Príde druhá vlna korony?
Nemyslíte si že príde druhá vlna korony,po tom ako väčšina krajín zrušila opatrenia? Napriklad v Dánsku dnes išli deti do školy bez rúšok, a ako to chcu asi odsledovať 500 a možno viac detí v škole udržať od seba na 2 metre.. v ČR už tiež môžu chodiť do práce do zahraničia atd nepamatam si všetko, viem že treba začať zase normálne žiť , ale je to veľmi riskantné podla mňa kým nieje liek, práve kôli tomuto kroku,kôli rušeniu opatreni a zakazov takto skoro, to bude uz len horšie a horšie.
@ptmt1011 klud, nadych - vydych. Stoji ti to rozculovanie za to? 🙂
Neboj, nesedim netrpezlivo kazdy vecer pri telke a necakam, co mi oznami Zlatica. Nehltam vsetko, co sa mihne v mediach, sledujem rozne media, nepokladam vsetko za pravdu a som si vedoma toho, ako media dokazu manipulovat (studovala som to a chvilu aj pracovala v tej oblasti). Myslim, ze kazdy clovek so zdravym usudkom si dokaze zratat 2+2 a dokaze si utvorit nejaky nazor na to, co sa vo svete deje. Bez toho, aby niekoho, kto nezdiela rovnaky nazor, urazal, ze je ovca, ktora nasleduje stado.
K tomu cipovaniu tolko. Velky brat ta vidi aj teraz. Prostrednictvom internetu, dat, lokalizovania, z roznych registrov... no proste kto chce, ten si o tebe (aj o kazdom) dokaze zistit kvantum informacii.
Na mnoho chorôb nie je liek. Úbytok obyvateľstva je normálny a Zem je preľudnená a zdevastovaná.
I v minulosti boli pandémie s omnoho vyšším úmrtím.
Alebo si postaviť proti atómový kryt a prežiť tam v izolácii celý život.
@ptmt1011 ved len kludne dalej konspiruj, ked ta to tak bavi😉
@ptmt1011 no, je otazne, ktora z nas raz bude viac sokovana😉
@ptmt1011 ja slovensku telku nepozeram uz aspon 15 rokov, takze mi tu nepis take hluposti, ze verim tomu, co je v telke. V kazdom pripade, konspiruj si dalej a nechaj druhych, nech si myslia to, co chcu😉
@ptmt1011 Ty si fakt ako radio, alebo skor pokazena platna. Kludne si ver comu chces, ale nechaj aj druhych nech veria tomu, co chcu. Ja som ta na ziadnu psychiatriu neposielala, mne si ukradnuta a uz neviem ako Ti to mam napisat. Najdi si iny objekt a tomu vypisuj😉
Liek na koronavírus určite vynájde suseda pod nami.
@pribinak Treba si pozriet udaje... a triezvo uvazovat. Ti, co sa vyliecili, co potrebovali? Symptomaticku liecbu. A tie "obete" - vacsinou nezomreli "na koronu" ale na nejaky iny zdravotny problem. Mortalita mensia ako pri obycajnej chripke. Bojim sa skor totality, ktora potichu prichadza.

@ptmt1011 a vieš zo vznikne, keď covid19 otočíš hore nohami?
6l pivo s vitamínom C
Je to len o uhle pohľadu 🙂😂