Pridajte sa k diskusii Augustovky 2006 II
Babule, dufam, ze sa nehnevate, ale ja uz fakt nemam trpezlivot, kym mi to natiahne...
Vitam vsetky a dufam, ze diskuse neochladne..ale pocasie by mohlo π
ani my neposluchame aka tvrda?maly zacal plut,bit sa a je nejaky svojsky vsetko len ja ja
my len mojeee, nechcem, tvrda vychova? capnutie, zakazy, ale aj tak si svoje melie, a robi π .. ale dnes?? koza prefikana, ja ze EMA! π a vies co ona?? ze maminkaaa oubim ta π΅ π no, neroztop sa π
no tak to by som sa roztopila ja maleho hresim a on sa mi smeje do tvare dam mu po zadku a on ze mama nono a da aj on mne ale vcera som mu dala cez usta lebo vypluval dzus s ust a nedal si povedat iba ostal kuk a ze nono odul sa a odisiel......vypluvat dzus do inej izby π π
boooze.. snad to prejde π π .. ja ked ju hresim, tak sa jej vyhrazam, ze pojde do jasiel.. π
idem off, hlava ma boliii π
caute baby π
chvilka casu, tak pisem π my sa mame fajn, pomaly sa blizia prazdniny a ja zacinam rozmyslat, ako to vyriesim s babami βΉ budu to narocne dva mesiace βΉ ale nelutujem, ze som uz isla do prace. sice som s malou menej, ale o to viac si tie chvilky uzivam. a malej tie jaslicky prospievaju - stale nam predvadza, ako v jaslickach s tetami cvicia, tancuju, rozprava, co robia deti, ako sa hraju... π sama sa uz vyzlieka aj oblieka, sama pekne papa, pije z hrnceka, umyva sa... sice vsetko jej dlho trva, ale bavi ju to byt samostatna, hoci ked rano ponahlam do roboty, tak chytam z toho nervy π dokonca sme zacali s nocnikom, ale uspech je zatial len sem tam, ale neriesim to π
tvrdu vychovu by som niekedy zaviedla aj ja,ale pri starsej som zistila, ze to nikam neviedlo, takze to zatial riesim len krikom a vysvetlovanim. a to vysvetlovanie je vacsinou ucinnejsie, nez ten krik π ale aj tety v jasliach mi Ninku chvalia, ze je poslusna, ze s nou nie su ziadne problemy, tak dufam, ze to tak dlho zostane π
co planujete na leto? kam idete s drobcami?
.u nas by tvrda vychova nezabrala.Marek by si asi z toho robil prdel.Jemu staci ze mu na zakaz poviem ,,nono,,a po pripade dvihnem ruku,ze mu dam po jeho,lebo raz dostal po ruke ked chcel otvarat sporak-horuci,odvtedy si zapamatal co je zakaz .Urcite ho ten pac nebolel π ,ale bol hotovy ze ,,dostal,,.Ani starsich som niak prisne nehresila,snazim sa dohovarat a nekonecne dlho vysvetlovat π΅ .Na Mareka zabera aj najstrasi syn,tenje pre neho ako Boh-poslucha ho na slovo a ak mu nieco vyvadza a Milan zvysi hlas tak sa niekedy aj rozplace ako je mu to luto.
No a teraz asi co Marek vie-plienky nema od roka,tak to bolo fajn.Dokaze sa vyzliect no nie obliect,papa sam uz dlho,rozpravat sa mu nechcelo.ale ako je snim teraz babka tak zacina.Najradsej ma hry v piesku,hojdacku,slapacie auticko a hadzanie kamienkov do jazierka,najlepsie je ak niekoho ofrka π π .Rad odtrhava hlavicky kvietkom,no ruze sa mu uz vypomstili π² .
no ja mozem po malej kricat dostane aj na rit a ma ma v prdei π ale ked sa s nu vadi tata alebo dostane od neho tak to je uplne inak pred tatom ma respekt π a pride s revom ku mne ze tata tata booo π ako nebijeme ju casto ale sem tam dostane capanec na zadok
akurat som volala doktorovi ako dopadli vysledky z mocu lebo jej 2x krv ukazalo, tak tam nasli daky bacil π’ π’ π’ π’ π’ π’ π’ π’ ale ze to ma na hranici tak mam do malej tlacit vit C tekutiny a o tyzden zas na kontrolu doniest moc, dufam, ze to uz bude dobre
baby uz niektora planujete surodenca pre drobcov? π΅ my uz aj rozmyslame , len neviem ci som uz pripravena na druhe babo, porod a tak π
aj vam tak blbne stranka uz sa pokusam 5x odoslat prispevok a zakazdym mi vyhodi stranku π π π π π
ahojky aj maly ma vacsi respekt pred ockom ale nechapem to s nim je menej ale poslucha ho viac π
dnes sme boli u babky a zrazu nam zvonil sused ze ci nam nahodu nepreteka voda a moj sikovny synacik vybral babke hadicu s pracky a vytapali sme susedou π
Marek teda nema pred tatinom respekt,lebo ten ho rozmazluje π .Gabi s tou hadicou superrr π .
