vrásky a celkovo 🙂

eliska13
3. aug 2018

@libawet moj muz je nudny taky suchar🙂u nas som tahun ja.ale tak mozno to vidim cierne aj ostatnym odrastu deti a zase budeme mozno travit cas viac casu ako partia.Sme v takom medziobdobi mne sa ten cas deti male, vela srandy, ihriska stale nejake aktivity chyba.Moj muz nepotrebuje rozpravat, dieta uz tiez zmlklo a ja som uplne iny typ ako oni dvaja.Ale zacala som chodit na pilates potrebujem zit trocha aktivnejsie.
Pre mna zivot z roboty domov TV a spat je nocna mora.

saslavka73
3. aug 2018

@eliska13 A kedy hodíš z roboty domov? A čo robíš po robote? Čo je také tvoje obľúbené? Som zvedavá.

modrava
3. aug 2018

@eliska13 nechodis na pilates do pilatesexpertu? pozeram ze si zo stareho mesta... ja chodim tam..

eliska13
3. aug 2018

@saslavka73 o 15 to je asi ten problem, ze mam vela casu🙂poobede cez skolsky rok klasika varim, ulohy so synom, kruzky...2x za tyzden idem vecer cvicit no motam sa..on ma 11r.este ho nemozem nechavat lazo plazo sameho, lebo hned sedi za PC.Na bicykel obcas poobede, na korcule

eliska13
3. aug 2018

@modrava nie, chodim do Vrakune.Ale ja som len tersz na jar zacala a potom som bola chora dost dlho mala som pasovy opar, citis sa lepsie vidis vysledky nejake ako dlho chodis?
Ja musim kvoli chrbtici paci sa mi to, ale mi cvicimr na takom lozku na pilates urcenom a vela s popruhmi na ruky, nohy citim svaly o akych som ani nevedela

modrava
3. aug 2018

@eliska13 aha, lebo som pozerala, ze mas zadane stare mesto ako svoju lokalitu. ja len ci sa nepozname z pilatesu :o)

kristinaanna
3. aug 2018

pridávam sa aj ja 🙂 nemám ešte 40, budem maž o rok a pól, ale niekedy sa tak cítim, hlavne keď v tomto teple prídem z roboty, mladšia dcéra ma 6 rokov a som rada že už samostatnejšia, neviem si predstaviť behať ešte po ihrisku, šediny mam už asi 5 rokov - musím farbiť , pleť stále ako v puberte, pred menzesom vyrážky , počas ovulácie suchú pleť, pár kíl nadváhy, nechcú ísť dole, ale konečne som zmierená sama zo sebou, nosím sukne, neriešim čo sa ma bytostne netýka,
a musím si dávať pozor pri kýchaní a behaní 🙂

saslavka73
3. aug 2018

@eliska13 tak to chapem. Ja som sa pýtala preto či som ja nejaká neschopná. Ja celý život v obchode, o siedmej doma.

dai
3. aug 2018

@kvetinka317 tak ja mam cerstve babo a cerstvych 40 - a citim sa mlado a super - uzivam si matersku a mam milion planov🙂

eliska13
3. aug 2018

@saslavka73 keď som robila do 19 prišla som domov ľahká večera, sprcha a spat.Prave preto, že som v super čase doma chcem ešte ten deň vyuzit

saslavka73
3. aug 2018

@eliska13 však ani nič iné nerobim

namornicka
3. aug 2018

Minule mi dcera pubertacka hovorila: “mami moje kamosky ta obdivuju ze chodis behat a cvicit, ze sa pekne obliekas, vravia ze ich mamy nic take nerobia ale cucia pri telke ako take knedle”. Je to take krute pubertacke vyjadrenie, ale urcitym sposobom pohlad ako nas vnima okolie. Inac vekovo som po 40.

siska53
3. aug 2018

@kristinaanna ja som.mala.prvu sedinu v 18tke.. a akoby kazdy rok pribudli dalsie..aj moj otec skoro osedivel.. a ja si uz kvoli tomu dllho farbim vlasy..

0silvia0
3. aug 2018

@libawet nie, ja som rovno na ľudské skočila, ale celkom je to ok 🙂 Na zvieracie prípravky som nemala odvahu

kristinaanna
3. aug 2018

@siska53 aj ja mam dedičné 😁 farbim raz za mesiac a ide mi to dobre na nervy😁

alexandrah
3. aug 2018

totalne ma zaujal nazov temy ... skor teda prekvapil ... uplne sa mi paci vyrok kvetinky, - ja to mam taky tak!! vek neriesim, vyzeram na 30 (to bez nadsazky a nejakého chvalenia sa), tak som sa nastavila, mam milion planov, beham, zivot mi zacina, zdravie sa lepsi ... su aj blbe dni, jasne, ale nikdy nie koli veku. ... to ma nikdy ani len nenapadlo ... ved ludia ziju aj do 90 tky, a aktivne, zdravo, preco by som nemohla aj ja? 🙂)))

