icon

Prijímačky na Pedagogickú fakultu v Prešove

cilka17
28. mar 2013

ahojte nevie niekto z coho su prijimacky??dakujem

Strana
z2
sisaha
28. mar 2013

@cilka17 a nemaju to vypisane na stranke? My sme v BA mali - slovencina, matika, psychologicky test a vseobecny rozhlad.

cilka17
autor
29. mar 2013

treba to zakupit,len momentalne to nemaju....

citronius
18. nov 2014

@cilka17 Ahoj, aj ja by som chcela skúsiť pdagogiku v prešove, externe, zistila si vtedy niečo ohľadom prijímačiek? Ďakujem

cilka17
autor
18. nov 2014

@citronius ahoj zistila,treba si zakupit cd s otazkami ....ja uz studujem 2 rocnik...ak nieco potrebujes vediet kludne napis

citronius
18. nov 2014

Ďakujem a z akých predmetov sa robia prijímačky na učiteľstvo mentálne postihnutých? Študuješ externe alebo denne?

erivara
8. jan 2015

Ahoj, tiež sa chystám do Prešova, v januári na deň otvorených dverí, možno sa stretneme. Cilka, ako sa Ti páči štúdium, dá sa?

majmi
9. jan 2015

Ahojte,planujem si podat prihlasku na predskolsku a elementarnu pedag.v Presove a rada by som isla aj na den otvorenych dveri ak sa mi to podari a dufam ze sa tam budu dat zaobstarat nejake tie materialy na pripravu PS alebo to spominane cd.

erivara
14. jan 2015

@majmi Odkiaľ si?

erivara
14. jan 2015

@cilka17 Prosím Ťa, ktorý deň sú prednášky na externom a ako sa ti študuje?

majmi
14. jan 2015

@erivara z Bohdanoviec

cilka17
autor
14. jan 2015

@erivara
@citronius prepacte az teraz som si vsimla,ze ste pisali...pre mentalne postihnutych neviem ake su prijimacky ale na predskolskej, je jedno CD s otazkami napr z matiky sloviny litiky psychologie filozofie....je ich dost ale su lahke...studuje sa mi dobre, je to narocne pre tych co maju deti aj robotu,ale da sa to,zatial to zvladam 😀 vacsinou prednasky su piatky alebo soboty no niekedy sa stane ,ze su aj v piatok a hned aj v sobotu cely den od 8 do 17.30 aspon ja som tak mala...

erivara
14. jan 2015

@cilka17 Ďakujem, snáď sa podarí aj nám.

erivara
14. jan 2015

@majmi Ideš vo štvrtok, alebo v sobotu na deň otv. dverí ? Ja sa chystam vo štvrtok.

vladka_13
14. jan 2015

Ahojte, chcela by som sa spýtať, že ako je to s PG /predškolská a elementárna - sociálne znevýhodnených skupín/. sú to rovnaké postupy ako pri bežnej predškolskej?( prijímačky), ale extérna forma.🙂

majmi
15. jan 2015

@erivara ked pojdem tak urcite v sobotu lebo mi musi niekto postrazit mojho 7mes.drobca 🙂 a budem rada ak tam dojdem pretoze posledne dni sa to nejako vsetko komplikuje.skusim tam este zavolat ci by mi to Cd ak ho maju nemohli poslat.

janulqa07
10. feb 2015

Zienky hladam maminku,ktora sa chysta alebo uz studuje....na pomoc s pripravou na prijmacky 🙂 zaroven zhanam viac info o skole,na co sa pripravit a pod.
Zn: SURNE 😀

franka19
4. mar 2015

tiež sa zaujímam o prijmačky na predškolskú a el. výchovu dialkovou formou a skusenosti, ked nehram vôbec na hud.nástroj ..... plánuje niekto študium od septembra 2015 z Košic a okolia?? by to bolo super aj kvôli cestovaniu aj vo vzájomnej podpore a pomoci...

franka19
19. mar 2015

predam cd s otázkami na pedagogicku fakultu v Prešove.... záujemca prosím napísať na fsemanova@gmail.com

franka19
15. máj 2015

cd už nemám...

nikolka214
4. jún 2015

ahojte nevie mi niekto poradiť, kde by som si mohla zakupiť cd s otazkami na prijimacky .. lebo sa hlasim na predškolsku elementarnu pedagogiku...🙂

franka19
4. jún 2015

kupiš to priamo na Prešovskej univerzite na študijnom.. cena 8 Eur, tušim že to posielaju aj poštou za priplatok...

majmi
18. jún 2015

@franka19 ahoj ja som bola teraz na prijimacky takze uz len cakam ako to dopadne a rada by som si pozrela vysledky na stranke len to neviem nikde najst.

majmi
18. jún 2015

@erivara ahoj bola si na prijimacky?uz vies vysledky?

erivara
18. jún 2015

@majmi Nie , nebola, nestiham.

radkanika
6. okt 2015

Ahoj babule...nasla som tuto temu, lebo hladam info o tejto skole a studijnom odbore Predskolska a elementarna pedagogika...rada by som, kto tam uz nahodou studuje alebo sa chysta a vie viac ako ja, z coho su prijimacky? to CD co sa tu spomina, staci si to nastudovat a ak ho budem vediet, urobim prijimacky??? ziadne talentovky? ako sa na skole studuje, ak ste externistky, da sa to? zvladate skusky? ja neviem napr.hrat na ziadny hudobny nastroj :p cena je tych 800€ na rok? boze, ja viem, milion otazok :D

majmi
7. okt 2015

@radkanika Ahoj ja studujem 1.ročník externe. Vela ti toho o odbore a skole neviem povedať =) ale co sa tyka prijimaciek tak mi sme to mali takto ze sme si zakupili cd za 8e a tam su testy z ktorych boli potom prijimacky myslim ze 40otazok na kruzkovanie a 5 co sa tyka gramatiky.Ziadne talentovky ani nic podobne. Ale co sa tyka dlzky studia tak ze vraj po novom bude studium na 4+3roky to nam vraveli priame na zapise. Skolne bolo 800e a este nejake drobne ku zapisnemu.

radkanika
7. okt 2015

@majmi 4+3 roky??? To co je za hlupost...4r.studovat na Bc.a este potom 3, ak chcem pokracovat...cize kompletne 7 rokov?:D ved to ani doktori tolko nestuduju...to skoncim studium pomaly v 40.tke a ani ma nikde uz nezamestnaju :D

lucicek1
12. nov 2015

Prosim Vas a nema niekti to Cd na predaj kupim. Ozvite sa dakujem

lucicek1
12. nov 2015

@majmi prosim ta mozem sa ta opytat? Kolko Vas bolo na primackach na tu externu formu? Proste kolkych prijali a kokych nie dakujem

tereskah
15. nov 2015

@majmi fakt je to bez talentoviek? lebo ja robim asistentku ucitela a chcela by som ist studovat, aby som mohla ucit, len tie talentovky, toho sa bojim

Strana
z2