Pribúdajúce sa ročky🙂Ako sa cítite po 35?
Ahojte 🙂chcem sa opýtať ...zienky,ktoré majú od 35r.do40r...ako zvládate vek,že keď už pribudnú sem tam vrásky a celkovo 🙂
@kvetinka317 patrím do tej kategórie a absolútne to neriešim a pevne verím že ešte pár rokov nebudem je to úžasný vek
Uplne normalne....nejak extra to.nevnimam...len.dcera rastie ako z vody a podla nej to vidim...a vrasok moc nemam....ale sedivy vlas sim uz nasla tak som ho vytrhla...😂
To som si ani nevšimla.......
Ja mam uz 46, kazdy mi tipuje tak okolo 35. Mam to stastie, ze vrasky takmer nemam a postavu tiez v pohode. Mna skor zerie nie vzhlad ale vek ako taky
Tym chcem povedat - 35-40? To je tazka pohoda, chcela by som mat tolko
@kvetinka317 sem tam vrásky nevadia..skôr tie kilá pribúdajúce,ked sa len nadýchnem
@kvetinka317 medzi 35-40 som vek absolutne neriesila, teraz mam 46 a stale takmer neriesim (len sedive vlasy), nejako na take talafatky nemam cas😉
vek riesim len toho hladiska, ze este nemam deti... a casu uz je malo, nedari sa, za dva roky dva potraty... inac to cislo nejak nevnimam... citim sa na 25 ;)
Ja mam 38 a som v pohode,komu sa nepacim nech sa,nepozera
mám 48, ksicht v pohode, tipujú mi o 10 rokov menej, na pokožke to už trošku poznať, aj faldíky sa už začínajú objavovať na tých správnych miestach, ale ešte stále som so sebou v richtigu 😀
@kvetinka317 v pohode, ja sa ani nemalujem, vlasy som si volakedy farbila, teraz mam svoju prirodzenu farbu. Deti maju 6 a skoro 4, nejako nemam cas sa zaoberat vekom. 🙂
Riešim riešim. Že by som asi konečne mala ísť ku kaderníčke.
@kvetinka317 do 40 som nejako neriešila. Od 40 to akosi ide všetko dole vodou. Neviem ktorý blbec povedal, že vtedy život len začína :-/ asi to bol chlap
@mircalla ja rovnako. Mám 42, vraj vyzerám okolo 30, rekord bol 28 🙂 ale cítim sa niekedy na 100 ☹
@montemotherone To ja tiez🙂))
@kvetinka317 ja by som sa aj s pribúdajúcimi rôčkami viditeľnými na tvári zmierila. Koľko mi ľudia hádajú rokov a koľko mám v skutočnosti neriešim, je to subjektívne, ale neviem sa ja osobne zmieriť s odchádzajúcou energiou a poklesom mozgových buniek v podobe začínajúceho zabúdania. Pred pár rokmi som mala výbornú pamäť a oveľa väčšiu celkovú vitalitu. V súčasnosti potrebujem viac odpočívať a to mám len 44 rokov...
@ikonica Neboj sa... ja budem mat v oktobri 40 a som v 18tt prve tehotenstvo. Celkom Ta chapem, ja som bola v stavoch kedy by som si dala snad ruku odrezat za minus pat rokov - ale nejako ked sa mi konecne podarilo otehotniet uz ma to preslo. Aj Tebe sa podari tam dojst, uvidis! Inak toto je v dnesnej dobe relativne mlady vek. Ja tiez este nemam vrasky.
