Priletí k nám bocian. Pridajte sa
Ahojte. 🙂)
Vytvaram tuto temicku, dufam, ze nam ju adminky nezavru, budeme mat novu temu, ktora bude pre vsetky zienky, ci uz snazilky, alebo tehulky, ci maminky.
Zelam tejto teme, aby bola plodnejsia ako jej predchodkyna.
A hlavne, aby uz nedochadzalo k nezmyselnym hadkam.
tak sup sup sem! shandy,kolienko,pralinka, betyna, martina05, jarulai, janulcek, radka, shakura, a ostatne nemenovane spolubojivnicky.
Vytvaram tuto temicku, dufam, ze nam ju adminky nezavru, budeme mat novu temu, ktora bude pre vsetky zienky, ci uz snazilky, alebo tehulky, ci maminky.
Zelam tejto teme, aby bola plodnejsia ako jej predchodkyna.
A hlavne, aby uz nedochadzalo k nezmyselnym hadkam.
tak sup sup sem! shandy,kolienko,pralinka, betyna, martina05, jarulai, janulcek, radka, shakura, a ostatne nemenovane spolubojivnicky.
dobre ranko:-) ja som akosi cez vikend nestihala kedze som si pre svoj blby hystericky vylev musela udobrovat muzika |-|
bety ahoj.... neviem kam sa podeli snazilky, ale vyzerá to tak , ze my tehulky si budeme navzájom posielať tehuvírusky.... 😉
neviem este čo to bude. teraz 10-09-2009 idem na kontrolu a majú mi robiť aj ultrazvuk, tak uvidím. síce lekár ma staré sono (tak pochybujem ze tam niečo uvidí).kedy si ty zacítila prvé pohyby??
a ty uz vieš čo to bude??
neviem prečo, ale s manzelom mu stále hovoríme v muzskom rode. 😎
neviem este čo to bude. teraz 10-09-2009 idem na kontrolu a majú mi robiť aj ultrazvuk, tak uvidím. síce lekár ma staré sono (tak pochybujem ze tam niečo uvidí).kedy si ty zacítila prvé pohyby??
a ty uz vieš čo to bude??
neviem prečo, ale s manzelom mu stále hovoríme v muzskom rode. 😎
kolienko, my sme boli este 4.8. na morfologickom sone, lekar ma novy prostroj,ale male sa tak šinulo a kopkalo,že sme tiež nevideli,čo to bude,ale teraz vo štvrtok idem na 4D,tak sa teším.Hádam sa ukáže v plnej svojej kráse. 😃 Ja väčšinou hovorím v strednom rode.Poďla kadejakých tých babských rečí mi to raz vychadza na dievčatko,raz na chlapca,tak uvidíme.Ja som pohyby cítila tak riadne,že až kopance v 20 tt, pred tým cca 1-2 týždne len také slabé bublinky...
dhandy cafky, tak čo nove?
dhandy cafky, tak čo nove?
tak, tak, cyklus je ostro sledovany 😃 😃 😃
no jasne, co uz mi ine zostava, ako dufat, ze? 😃
ja neviem ci funguje alebo nie, to iste doki. len zatial co mi sledoval dve ovulky, tak boli obe na pravom....tak uvidime dalsi mesiac na folikulometrii, ci frci aj lavy...no ono je mozne, ze aj keby nahodou ten lavy nefungoval, ze ho zastupi ten pravy a ovuluje kazdy mesiac, aj keby to bola teda riadna haluz 😃 😃 , cize mrchu mozes mat tak ci tak...dokonca mrchu mozes mat aj ked neovulujes...
no jasne, co uz mi ine zostava, ako dufat, ze? 😃
ja neviem ci funguje alebo nie, to iste doki. len zatial co mi sledoval dve ovulky, tak boli obe na pravom....tak uvidime dalsi mesiac na folikulometrii, ci frci aj lavy...no ono je mozne, ze aj keby nahodou ten lavy nefungoval, ze ho zastupi ten pravy a ovuluje kazdy mesiac, aj keby to bola teda riadna haluz 😃 😃 , cize mrchu mozes mat tak ci tak...dokonca mrchu mozes mat aj ked neovulujes...
dobre ranicko vam 😃 😃
veru veru, nie je tu lilix a hned to tu upada 😃 :-p
kolienko ahojcek moja. ako sa mas? nemas novsie fotky brusina?
ja som bola vcera za mojou najlepsou kamoskou, ktora ma dvojtyzdnove babenko, no naaaaaaaadhera x-) x-) x-)
miroslava vy mate este pauzu ci snazilkujete?
veru veru, nie je tu lilix a hned to tu upada 😃 :-p
kolienko ahojcek moja. ako sa mas? nemas novsie fotky brusina?
ja som bola vcera za mojou najlepsou kamoskou, ktora ma dvojtyzdnove babenko, no naaaaaaaadhera x-) x-) x-)
miroslava vy mate este pauzu ci snazilkujete?
Začni písať odpoveď...

Odošli
Ty chces odobrat pupocnikovu krv?