Prijímačky na Pedagogickú fakultu v Prešove
ahojte nevie niekto z coho su prijimacky??dakujem
Ahojte.Chcem ísť študovať predškolsku pedagogiku, ale ešte som sa nerozhodla či Prešov, Levoča alebo Ružomberok ☹ vie mi prosím niekto poradiť Z čoho sú prijímačky A načo sa zamerať? Prípadne hocijaké informácie ohľadom štúdia. Chcem ísť na externé štúdium. Ďakujem 🙂
Ahojte žienky!Ak by niektorá mala záujem o CD s otázkami na prijímačky na predškolskú,mám na predaj 🙂
Neviete mi niekto poradit ake otazky mozem cakat na prijimackach na predskolsku elementarnu pedagogiku..dakujem
@zuzik1985 fnuk.... ☹ tak idem do toho asi....kebyze nieco neviem, obratim sa na teba 🙂
Baby matika veľmi nieje moja silná stránka..... Nevedeli by ste mi pomoct s odpovedami z matiky, otázky číslo 11, 17, 48??? diiik 🙂
Obnovujem tému 😊 Mna zaujíma hlavne ako často treba chodiť - predškolská pedagogika - externá forma a ci to berú nejak extra vazne ked napr neprídem na prednášky a pod...mam 2 male deti 😊 Dakujem
Ahojte vsetci, nema niekto nahodou na predaj CD s otazkami na prijmacky na predskolsku a elementarnu pedagogiku do Presova? Dakujem
Ahojte je tu niekto kto studoval alebo studuje predskolsku a elementarnu pedagogiku v PO? Za info dakujem
Ahojte žienky studentky 😉 študuje niektorá v PO externe ,alebo planuje na buduci rok? Ja planujem si dať k 40 tke prihlašku na studium ☺
Zdravím, prosím Vás mohli by ste mi vysvetliť, čo všetko treba vedieť preto aby som mohla ísť na predškolskú a elementárnu pedagogiku na dennú formu? Ja som zmätkárka a naozaj keď sa to týka vážnych vecí tak potrebujem mať jasne napísané veci. Aké maturitné predmety na to potrebujem? A tie skúšky prebiehajú len z toho CD, ktoré si budem musieť kúpiť?
Ďakujem.
Zdravím chcem sa opytat ešte stále si treba kúpiť CD z otázkami ak áno a prosím vás kde a ako ďakujem

Ahojte baby, a nemáte niekto k tomu CD aj odpovede na otázky? 😀 😀 😀 😀 😀