icon

Primark v Rakúsku

skippy7
23. júl 2013

Ahojte žienky,
chcem sa opytať, či ste niektorá nebola v Primarku v Rakusku. Je niekde pri Viedni.Dobre a lacno sa tam dá nakupiť, poznám ho z UK Chcela by som vedieť, ako sa tam dá dostať, či je to autom v pohode, alebo či tam nechodí nahodou aj nejaky bus z Viedne.
Ďakujem

maikafer
23. okt 2016

Mozno sa tam da najst nieco, ale vo vseobecnosti je to plytvanie penazi....urcite neodporucam☹

illyria
6. nov 2016

@trdielko149 ahoj prosím ťa ako si išla mhd? plánujeme ísť totiž teraz do primarku vlakom a moc to tam nepoznám, veľmi by si mi pomohla 🙂

trdielko149
6. nov 2016

@illyria to bolo 3 roky dozadu snad...fakt si to uz nepamatam ...viem ze sme sli na Floridsdorf a potom odtial siel priamy bus do G3 ...ale uz by som tak nikdy nesla,autom je to omnoho lepsie a jednoduchsie,stravila som cestovanim 4 hodiny tam a 4 spat...

illyria
6. nov 2016

@trdielko149 som si ani nevšimla, že to už je tri roky starý príspevok, prepáč :D ale dakujem pekne za info 🙂

bublinka127
18. nov 2016

Dnes som tam bola. Detske veci sa ako tak oplatia. Treba pozerat aj na to ako je to usite. Hladala som ale dvojbalenia detskych pyzam ale nenasla som. Jedno stalo 8 eur, ziadny neprijemny flis. Zupany nic moc , stali 12 eur. 5 parov ponoziek 3 eur. Bolero 10 eur. Bluzky 9 eur. Je to tam aj na pol dna a ja som najskor obehala vsetko ostatne a na Primark som si nechala malo casu. Ale kvalitnejsie boli v C&A, tam som kupila detske tricko za 7.90 eur. Nabuduce najskor rano do Primark kym tam nie je tolko ludi a vsetko poprehadzovane.

petrakom526
28. nov 2016

ahojte dievcata,prave si vas tu citam.zijem vo viedni,a urcite ak by ste isli chodte len do SCS a nie do G3.SCS je vacsi a velky vyber.najlepsie cez tyzden a rano.lebo vikendom je to tam huste a len slovaka pocujete😂😂.zajtra idem kuk ci maju novy tovar,tak som zvedava,kolko tam necham.

kajcinka
28. nov 2016

@petrakom526 ten scs ma aku adresu prosim ta ? 😀 daj vediet ako si nakupila ,beriem sa tam v sobotu 😀

kajcinka
29. nov 2016

@petrakom526 prosím za keď prídem do viedne ako sa dostanem do orimarku? Akými spojmi ...a keby chcem ísť aj na vianočné trhy je to ďaleko? Chceme ísť v sobotu ,ďakujem pekne 🙂😉

katikacka
21. dec 2016

G3 garasdorf wien
Neviete ako je otvorene cez vianocne sviatky. Dakuje

alex2130
21. dec 2016

Kocky, v tom Primarku sa da v pohode zaparkovat? Co stoji hodina? Dakujem

kajcinka
22. dec 2016

@alex2130 parkovanie s neplatí 😀😉

katikacka
22. dec 2016

@alex2130 ked pojdete do Wiedne do primarku tam sa neplatite nic

palomablanca
21. jan 2017

a ako je to prosím vás s nadmernými veľkosťami? nájdu sa tam aj také?

synzee
19. apr 2017

Ahojte! dúfam že to tu ešte trošku žije, mala by som otázočku 🙂 ako sa dostať najlepšie do Primarku SCS keď idem regiojetom z BA? vystupim na Stadion. vďaka!

palomablanca
19. apr 2017

@synzee ahoj, sorry, netuším, my sme išli autom :(

elif123
22. apr 2017

Ahojte chcem sa spytat Primark je aj priamo vo Wien ? Diky

katikacka
22. apr 2017

Primark je pri viedni v Garasdorfe pri dialnici a potom na konci viedne SCN shop
Lebsie sa mi paci v Garasdorfe pri wien😉

katikacka
22. apr 2017

Primark
2obrazok Garasdorf

3obrazok SCN

elif123
24. apr 2017

@katikacka v tomto scs som bola chcela by som ist do Garasdorfu ...Ked pojdem do Wien kde sa mam napojit na aky smer ci mam ist dnu do Wien dikk

katikacka
24. apr 2017

@elif123 neviem odkial ste ale staci si napisat Garasdorf bei wien najde vam cestu. Ja chodievam z Angernu je to 34km🙂

elif123
25. apr 2017

@katikacka Dakujem skusim to najst 🙂

ppeettoo
30. sep 2017

@trdielko149 Ahoj, ja chodim do Primarku do scs. Chystam sa dnes do toho druheho. Vraj je vacsi. Je to pravda? Dik

trdielko149
2. okt 2017

@ppeettoo nie v Gerasdorfe G3 je Primark mensi...

ppeettoo
2. okt 2017

@trdielko149 Ďakujem. Už som tam bol. Ale je tam menšia tlačenica.

lucinka37
2. okt 2017

@ppeettoo ahoj. A oplatilo sa? Su nejake zlavy?

trdielko149
3. okt 2017

@lucinka37 no ja neviem mne sa Primark oplati vzdy! Zasadne nechodim kvoli tlaceniciam ked su akcie nenavidim davy predbiehajucich sa ludi za tricko po 1€ ked bezne stoji 1,50€...
@ppeettoo ja som bola 11.septembra v pondelok v SCS a bolo tam strasne malo ludi 😅 Normalne ze pohodicka,ziadna tlacenica pekny tovar vyber z cisel ... takto dobre som nakupila naposledy v Londyne vo Viedni az teraz po rokoch 😁

lucinka37
3. okt 2017

@trdielko149 Dakujem, chceli by sme ist teraz oktober/ november. tak preto sa pytam :D dik

3slavomira29
29. okt 2017

@trdielko149 dobrý deň môŽem sa spýtať či každá nedeľa je tam zavreté ?

trdielko149
31. okt 2017

@3slavomira29 samozrejme ze ano v Rakusku je v nedelu vsetko zavrete chodte piatok 17.11.u nas je statny sviatok ale tam nie 😉

3slavomira29
4. nov 2017

@trdielko149...a nebude tam veľa ľudí keď tu je sviatok a tam nie...my rosmmyslame nad 16.11.