Mam 32, vlasy mam sedive ako nejaka 50 a to ozaj( po 2 porode a to som mala 25!) a vrasky? No.. vobec neriesim, patri to k veku.. skor si davam pozor na vahu🤣
je to uplne nepodstatne kolko mas... az do prechodu. vtedy sa meni vsetko. ci si bola spokojna s pletou v 25,35.45... v prechode nebudes. ak si bola spokojna s postavou, spalovanim a metabolizmom v 25.35.45... v prechode nastane zlom. ak si mala dobre vlasy v 25,35,45.. v prechode budes rada ak ti nejake ostanu a bude ti jedno aku maju farbu. aj sive su super.
a to ze kolko ti kto tipuje... ak ti odidu hormony, zbada to kazdy (aj ked si to priamo neuvedomi). takze uz ti nikto nepovie ze vyzeras na menej (lebo nevyzeras)
asi tak je to s vekom zien 😂
do 38 všetko v pohode. Potom začali menšie zdr. problémy. Sem-tam sa vyskytnú aj teraz. Nie je to nič vážne a hrozné ale už to nie je tak ako kedysi. Teraz mám 43 a cítim únavu, menej vládzem a kopu vecí sa mi už nechce. Vlasy šedivejú, párkrát do roka farbím. Pleť ešte ako tak, vrások veľa nie je ale mám fľaky po tvári a myslím, že tie mi pridávajú na veku. Váha v pohode. Dokonca keď chcem aj schudne. Celulitída a strie sú ale to som si všimla aj na mladých babách. Ako napísala silvia0 tiež sa neviem nejako zmieriť s s odchádzajúcou energiou. Aj cvičím, zdravo sa stravujem, snažím sa nezaťažovať organizmus ale vek človek asi neoklame. Je deň, keby zvládnem 6 hod. náročnú túru a deň kedy sa len premocen, nestíham, nevládzem, som unavená, nevyspatá. Ale zatiaľ som rada, že nemusím k dr. kvôli vážnym problémom, že neberiem lieky, že je to ešte ako tak v norme.
U každého sa vek prejavuje inak... ja mám už 46 (neverííím, tak mlado sa cítim 😀) a stále mi hádajú menej na môj vek (čo ma teší, samozrejme). Ale asi už dlho nebudú, lebo sa začne hlásiť strašiak PRECHOD... Zatiaľ nemám čas veľmi riešiť to, či mi pribudla sem-tam nejaká vráska... A zistila som, že som sa okolo tejto témy motala pred rokom, keď som bola pol roka doma (menila som robotu a bola som vtedy nezamestnaná)... sa ma vtedy kamoška spýtala, či nemám čo robiť, že nad blbosťami premýšľam... a mala pravdu, kým som bola v robote, stále kolotoč - robota, potom rýchlo domov, riešiť deti, krúžky, stravu, logistiku atď., večer padnem do postele ako podťatá a na vrásky ani nepomyslím... a teraz, keď som v novej robote, detto... ALE - tiež si sledujem, aby som rapídne nenabrala kilá, používam výživné krémy vhodné pre môj vek (denné, nočné, očné a tak), sem-tam capnem masku vyhladzovaciu, sem tam kúra galvanická na vyhladenie pokožky a tak... trochu sa o seba treba starať, samé od seba "od prírody" máloktorá žena vyzerá dokonalo po 40tke 🙂
@happygirl môžeš mi poslať bližšie info o tej galvanickej kúre? Pomáha, ako to prebieha? To len vyhladzuje?
@kvetinka75 Bože a ja som si myslela, že som lenivá.......
@kvetinka75 presne, ja cvičím, veľa chodím pešo, ja s postavou problém nemám, nie som typ ktorý si musí strážiť váhu, skôr by som chcela cca 2-3 kg pribrať. Ale presne ako ty, niekedy sa motám a nič sa mi nechce a niekedy fičím v pohode. Ale ešte do štyridsiatky som mala toľko energie... a po štyridsiatke som začala cítiť kolená, ortopéd mi povedal, že je to vekom 😂😂
Ale inak žiadne zdravotné problémy, za toto som fakt vďačná...
A kopu vecí sa mi už ani nechce riešiť, som fakt šťastná, že mám už odrastené deti, ja by som už menšie deti asi nezvládla, alebo by mi skákali po hlave...😎
@kvetinka75 Proste tiež sa len tak mocem.........
Ozaj a ako sú na to vaši muži? Lebo ten môj je jak vrtuľa. Až mi lezie na nervy. Za mladi to bolo lenivé jak voš nič uplne že nič, keď boli decká malé a teraz lieta ako vrtulník.

@kvetinka317 pockaj ked bude od 40 do 50! 😁