Pridajte sa k diskusii Augustovky 2006 II
Babule, dufam, ze sa nehnevate, ale ja uz fakt nemam trpezlivot, kym mi to natiahne...
Vitam vsetky a dufam, ze diskuse neochladne..ale pocasie by mohlo 😉
caute maminy skolacky, treba sa vzdelavat, detickam treba ist prikladom 😉
ja som si povedala, ze by som mala tiez nakuknut do anglictiny, aj sa sem-tam snazim, ale vacsinou mi oci klipkaju len to otvaram 😒 ale Natalka bude mat AJ v skole, tak sa prinutim popri nej, dufam.
ale mala by som to zobrat serioznejsie, za par mesiacov (1/2 roka)idem zase do prace a to uz nebudem stihat ozaj nic 😖
este k tomu ockovaniu...ja neodsudzujem nikoho, kto da deticky zaockovat, niektore su citlivejsie, treba ich chranit a kazdy najlepsie vie v akom prostredi zije. takze ked sa rodicia rozhodnu...akurat, ze vsade sa pise, ze deti treba chranit ockovanim, ale potom, ked vidite tu sumu za vakcinu, tak je cloveku az zle. a bohuzial, nie kazdy rodic moze svoje deticky takto chranit
a v petrzalke som mala kamosku, kym som bola v Blave na vyske a ked som za nou isla, tak som mala dost. a to byvala v tej "lepsej" casti petrzalky. som rada, ze mozem byvat v takomto "zapadakove" 😉 ☹
co noveho? tu u nas je hnusne hnusne pocasie. normalne mam nanic naladu. take novembrove pocasie a to by este malo svietit slniecko a byt prijemne teplo. snad este bude.
malinka nam veselo cupinka, ale este ma chvilky, ked sa nechce pustit ruky, ale ked sa pozabudne, tak je to v pohode. len nas teraz trapia zubky - stolicky . dve vpravo nam uz vysli a tie vlavo sa nie a nie prerezat, tak je dost umrnkana. a boli sme na rocnej prehliadke - 74 cm a presne 10 kg 🙂
adriana, uz ides do prace? kde das malu? ako to budete riesit?
wladi, dik, pridala som dalsie z dnesnej vecere, ta stoji za podivanie 😅
boli ste vsetci na rocnej prehliadke? my sme tam boli naposledy, ked mal Kubko 11 mesiacov a dalsia navsteva u dr. bude az v novembri, ze by sa pomylila? 😕
mimi,nepomylila, ak ste uz zaockovani, tak je to v poho, Zoja ma dalsiu poradnu az v decembri
aj tu je des pocasie, je mi zima, som nejaka precitlivena...asi z pocasia
mimi, my sme boli teraz v utorok, ale Zoja bola objednana skor, dva tyzdne pred rokom, ale boli sme na Orave, tak sme isli neskor. A ked bola chora, ockovat ju mohli az teraz.
mimi, my sme boli ked mala emi 11mes, a 2tyzdne.. takze v pohode.. nelam si hlavu.. 😉
😀 vidim ze sa schazdame, pocasko zle..
mimi, tak to ste sa po tej kasicke asi kupali, ze? 😉 zlaty 🙂
no, do prace pojdem az v marci, ale uz teraz to musim zacat riesit, tych par mesiacov ujde ako voda ☹ malinka pojde do jasliciek, mame jedny rovno pri nasom panelaku, len sa musim ist opytat, ci mi ju tam zoberu 😖 ale asi ano, su to sukromne jaslicky, tak kazda korunka dobra. a velmi si ich chvalia. a hlavne tu v topolcanoch jedine.
nas dalsia prehliadka caka cca v decembri aj s ockovanim.
jee, mimi, aj nasa sa naucila vyplazovat jazyk a teraz ho ma stale vyplazeny 😉
ale takym drobcom to pristane 😉
mimi.. peeeeekne 😀 😝 😀 😀
adi, do jasliciek, ojoj.. ale co narobis, ked korunky chybaju.. 😒
mimi, miesto mi drzia a uz by ma tam najradsej mali, lebo ten, co tam bol za mna na zastupovanie im odisiel. takze im chyba jedna pracovna sila, ale uz to musia vydrzat. a inak je to super pocit, ked viem, ze sa budem mat kde vratit, pretoze ta praca ma hrozne bavila a aj kolektiv sme tam suprovy 😎
mimi, fakt je zlaty, na zjedenie...
S tou skolou, este vlastne ani nic moc neviem, 12teho idem na zapis, tak sa uvidi. Ale budem chodit soboty a ked bude treba, tak aj s malou, podla mna nebudem jedina. Uvidime, ale uz sa aj celkom tesim, aspon "pohlcem" nejake nove info, lebo mam pocit, ze "osprostievam"

mimi, ja mam rigorozku.. to je, ze mas rok a pol na vypracovanie, to doma porobim, a potom nasleduje skuska v jeden den, aj obhajoba.. to sa da.. myslim.. 😀
ine je mat skolu externe 😉