icon

Prinesie vysávanie na Nový rok nešťastie?

1. jan 2025

Dobry vecerNení som na povery moc ale napr. Na novy rok nejeme hydinu ani rybu. Verite na povery?

Strana
z2
really8
1. jan 2025

Rozsiril ssa nam tu nejaky mor.

pribinak
1. jan 2025

Nie. Je rok 2025

kavasmliekom
1. jan 2025

Neverím, ale dodržiavame tieto zvyky. Tak ako na Vianoce si dávame krížik na čelo s medom, neodchádzame od stola atď...

lindous
1. jan 2025

Toto je nejaký sociálny experiment, že dokedy budú ľudia odpovedať na rovnakú otázku?? 😅

autor
1. jan 2025

@kavasmliekom ktoré zvyky dodržiavate na novy rok?

autor
1. jan 2025

@lindous nechapem

autor
1. jan 2025

Hádam to tu ešte nebolo 😄

doriiis
1. jan 2025

Povysavala som celý dom a oprala 3 práčky.Ale vešať som nevesala.Odmietam to a nerobím to

lindous
1. jan 2025

Naposledy tak pred 3 hodinami 😅 a pred tým v posledných dňoch asi ďalšie 3 razy, len čo som ja zachytila

slavomira236
1. jan 2025

My sme jedli morcacou sunku aj som vysavala. Vysavam kazdy den kuchynu niekedy aj 2krat

autor
1. jan 2025

@doriiis prexo?
@lindous UPS tak to som nevedela ale rada by som našla danú tému ak je tu niekto kľudne pošlite link prečítam si

1ryba
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
1. jan 2025

Verime na to, ze ak sa este do konca tohto dna zalozi dalsia tema o novorocnych poverach, odidu minimalne dvaja ludia z MK 😵‍💫

lindous
1. jan 2025

Napríklad.... https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/verite-na-povery-o-novom-roku/ podľa štýlu písania by som dokonca bola povedala, že je tvoja...

bielasovicka
1. jan 2025

Nechápem prečo treba vysavat na nový rok. Ved to sa môže urobiť deň predtým, či? A ani my nejeme hydinu, dodržiavame to.

autor
1. jan 2025

@bielasovicka mam 2 deti

bucko555
1. jan 2025

Bolo 00:25 a ja som vysavala a neriešim robím tak ako iný deň, od zajtra zas robím takže som musela.stihnut

autor
1. jan 2025

@lindous nie není som to ja.. prádlo nevesqm na novy rok 😄 mam opprate

petamich
1. jan 2025

Neverim na povery, nedodrziavame nic (takze obedovali sme kura, prala som, nevesala som, lebo mame susicku, vysaval vysavac sam, to neviem, cu sa rata).

A co presne sme akoze este pokazili? Co sa este nemalo? 😂

lienka9
1. jan 2025

@petamich vyhodit smeti do kontajnera :D

nika23t
1. jan 2025

Vysavat môžeš. Keď tieto pravidlá , ktorými sa mame riadiť -aj v roku 2025, sú nemenné a povinné-vznikali, ešte sa len zameralo. Takže kľudne vysavaj o 106, len metly sa nedotkni.

valikasikulova
1. jan 2025

Ja som teraz večer o 20 prebehla celý byt za 10 minút lebo ako som nasadila okuliare nemohla som sa na to dívať a to som chcela povysavat len kúsok koberca kde mi padla tacka s marvenymi trubickami co som jedla...

katica06
1. jan 2025

Pomoooc, snáď desiata téma o poverách

pribinak
1. jan 2025

@bucko555 susedia tá musia milovať 🙈🙈

pralinka25
1. jan 2025

aj si tak cvicne upalime nejaku carodenicu? 🙄

bucko555
1. jan 2025

@pribinak bývam na rodinnom dome a mám tichy vysávač jasné že inak by som si to nedovolila

pribinak
1. jan 2025

@bucko555 😌

1ryba
Odpoveď bola odstránená
pribinak
1. jan 2025

@1ryba wau ….este šťastie že si mi to napísala

euka210
1. jan 2025

nie, neverim...aj moja mama zila v tom nejest hydinu a ryby...napocuvala som sa dost tychto veci...na taketo hluposti teda neverim... My mame sviatok, takze fungujeme ako v nedelu....

Strana
z2