Priletí k nám bocian. Pridajte sa
Ahojte. 🙂)
Vytvaram tuto temicku, dufam, ze nam ju adminky nezavru, budeme mat novu temu, ktora bude pre vsetky zienky, ci uz snazilky, alebo tehulky, ci maminky.
Zelam tejto teme, aby bola plodnejsia ako jej predchodkyna.
A hlavne, aby uz nedochadzalo k nezmyselnym hadkam.
tak sup sup sem! shandy,kolienko,pralinka, betyna, martina05, jarulai, janulcek, radka, shakura, a ostatne nemenovane spolubojivnicky.
Vytvaram tuto temicku, dufam, ze nam ju adminky nezavru, budeme mat novu temu, ktora bude pre vsetky zienky, ci uz snazilky, alebo tehulky, ci maminky.
Zelam tejto teme, aby bola plodnejsia ako jej predchodkyna.
A hlavne, aby uz nedochadzalo k nezmyselnym hadkam.
tak sup sup sem! shandy,kolienko,pralinka, betyna, martina05, jarulai, janulcek, radka, shakura, a ostatne nemenovane spolubojivnicky.
ahoj janula. ja mam priznaky na mrchu. ]-(
presne tak janula pani anka to isti. ja som si tu hladala na googli a boli tam take "babske" recpety na maternicu to iste co p. anka kaze> nad ovsenou slamou sa naparovat. len kde vziat teraz ovsenus lamu?? este tak psenicnu by nebol problem.. ale ovsenu? :-S
ja mam krasny 5 tt. 😃 to je pocit!
ja sa len bojim, ze ci nebude nieco o com nemame ani potuchy, co by branilo, ako napr. shandy.. keby nesla do tej prahy tak ani oni o tom nevedia a mohli by sa snazit az do aleluja.. 😢
presne tak janula pani anka to isti. ja som si tu hladala na googli a boli tam take "babske" recpety na maternicu to iste co p. anka kaze> nad ovsenou slamou sa naparovat. len kde vziat teraz ovsenus lamu?? este tak psenicnu by nebol problem.. ale ovsenu? :-S
ja mam krasny 5 tt. 😃 to je pocit!
ja sa len bojim, ze ci nebude nieco o com nemame ani potuchy, co by branilo, ako napr. shandy.. keby nesla do tej prahy tak ani oni o tom nevedia a mohli by sa snazit az do aleluja.. 😢
dobre ranko bambule x-) x-)
ja mam dnes toho vela, ale aspon vas pozdravim 🙂
tehule aj snazilky 😉
martinka a ty mas kedy termin, toho 5.4.? ako to velmi uletelo 😃
ja si tvoj graf pamatam ako teraz, uz velmi skoro som si myslela, ze vyzera nadejne, som mala tusku, ze si tehula, tak ma velmi potesilo, ked sa mi to potom potvrdilo 😃 😃
ja mam dnes toho vela, ale aspon vas pozdravim 🙂
tehule aj snazilky 😉
martinka a ty mas kedy termin, toho 5.4.? ako to velmi uletelo 😃
ja si tvoj graf pamatam ako teraz, uz velmi skoro som si myslela, ze vyzera nadejne, som mala tusku, ze si tehula, tak ma velmi potesilo, ked sa mi to potom potvrdilo 😃 😃
o kolienkovi stale nic nevieme? no toto.... :-| , dufam, ze je vsetko v poriadku..
no lilix moja, ja som rada veru, ze sme v tej prahe boli a zistili nam to, takto by sme fakt zbytocne stracali cas... 🙂
teraz uz som pripravena, ze pojdeme na IVF, uz hladam na nete centra a pozeram moznosti...
reiv tehulka, aj mas nejake priznaky?
no lilix moja, ja som rada veru, ze sme v tej prahe boli a zistili nam to, takto by sme fakt zbytocne stracali cas... 🙂
teraz uz som pripravena, ze pojdeme na IVF, uz hladam na nete centra a pozeram moznosti...
reiv tehulka, aj mas nejake priznaky?
babyyy tak mame to tu. pisala som kolienku, ze co, ale ona mala moje zle cislo.. tak mi odpisala
cisarsky rez< 3,450 g 50 cm vcera o 9,20h. pozdravuje vas. nic viac nenapisala ako sa maju..
inak to preto sa mi do rana snivalo, ze som mala cisarsky rez, lebo ja som to citila za nu.. 😃
boze asi si fakt otvorim tu vestiaren.
cisarsky rez< 3,450 g 50 cm vcera o 9,20h. pozdravuje vas. nic viac nenapisala ako sa maju..
inak to preto sa mi do rana snivalo, ze som mala cisarsky rez, lebo ja som to citila za nu.. 😃
boze asi si fakt otvorim tu vestiaren.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu...
dufam, ze sa ukaze ten spravny
dufam, ze sa ukaze ten spravny
Začni písať odpoveď...

Odošli
lilix ako? ja tiez nemam ziadne priznaky, my dve sme natom dost podobne. o tyzden mam dostat ms, ty tusim v piatok. ked to nevyslo teraz, tak budeme dufat, aby to vyslo najblizsie. ale myslim si, ze my najprv skocime za p. ankou, inak to proste nevidim. a hlavu hore, raz to predsa musi prist 😉