gabi π π π sikovny chlapec
no ved presne mala je viacej so mnou ako s tatom a tiez ma pred nim vacsi respekt, mozno preto ze su s nimi menej casu π
gabi π π ou ou π
miri, uuuz π a co, ved to bude akuraaat π .. ked to tak vezmes, bude medzi nimi skoro 2,5- 3 roky rozdiel.. π to mas fajn, len si vypocitaj, aby to bol boy π ,m ci ti to je jedno π΅
tituuus, no seruuus, sto rokov si tu nebola.. π tak ty uz labakujes?? no teda.. π ..
wladi ja by som este s kludom jednu babu brala π΅ π len Majo chce chlapa maleho a mu vravim co spravis to budeme mat π π
mimi π π v podstate je jedno, len nech sa pritrafi π , a keby druhe dievcatko, ake meno mas? π
cafte, baby.. co porabate? ked sme boli mladice, v tom case sme sa uz chystali na diskooo, cooo?? π a teraz? lezime v posteli, π uspavam malu, krpica spala len 45min cez obed, ma co dohanat π , tak uz zalamuje.. π π
ja papuckova kultura π , nuda jak svina,esteze su dobre filmy, kuknem si nieco.. tusim aj brzo zaspim.. π bo som spala maaaalo, kvoli tomu, ze vcera som nemohla zaspat..boli sme v kine, a pred nim som si dala ice kafe π , prebralo ma to, tam tusim bola aj extaza, oci som mala jak veverka, nie a nie zaspat π π€ π ..a potom sa mi volako nadranom podarilo π bieda..
ex sa ozyva, ozyva, coraz castejsie π² ja nemam slov, ani pisat sa mi nechce, a jeho to vytaca π ..nejak seka latinu, ale ja neviem π jaka som ja sprostaaaa π π
wladka asi by bolo Martinka π΅
ako ste stravili dnesnu krasnu slnecnu nedelu? my sme na oslave boli, neter ma dnes 2 roky, fajne bolo, torta mnam π konecne je zas teplo, vraj maju byt tento tyzden 30 stupnove teploty
mimi, uz planujete druhe? aspon si to odrodis a budes mat pokoj π
MM tiez planuje druhe, len ja sa akosi na to necitim, este pockam par mesiacov a sa uvidi. Musim absolvovat jedno vysetrenie a ked dopadne OK, tak hor sa na baby π
miriam, som rada, ze si sa ukazala, tiez som rozmyslala, ze sa deje s tebou......
gabi, citam, ze aj tvoj je taky nezbednik, asi vsetci chlapci su taki.... ten moj vsade kde chodi, hryzie deti π π
adi, tak uz zarezavas v praci? tesim sa, ze Ninka je v pohode v jaslickach π
ahojte aj my pomalinky planujeme druhe uvidime ci sa zadari π
mimi veru chlapci su riadny sintri niekedy sa az hambim ale niekedy sa neviem dosmiat π
ahojte po vikende,ako vidim tiez moc nepisete.Deti su ako zihadielka.Marek mi v sobotu vyvalil dvere na skrini.Tolko sa s nimi hral az sa o ne oprel a uz boli z pantov von.Tak ho to vyplasilo,ze ked sa opravili tak uz nechodi vyberat veci π² .vcera sme boli cakat babku na autobus-boze ako dobre ze je to normalne zena a Marek ju ma rad π π π .Inak praca pohodicka-po dvoch rokoch bez nej sa mi teraz paci-som zvedava ako dlho.
mimi planujeme ako planujeme, len rozmyslame, ja sa este na druhe babo necitim π a aj mala je hrozne ziarliva, vcera som vzala Kiku na ruky tak sa chuda tak srdcervuco rozrevala som len kukala ze co sa robi π
mimi 109,ved pockaj ako ja π ,medzi milanom a marekom je 15r.. Milan je rad ze ma tak maleho brata,brava ho vecer na internat a baby po nom idu ako dive ked ma zo sebou Mareka.Ten je rad ked tam ide zasa nie koly babam,ale maju tam kozliatka,psov a niake vodne vtaky tak odtial pride tak plny zazitkov ze nevie zaspat. π .Dokonca mam niekedy pocit ze si vychadza Milan lepsie s Marekom ako s Michalom,lebo ten ma tak divu pubertu,ze ma unesie.Len same grafity,hip-hop a blbosti.Zlata Milanova puberta-ani neviem ze ju mal. π π
jooooooj 15 rokov je moc ja by som radsej kym je Marianka mala nech su si vekovo blizsie
medzi mnou a bratom je 12 rokov a je to hrozne presmradene decko π lebo to ked mama dosla s takym malym to vsetci len kolo neho aj to tak dopadlo π
ani ja by som nebrala taky velky rozdiel teraz by mi to vyhovalo maly by siel do skolky do 3rokou na 4hodky a poto na cely den
drocek spinka od 12 a ja sa hram na nete π
to urcite ano,podla mna je super 2-3,roky ako som ja so segrou.Bracho je 10 a uz sme sa ako decka ,,nemuseli,, , ale teraz je to uz ok.Milan od michala su 4 tak sa spolu vedeli zahrat,Mareka teraz naucia,,ineeeee,,veci. π a bude v skolke postrachom-teda ak vobec sa do skolky na rok dostane.lebo tento rok dve skolky ani nebrali 3 rocne deti,tolko bolo predskolakov βΉ .

Vratila som sa do firmy kde som robila ,len na inu poziciu.Nie som vo fakturach,ale v labaku ,kde som bola pred par rokmi-vyrabame farby na steny,drevo....Chalani o.k.-zvysok najdes v internej poste.