Príde vám toto ako porcia pre štyroch?
A ako vie tvoja mamina co jes? Byvate este spolu a vari ti? Ci nechapem....Moja sa ma max opyta po telefone co som varila :D
No a ako ti napoveda tvoj zdravy rozum tak to nieje vela...skor by som povedala ze este malo.... Chyba ti tam maso a omacka :D
Mna by zaujimalo ake porcie a kolko jedla celkovo za den zje Ta tvoja mama 👀. Toto nieje vela , akurat
no hlavne mi to nepríde ako plnohodnotné jedlo ani pre vegetariána... a ešte aj úplný nezmysel - krokety, mrkva a hríby?
Ty kokos, môj dvojročný syn by zjedol toto, okrem húb. A neverím, prepáč, že to myslíš vážne. Toto nie je ani vyvážená strava, nie to ešte pre štyroch 😄
toto by som si na tanier ani nedala, neoplatilo by sa ho spinit :DDD ale tazko povedat podla jedneho taniera :DDD mozno ked budes sledovat co zjes za tyzden/mesiac bude to vyzerat inak ako tanier pre zajacika, takuto kombinaciu by som ani ja nevymyslela.
Nie, nie je to pre 4roch je to mala porcia.. ja jedavam malé porcie a moju svokru z toho ide poraziť keď to vidí 😅 nikdy som nedokázala jesť veľa naraz.. len nerozumiem ako v tvojich 35rokoch tvoja mama môže vidavat čo máš na tanieri a kritizovať ta.. spolu bývate? Vždy sa tak vyjadrovala?
Tak podľa toho ako vyzeráš.ak máš nadváhu tak mamu chápem že chce aby si zhodila no ak si s hmotnosťou v pohode tak mama by si mala nájsť dáky koníček nech ťa moc nepozoruje 😂😂😂
Nie vzdy sa pyta vo jem. Ja takto bezne jedavam pretoze ma zo vsetkeho nafukuje a toto nemam problem. Maso nejem nevhuti mi
Hlavne su to same sacharidy a pre mna by to napr bola velka porcia, ktoru keby som aj celu zjedla, tak ma nasyti nachvilku.
A to je malý, dezertny tanier, nie? Súdiac podľa veľkosti krokiet..
Jej otázky čo jes ignoruj a neodpovedaj, nie si malé decko..
Ja práve tlačím za misku nakypu,z toho co je na foto by som sa ja nenajedla...
Kde je mäso 😃😃😃
No ak máš 100kg tak možno ti to hovorí, ak máš 50 tak je to malo jedla ale nie je to teda moc vyvážená strava, keď neješ mesto tak aspoň tofu alebo nejaké strukoviny
ak je toto tvoja bežná strava, tak si zarábaš na celkom slušné zdravotné problémy z dlhodobého hľadiska... A nemusí tam byť mäso, aj vegetariánska alebo vegánska strava môže obsahovať všetko potrebné, ale tomu sa treba venovať, kombinovať, vedieť variť. Toto mi príde ako prejav kpt. Danka - ani hlavu ani pätu to nemá a nemôžeš sa z toho normálne najesť.
Vyzera to dobre, dala by som si k tomu nejake masko 😀 Inak ved stiahni si kaloricke tabulky a riad sa zo zaciatku nimi. Mamina ti chce asi dobre, len nema tie vedomosti..nehnevaj sa za to na nu..
ja nerozumiem prečo by sa mala 35-ročná žena spovedať svojej mame čo konzumuje. To je načo dobré?
Trosku som zaskocena z toho, co je na tom tanieri. Preco to mama komentuje, riesi v takomto veku. Osobne keby som toto zjedla tak dozaista by som nemala ani pozitok z jedla a ani naplnene brucho.
Prepáč, ale v 35 rokoch ukazuješ mame čo jedávaš ? Smiešny celý príspevok bez autora ...
Mne k tomu chýba napr. kuracie stehno alebo grilovaný syr a za tým nejaký koláč 😊
Mame by som na otázku čo jem, odpovedala "jedlo" a viac sa na tú tému nebavila.
Toto je porcia vhodna pre skolkara. Este aj skolkar by bol z toho hladny. Tvoja mama ma zrejme problemy s jedlom, ma nadvahu? Casto obeznejsie zeny maju potrebu komentovat jedlo a kto co zje.
Iste, 35ročná ženská vlezie na koňa, aby sa s nami podelila s fotkou porcie jedla, ktorú jej vyčíta maminka 😂
@mirage a kde som napísala, že chýba bravčové a múka? 😀 naopak, aj vegetariánske alebo vegánske jedlo môže byť chutné a výživné, ale toto rozhodne nespĺňa kritériá na plhohodnotné jedlo. Vyprážané krokety majú akú výživovú hodnotu? Nulovú. Mrkva no ok, aj keď prevažujú sacharidy, hríby nápodobne. Proste toto nie je normálne plnohodnotné jedlo z pohľadu výživy. A už vidím, ako neodolateľne by toto pôsobilo na menu niekde v reštike, ľudia by si ruky nohy dolámali aby si mohli objednať 😀 Tak si neklamme, že je to super obedík, výživný, chutný, zdravý a lákavý. Ani náhodou.

a nechyba tam maso? :D