Príde druhá vlna korony?
Nemyslíte si že príde druhá vlna korony,po tom ako väčšina krajín zrušila opatrenia? Napriklad v Dánsku dnes išli deti do školy bez rúšok, a ako to chcu asi odsledovať 500 a možno viac detí v škole udržať od seba na 2 metre.. v ČR už tiež môžu chodiť do práce do zahraničia atd nepamatam si všetko, viem že treba začať zase normálne žiť , ale je to veľmi riskantné podla mňa kým nieje liek, práve kôli tomuto kroku,kôli rušeniu opatreni a zakazov takto skoro, to bude uz len horšie a horšie.
Ktory liek je 100%?
@nikolka1986 Druhé tu šíria bludy a vymývajú mozgy tým, čo si pozrú v TV, resp. si prečítajú nejaké smiešne štatistiky, ktoré ani zďaleka nezodpovedajú realite ale hlavne v slušnej forme. To je v podstate také sektárske správanie - omieľanie s kľudom ako gramofónová platňa. No jo. Každý si môže veriť čomu chce. A som rada, že aspoň toto mi nikto nezoberie.
@prasiatko30 ach jaj, ved denne zomieraju ľudia, pohrabne služby neriešia, kto ako zomrel...
Nedramatizuj prosim ta a nastuduj si o chorobnosti ludi,statistiky a vsetko okolo toho. Ano prisla neznama korona,ale toto vsetko neviem,preco sa deje. Asi len preto,ze fakt je nedostatok plucnych ventilatorov,nemame vakcinu a podobne. Nemozem sa triast a rozmyslat,kedy mi skosi rodicov,co ak ich zajtra slak trafi alebo zrazi auto alebo cokolvek. Treba zit,uzivat si zivot. Aj ja chcem,aby v zdravi zili moji blizki a vsetci ludia,ale nedovolim,aby ma toto,co robia media,dostalo do uzkych a zacala som panikarit. Ludia uz sa naucte neverit mediam,ktorych jedinou ulohou je sirenie strachu a nevrazivosti medzi ludmi.
@maciatkolulu tak asi je vidno o kolko % maju viac ako je mesacny priemer v porovnani s predoslymi rokmi 🤦🏽♀️Jedna sa o to ze do statistik oficialnych sa zapicitavali ako mrtvi koli corone len ti co boli v nemocniciach
@prasiatko30 ok😉👍
Ja si stále myslím, že ide o umelovytvorený vírus na zredukovanie počtu obyvateľov - ak nie o biologickú zbraň. Síce som viackrát čítala, že BZ to určite nie je, ale ešte NIKDY sa nerobili také opatrenia. Ani pri prasacej chrípke v roku 2009, na ktorú na Slovensku umrelo 90 ľudí, nikto nenosil rúško a nič sa nerušilo, nezatváralo.
Ja by som chcela vidiet všetky tie čo tu napisali že vaši blizki možu umriet aj na infarkt alebo ich zrazi auto alebo nieco. Ze ak by sa im nieco naozaj stalo NEDAJBOZE kôli korone, tak by ste so vztyčenou hlavou povedali že "nevadi, mohli umrieť aj inak... hlavne ze sme sa vratili do prace a život sa vratil do starych kolaji"
Tu naozaj pekne vidno, kto by z horiaceho domu vyslobodil svojho rodica, stareho rodica a kto svoje celozivotne uspory 😂👍
Ja aj keby som mala žrať suche rožky 365dni v roku ale viem že moja babka a mama budu v poriadku, tak som najštastnejsia na svete, ale to je o človeku, nie každy vie ubrať zo svojho standardu a uskromnit sa 😘😘
Akurát ze to ze budes zut suché rozky nijak nezabezpečí ze tvoja babka a mama budu v poriadku. Myslis ze tvoje uskromnovanie odstrani vsetky nastrahy sveta a smrt prestane existovat?
A este druha vec, ty ked sa uskromnis tak budes zut tie suche rozky, ale co ti co uz teraz zuje suche rozky, ti pri tvojom uskromneni skoncia ako?
Zakladatelka to tu prilis hroti z extremu do extremu, zivot nie je ciernobiely, resp. zivot alebo peniaze.

Na väčšinu vírusov nieje liek...