icon

Príde jar na juhu Slovenska?

kristinka92
13. jan 2025

Dievcata čo myslite? Príde už jar na juhu slovenska či myslite že ešte nasneží? Nepamätám si ako bolo minuly rok a netuším ake mali byt predpovede. Áno viem že je januar 🤣 Popravde ma už celkom nebaví ta zima a obliekanie deti do zimných veci už vôbec 🙈😂

Strana
z2
zuzka1117
13. jan 2025

U nás je snehová kalamita, do jari ďaleko

vikss1
13. jan 2025

no ludom sa proste nezavdacis absolutne ziadnym pocasim, to je proste fakt. 😂 vkuse bude mat niekto problem 😀

columbovazena
13. jan 2025

@kristinka92 Neuveriteľné témy dokážete niektoré zakladať.. Strašne sa musíte nudiť

mamickalisticka
13. jan 2025

Ja sa už teším na marec no, taká je pravda, obliekanie trojročných dvojičiek ma tiež nenapĺňa a nebaví. Ale popravde, tento rok sme sa ešte nesankovali takže veriiiiiim. Že ešte riadne nasneží a namrzne, akurát som si kupila zimnú bundu 🥹🤣🤣🤣

petsvk
14. jan 2025

@kristinka92 už chceš prezúvať auto ?

evansova
14. jan 2025

Zavidim medvedom, svišťom a vsetkym zvieratám, ktore hibernuju. Z duse neavidim zimu (samozrejme chapem preco a ako je dolezita), ale snivam o tom, ze by som odletela s lastovičkami do teplych krajin.
Kedy som sa este raz narodila a mala šťastie, zila by som kdesi v Andaluzii, ci Toskánsku.

karmen118
14. jan 2025

Milujem zimu a chýba mi sneh a mráz, ani len decká sa nemajú kde ísť sánkovať :/, ja mám depku z horúčav a som alergik takže čím neskôr sa začne jar a leto tým lepšie pre mňa :D najradšej by som sa presťahovala niekam viac na sever, keby to šlo.

nominka86
14. jan 2025

Príde,áno. V marci

ibrunova
14. jan 2025

U nás dnes ráno takto

zuzitko74
15. jan 2025

V Ba dnes sneží.❄

karmen118
15. jan 2025

Aj u nás je konečne trochu snehu ale cez deň sa má otepliť, takže tomu nedávam dlhé trvanie...

victoriab
16. jan 2025

@kristinka92 v nitre to vcera ce, den vyzeralo na jarny den 😁 brutal slnko, teplucko. Ja milujem slnko, tesim sa stale, ked vyjde. Ja zimu nemusim, ani sneh, ja by som sa lrestahovala dakde kde je furt slnko a teplo 😁

krasolienka1
16. jan 2025

@kristinka92 asi si ešte pockame

lucopeda
16. jan 2025

@kristinka92 ved este ani poriadna zima neprisla

radacak
16. jan 2025

@kristinka92 aj ja sa už neviem dočkať toho kedy príde jar ..ale je ešte len polka januára,este sa nacakame 🤣ale mohlo by ešte aj poooooriadne nasnezit

livi
16. jan 2025

@jana_eyre_2 súhlasím, lepšie by som to nenapísala..zima má byť zima, inak budeme v lete plakať..keď nebude poriadna zima, rozmnožia sa škodcovia, nebude snežiť, tak nebudú zásoby vody v pôde, čo povedie k suchám a extrémnym horúčavám..My zimu potrebujeme, ale bojím sa, že sme svojim správaním už spôsobili zmenu..
Všetko sa však ešte dá zachrániť, ak budeme vodu zadržiavať v malých vodných cykloch a nebudeme ju odvádzať do kanalizácie.
Odporúčam pozrieť si na fb profil hydrológa Michal Kravčík

jana_eyre_2
16. jan 2025

@livi pozriem ďakujem 🙂

silvia2013
16. jan 2025

@columbovazena presne to som si povedala, akoby to nudiaca sa 12 ročná písala.

tiezjedna
16. jan 2025

ja už by som tiež uvítala pekné a teplé počasie, ale s ohľadom na prírodu dúfam, že zima ešte nekončí...

denimol
16. jan 2025

Jar tento rok príde vo štvrtok 20. marca. 🙂

pikachu999
16. jan 2025

@kristinka92 ešte by mohla nakydat aspoň 20 CM snehu a mrznúť..jar stačí tak od marca podľa mňa príde tak koncom februára ako obvykle

dismonika
16. jan 2025

zima ešte len začala, alebo lepšie povedané nezačala... Do jari ešte ďaleko. Ja začínam vnímať jar až koncom marca, kde to v polke januára...
Aj keď počasie niekedy vyzerá ako na jar...

lion777
16. jan 2025

@zuzitko74 ešte len pred chvíľou bol zimný slnovrat.

Jarná rovnodennost nastane až 20 marca a dovtedy času dosť. Nerozumiem, prečo by si chcela jar, všetko má nejaký systém, cyklus, príroda sa mení, aj zima musí byť. 🙂

sono2
16. jan 2025

Jar? Veď je stred januára. Ma čas.
Nech príde ako má.

zuzitko74
16. jan 2025

@lion777 Asi si chcela napísať niekomu inému, nikde netvrdím, že by som chcela jar uprostred januára. Mne mierne podnebné pásmo a striedanie ročných období úplne vyhovuje.

dominikamacakova
16. jan 2025

Na konci mája...

lion777
16. jan 2025

@zuzitko74 nie tebe platilo, len to, že pred chvilou bol zimný slnovrat, keďže si písala o rastlinách a o svetle. Ostatné bolo autorke.

jania023
16. jan 2025

@zuzitko74 u nas uz rasia, maliny, cucoriedky,zlaty dazd , tusim aj ruze ci ribezle . Na stromy som este nepozerala. Som ale vo svajci

mandarinka555
16. jan 2025

@kristinka92 K čomu bolo dobré to nezmyselné založenie diskusie?

Strana
z2