Prinesie vysávanie na Nový rok nešťastie?
Dobry vecerNení som na povery moc ale napr. Na novy rok nejeme hydinu ani rybu. Verite na povery?
Nie. Je rok 2025
Neverím, ale dodržiavame tieto zvyky. Tak ako na Vianoce si dávame krížik na čelo s medom, neodchádzame od stola atď...
Toto je nejaký sociálny experiment, že dokedy budú ľudia odpovedať na rovnakú otázku?? 😅
@kavasmliekom ktoré zvyky dodržiavate na novy rok?
@lindous nechapem
Hádam to tu ešte nebolo 😄
Povysavala som celý dom a oprala 3 práčky.Ale vešať som nevesala.Odmietam to a nerobím to
Naposledy tak pred 3 hodinami 😅 a pred tým v posledných dňoch asi ďalšie 3 razy, len čo som ja zachytila
My sme jedli morcacou sunku aj som vysavala. Vysavam kazdy den kuchynu niekedy aj 2krat
Verime na to, ze ak sa este do konca tohto dna zalozi dalsia tema o novorocnych poverach, odidu minimalne dvaja ludia z MK 😵💫
Napríklad.... https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/verite-na-povery-o-novom-roku/ podľa štýlu písania by som dokonca bola povedala, že je tvoja...
Nechápem prečo treba vysavat na nový rok. Ved to sa môže urobiť deň predtým, či? A ani my nejeme hydinu, dodržiavame to.
@bielasovicka mam 2 deti
Bolo 00:25 a ja som vysavala a neriešim robím tak ako iný deň, od zajtra zas robím takže som musela.stihnut
@lindous nie není som to ja.. prádlo nevesqm na novy rok 😄 mam opprate
Neverim na povery, nedodrziavame nic (takze obedovali sme kura, prala som, nevesala som, lebo mame susicku, vysaval vysavac sam, to neviem, cu sa rata).
A co presne sme akoze este pokazili? Co sa este nemalo? 😂
Vysavat môžeš. Keď tieto pravidlá , ktorými sa mame riadiť -aj v roku 2025, sú nemenné a povinné-vznikali, ešte sa len zameralo. Takže kľudne vysavaj o 106, len metly sa nedotkni.
Ja som teraz večer o 20 prebehla celý byt za 10 minút lebo ako som nasadila okuliare nemohla som sa na to dívať a to som chcela povysavat len kúsok koberca kde mi padla tacka s marvenymi trubickami co som jedla...
Pomoooc, snáď desiata téma o poverách
aj si tak cvicne upalime nejaku carodenicu? 🙄
nie, neverim...aj moja mama zila v tom nejest hydinu a ryby...napocuvala som sa dost tychto veci...na taketo hluposti teda neverim... My mame sviatok, takze fungujeme ako v nedelu....

Rozsiril ssa nam tu nejaky mor.