Príde druhá vlna korony?
Nemyslíte si že príde druhá vlna korony,po tom ako väčšina krajín zrušila opatrenia? Napriklad v Dánsku dnes išli deti do školy bez rúšok, a ako to chcu asi odsledovať 500 a možno viac detí v škole udržať od seba na 2 metre.. v ČR už tiež môžu chodiť do práce do zahraničia atd nepamatam si všetko, viem že treba začať zase normálne žiť , ale je to veľmi riskantné podla mňa kým nieje liek, práve kôli tomuto kroku,kôli rušeniu opatreni a zakazov takto skoro, to bude uz len horšie a horšie.
@luccija skôr asi preto, že tieto deti sa o seba nepostarajú ako tie väčšie, ale súhlasím, po týždni by to bolo z kaluže do blata a stav by bol ešte horší 🤷♀️
@ptmt1011 vo si pridala a zmazali ti? Prosím napíš ešte raz👏👏👏
@ptmt1011 toto ti vymazali????
@ptmt1011 ved tým nič zlé nerobíš, podľa dávaš do plaču niečo, čo je viac než jasne...
@ptmt1011 toto je neuveriteľné, naozaj neuveriteľné... Mňa tu do p... Pošlú a je to ôk, agresivita a ty napíšeš v podstate, čo rozumní vedia a... Inak ja sa začínam báť a korony teda nie....ludska tzpost vyhráva a potom čo???
@ptmt1011 dofrasa a ľudí trápia pucoviny... A čo ked nebudem chcieť čip a očkovanie...
@ptmt1011 ja ti úplne rozumiem a desim sa toho všetkého... Ľudia sa boja, začnú robiť všetko, očkovať, čipovát...je zaujímavé, že v tejto dobe sa Orange zobudil a prišiel na to, že väčšinu času trávim v zahraničí... Fajn
@ptmt1011 vieš čo ma desí? Ze tohto som porodila 3 deti
@ptmt1011 posli prosim
@ptmt1011 my chodíme normálne von a normálne sa stretávame s blízkymi kamarátmi, sú doma tiež, ale sme mimo sk a nikto nič nerieši, okrem drbnutych Slovákov, čo sa po dvore!!!!!preháňajú v ruskach, decko hinmankomoletnotwmacane a pod nosom, čo k tomu dodať a suseda okolo nás s Ruskom a v rukaviciach, podotýkam tu povinné nie je, iba v obchode a mhd... Co k tomu dodať
@ptmt1011 ja keď toto šialenstvo vidím ma dvíha... Moje decko sa normálne hra na dvore aj s kamarátom, tak ako ich, tiež so susedou, ale decká majú ruská a chodia ocumovat našich ako sa brodia v blate, samozrejme vyzleceni a bez rusok👏👏👏

@cammille moja reč 👍