Primark v Rakúsku
Ahojte žienky,
chcem sa opytať, či ste niektorá nebola v Primarku v Rakusku. Je niekde pri Viedni.Dobre a lacno sa tam dá nakupiť, poznám ho z UK Chcela by som vedieť, ako sa tam dá dostať, či je to autom v pohode, alebo či tam nechodí nahodou aj nejaky bus z Viedne.
Ďakujem
@trdielko149 ahoj prosím ťa ako si išla mhd? plánujeme ísť totiž teraz do primarku vlakom a moc to tam nepoznám, veľmi by si mi pomohla 🙂
@illyria to bolo 3 roky dozadu snad...fakt si to uz nepamatam ...viem ze sme sli na Floridsdorf a potom odtial siel priamy bus do G3 ...ale uz by som tak nikdy nesla,autom je to omnoho lepsie a jednoduchsie,stravila som cestovanim 4 hodiny tam a 4 spat...
@trdielko149 som si ani nevšimla, že to už je tri roky starý príspevok, prepáč :D ale dakujem pekne za info 🙂
Dnes som tam bola. Detske veci sa ako tak oplatia. Treba pozerat aj na to ako je to usite. Hladala som ale dvojbalenia detskych pyzam ale nenasla som. Jedno stalo 8 eur, ziadny neprijemny flis. Zupany nic moc , stali 12 eur. 5 parov ponoziek 3 eur. Bolero 10 eur. Bluzky 9 eur. Je to tam aj na pol dna a ja som najskor obehala vsetko ostatne a na Primark som si nechala malo casu. Ale kvalitnejsie boli v C&A, tam som kupila detske tricko za 7.90 eur. Nabuduce najskor rano do Primark kym tam nie je tolko ludi a vsetko poprehadzovane.
ahojte dievcata,prave si vas tu citam.zijem vo viedni,a urcite ak by ste isli chodte len do SCS a nie do G3.SCS je vacsi a velky vyber.najlepsie cez tyzden a rano.lebo vikendom je to tam huste a len slovaka pocujete😂😂.zajtra idem kuk ci maju novy tovar,tak som zvedava,kolko tam necham.
@petrakom526 ten scs ma aku adresu prosim ta ? 😀 daj vediet ako si nakupila ,beriem sa tam v sobotu 😀
@petrakom526 prosím za keď prídem do viedne ako sa dostanem do orimarku? Akými spojmi ...a keby chcem ísť aj na vianočné trhy je to ďaleko? Chceme ísť v sobotu ,ďakujem pekne 🙂😉
G3 garasdorf wien
Neviete ako je otvorene cez vianocne sviatky. Dakuje
Kocky, v tom Primarku sa da v pohode zaparkovat? Co stoji hodina? Dakujem
a ako je to prosím vás s nadmernými veľkosťami? nájdu sa tam aj také?
Ahojte! dúfam že to tu ešte trošku žije, mala by som otázočku 🙂 ako sa dostať najlepšie do Primarku SCS keď idem regiojetom z BA? vystupim na Stadion. vďaka!
@synzee ahoj, sorry, netuším, my sme išli autom :(
Ahojte chcem sa spytat Primark je aj priamo vo Wien ? Diky
Primark je pri viedni v Garasdorfe pri dialnici a potom na konci viedne SCN shop
Lebsie sa mi paci v Garasdorfe pri wien😉
@trdielko149 Ahoj, ja chodim do Primarku do scs. Chystam sa dnes do toho druheho. Vraj je vacsi. Je to pravda? Dik
@ppeettoo nie v Gerasdorfe G3 je Primark mensi...
@trdielko149 Ďakujem. Už som tam bol. Ale je tam menšia tlačenica.
@lucinka37 no ja neviem mne sa Primark oplati vzdy! Zasadne nechodim kvoli tlaceniciam ked su akcie nenavidim davy predbiehajucich sa ludi za tricko po 1€ ked bezne stoji 1,50€...
@ppeettoo ja som bola 11.septembra v pondelok v SCS a bolo tam strasne malo ludi 😅 Normalne ze pohodicka,ziadna tlacenica pekny tovar vyber z cisel ... takto dobre som nakupila naposledy v Londyne vo Viedni az teraz po rokoch 😁
@trdielko149 Dakujem, chceli by sme ist teraz oktober/ november. tak preto sa pytam :D dik
@trdielko149 dobrý deň môŽem sa spýtať či každá nedeľa je tam zavreté ?
@3slavomira29 samozrejme ze ano v Rakusku je v nedelu vsetko zavrete chodte piatok 17.11.u nas je statny sviatok ale tam nie 😉
@trdielko149...a nebude tam veľa ľudí keď tu je sviatok a tam nie...my rosmmyslame nad 16.11.

Mozno sa tam da najst nieco, ale vo vseobecnosti je to plytvanie penazi....urcite neodporucam☹