Príde vám toto ako porcia pre štyroch?
Haha že pre 4 porcia 😄🤗🤗 Keby tvoja mamka videla vo som dnes ja už zjedla asi by odpadla 😄😄😄😄
Daj si aj za mňa ♥️
Kde je mäso? 😲😳 Keby tam bolo mäso tak je to porcia pre jedného človeka. Takto je to diéta alebo jedlo pre vegetariánov ale aj tak sa mi to zdá nič moc. A mama čo jedáva? Prečo nedopraje vlastnému decku? 🤦
Nech si každý pripraví čo mu chutí....dá si na tanier to čo má rád každého vec
.... nebusem hodnotiť obsah jedla daj si tam mäso a neviem čo keby chcela tak si ho dá....čo sa týka jedla ako veľkosti porcie úplná pohoda kľudne aj viac ....😁pre 4 konkrétne tento tanier určite nieje Max pre 1 človeka.... dobrú chuť 🤗
Ty bývaš s mamou, keď ti kontroluje taniere?
A z toho by sa tak možno 4 ročne dieťa najedlo, aj to asi o hodinu by už bolo hladné. Nie ze dospelý človek
Nema Tvoja mama nejaku poruchu prijmu potravy? Alebo iny komplex? Lebo zjavne chce, aby jej dospela dcera nebola tlsta, aj ked jedava porcie ako skolkar...
Inak pre mna by to bola tiez fajn porcia, ak by som si o 2 hodiny zas nieco dala...
Riesila to cely Tvoj zivot? Nemas teraz aj Ty nejake problemy s prijmom potravy? Lebo mojej segre mama cele detstvo, pubertu a vlastne aj po 30tke kybicuje do jedla, sestra bola trosku vacsia, ked bola dieta (ma taky typ postavy, ale ona aj ked mala chude obdobia, ma prsia E a to chudo nebude vyzerat). Segra ma z toho problemy a vlastne cely zivot je na striedacku na roznych dietach... Mne tak skusila nastastie az v dospelosti (v detstve bola obet starsia sestra, tak na mna trochu chudsiu sa az tak nezameriavala, na mna sla s inymi vecami) ale uz som bola dost drza, vycvicena a hlavne vidiaca, co to spravilo so segrou, ze som ju zbuzerovala zakazdym, ked to spravila.
Neries. Nepocuvaj ju (aspon sa o to pokus). A nenechaj si znicit zivot a zdravie.
Nebyva Ti nahodou tazko z jedla aj kvoli tomu, ze si psychicky na tom nie najlepsie a jedlo v tebe kvoli jej reciam od malicka vyvolava stres? Ja som mala problem so zapchami cely zivot, kym som zila s mamou, strasne to riesila. Od kedy s nou nebyvam a sama to neriesim, moje zapchy sa vyriesili sami a chodievam na wc, takmer pravidelne. Proste psychika.
Sorrac, ja som vegánka, ale toto by aj škrečok považoval za čistú depresiu. Toto je akože jedlo????
Moja 2 ročná by z toho ostala hladná nie ešte dospela žena. Ak jej toto pripadá veľa tak tvoja mama žije asi zo vzduchu 🤨
moze to byt takto: autorka je pri sebe a jej mama jej to vycita (z neznamych pohnutok). raz si autorka dala toto a uz je presvedcena, ze to jedava stale. a nechape z coho pribera. reku, asi z vody. ale mozno si len vymyslam 🙂
To je jedlo? Skor ako obloha to je.
Odstahuj sa od mamy ked si mysli ze toto je vela!
Mam problemy zdravotne zo stitnou zlazou aj stravou nedokazem jest klasicke jedla byva mi z nich zlr mam kadejake alergie a ano som pribrata mam 160cm a 73 kil a mama mi stale vravi ze sa prezieram lenze nemam ako kedze nemozem tak casto a vela jedt

@sissy27 Súhlasím. My sme bylinožravci s manželom a teda toto by som nedala na tanier ani sebe 😀 By som sa v tom max pošťuchala vidličkou 😀