Prijímačky na Pedagogickú fakultu v Prešove
ahojte nevie niekto z coho su prijimacky??dakujem
Ďakujem a z akých predmetov sa robia prijímačky na učiteľstvo mentálne postihnutých? Študuješ externe alebo denne?
Ahoj, tiež sa chystám do Prešova, v januári na deň otvorených dverí, možno sa stretneme. Cilka, ako sa Ti páči štúdium, dá sa?
Ahojte,planujem si podat prihlasku na predskolsku a elementarnu pedag.v Presove a rada by som isla aj na den otvorenych dveri ak sa mi to podari a dufam ze sa tam budu dat zaobstarat nejake tie materialy na pripravu PS alebo to spominane cd.
@erivara
@citronius prepacte az teraz som si vsimla,ze ste pisali...pre mentalne postihnutych neviem ake su prijimacky ale na predskolskej, je jedno CD s otazkami napr z matiky sloviny litiky psychologie filozofie....je ich dost ale su lahke...studuje sa mi dobre, je to narocne pre tych co maju deti aj robotu,ale da sa to,zatial to zvladam 😀 vacsinou prednasky su piatky alebo soboty no niekedy sa stane ,ze su aj v piatok a hned aj v sobotu cely den od 8 do 17.30 aspon ja som tak mala...
Ahojte, chcela by som sa spýtať, že ako je to s PG /predškolská a elementárna - sociálne znevýhodnených skupín/. sú to rovnaké postupy ako pri bežnej predškolskej?( prijímačky), ale extérna forma.🙂
Zienky hladam maminku,ktora sa chysta alebo uz studuje....na pomoc s pripravou na prijmacky 🙂 zaroven zhanam viac info o skole,na co sa pripravit a pod.
Zn: SURNE 😀
tiež sa zaujímam o prijmačky na predškolskú a el. výchovu dialkovou formou a skusenosti, ked nehram vôbec na hud.nástroj ..... plánuje niekto študium od septembra 2015 z Košic a okolia?? by to bolo super aj kvôli cestovaniu aj vo vzájomnej podpore a pomoci...
ahojte nevie mi niekto poradiť, kde by som si mohla zakupiť cd s otazkami na prijimacky .. lebo sa hlasim na predškolsku elementarnu pedagogiku...🙂
kupiš to priamo na Prešovskej univerzite na študijnom.. cena 8 Eur, tušim že to posielaju aj poštou za priplatok...
Ahoj babule...nasla som tuto temu, lebo hladam info o tejto skole a studijnom odbore Predskolska a elementarna pedagogika...rada by som, kto tam uz nahodou studuje alebo sa chysta a vie viac ako ja, z coho su prijimacky? to CD co sa tu spomina, staci si to nastudovat a ak ho budem vediet, urobim prijimacky??? ziadne talentovky? ako sa na skole studuje, ak ste externistky, da sa to? zvladate skusky? ja neviem napr.hrat na ziadny hudobny nastroj :p cena je tych 800€ na rok? boze, ja viem, milion otazok :D
@radkanika Ahoj ja studujem 1.ročník externe. Vela ti toho o odbore a skole neviem povedať =) ale co sa tyka prijimaciek tak mi sme to mali takto ze sme si zakupili cd za 8e a tam su testy z ktorych boli potom prijimacky myslim ze 40otazok na kruzkovanie a 5 co sa tyka gramatiky.Ziadne talentovky ani nic podobne. Ale co sa tyka dlzky studia tak ze vraj po novom bude studium na 4+3roky to nam vraveli priame na zapise. Skolne bolo 800e a este nejake drobne ku zapisnemu.

@cilka17 a nemaju to vypisane na stranke? My sme v BA mali - slovencina, matika, psychologicky test a vseobecny rozhlad.