alexandrah
3. aug 2018

mam cez 40

m29
4. aug 2018

@siska53 ďakujem tie si myslim , tiež som na tom nejak podobne ako ty , a to máme asi v génoch my sme taká akčná generácia 😂

namornicka
4. aug 2018

Inac napadlo mi, casto sa sklonuje “nevyzeras na 40”. Akoze ako ma vlastne vyzerat zena na 40? 😃

sardinka32
Autor odpoveď zmazal
tilly
4. aug 2018

Pripojím sa. Predvčerom som mala 37 (pomoc). Presne v 35 som začala liečbu rakoviny, čiže to ma fyzicky dosť zložilo. Pomaly naberam kondičku, ale nie je to ono. Musím byť aktívna, môj muž je síce o 10 rokov starší, ale má vrtulu v zadku, takže stále niečo riešime. Občas im nestiham, ale snažím sa to riešiť, napr bike som si.kúpila baterkovy, slapem tak.isto, len idem rýchlejšie, tak ma nemusia stále čakať.

dai
4. aug 2018

@sardinka32 myslim ze to len v mensuch mestach... vo vacsich prave pozorujem boom husakovych deti😉 pripadne aj starsich

0silvia0
4. aug 2018

@sardinka32 ale nieee, styridsiatnici nesedia na terasach, ale normalne ziju...

saslavka73
4. aug 2018

@sardinka32 no napr ja nemám potrebu po diskotékach behať, ja preferujem prírodu, také tiché činnosti. Ja som bola za mladi disco maniak takže toto nie. Nemám pocit že sa nebavím.

sardinka32
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
4. aug 2018

@sardinka32 ja diskotéky tiež nemusím, ani som nemusela ani ako úplne mladá, ale ísť večer niekam si sadnúť na pivo, na koncert, či už do mesta alebo do nejakého pubu... sú tam všetky vekové kategórie od teenagerov až po dôchodcov, ale je možné, že niekde na malých mestách je to také gaučovejšie a televízorové...

kvetinka75
5. aug 2018

@sardinka32 u nas su kluby kde su mladi a potom kluby kde sa stretavaju nase vekove kategorie 4o+
Takze da sa kam ist. Ale vhodim do divadla, kina,koncerty tam su rozne kategorie. Potom na joge a iny h cviceniach tiez. Nemam pocit zeby som nemala kam ist kvoli veku.

libawet
8. aug 2018

@dai tak už je to tu? A čo máš? Je zdravé a Ty? Ako to zvládaš ? Pôrod bol OK? Zaujíma ma to..."len pred časom si písala ", že čakáš....

libawet
8. aug 2018

@dai @0silvia0 no ...čo vám poviem baby....menzes mi chodí zatiaľ ako hodinky, vždy presne na 25 deň aj v mojich 46. No tento mesiac akoby uťalo, nič sa nedeje, dnes je 31 deň a nič! Som si vedomá jednej veci a musím sa k nej priznať - nezodpovedná v sexe, keď sa do toho s mužom dostanem, nehľadím naľavo napravo, užívam si a je mi jedno akási ochrana, navyše v mojom veku a s myómom si hovorím, no prd makový by mohlo byť, nie? HAK som nikdy neužívala a ani už s tým začínať nebudem, som odporca všetkých liekov, ale to je jedno, k veci - mala som teda min. mesiac tesne po, reku ideme na to, muža som prehovorila pekne " naostro " ( on je v tomto ten zodpovedný, nebyť jeho, máme futb. 11 🙂 )....a teda menzes sa teraz nedostavil a ani nič nenasvedčuje, že by sa mal. Včera som to od nervozity vzdala, muž mi šiel kúpiť t.test, sama som sa hanbila, že taká " stará " rašpľa, že test? Inak by som mala pripravenú vetu : "Viete to pre dcéru...", no skrátim to, našťastie - tehotná nie som! Mne to vždy vychádzalo, tieto naše " naostro strety " , toto sa mi stalo po prvý raz, takže preto také nervy. Už som aj cenu za potrat pozerala, dosť drahý styk, vám poviem! 380 € na súkrom. klinike, anonymne a nepýtajú sa, síce po 40 je to asi všetkým aj tak jedno, nie? Takže sa prikláňam k verzii č.2 - začína mi prechod, už asi vynechanie menzesu, možno posun, možno až na bud. mesiac, takže tak. Je mi inak fajn, užívam gynex, ale len tak sporadicky, podľa potreby a nechávam všetko na prírodu, nech tá sa vyjadrí 🙂 a idem si pozháňať test na menopauzu 🙂

libawet
8. aug 2018

@namornicka žena po 40: hlavne humor a veľa srandy, aj zo seba, to hlavne a nerobiť si z ničoho nič, veď nejde o život. Užívať si, tešiť sa, a nechávať problémy koňovi ( aj tomu modrému ), ten má väčšiu hlavu 🙂.