icon

Prinesie vysávanie na Nový rok nešťastie?

1. jan 2025

Dobry vecerNení som na povery moc ale napr. Na novy rok nejeme hydinu ani rybu. Verite na povery?

Strana
z2
ada510
1. jan 2025

Bože ved tu sa včera prehnalo tornádo tvister aj cunami zároveň a este buchla aj bomba keby nepovysavam a neupracem tak budem v špine divím sa ze aj variť nezakazali 🙈

vanilkovazmrzka
1. jan 2025

Priama linka z civilizacneho vrcholu nazad do stredoveku 👆

lavender273
1. jan 2025

Povysavala dom byt, prala 3x a na veceru som mala steak. Bude to mat nejake nasledky? 😁

svetlonos
1. jan 2025

@bielasovicka
pretože máme deti 😜 a iní maju radi čistú zem bez smietky a maju na to čas. Pretoze som momentálne smatlava a casto mi veci padnú z rúk. Dnes som som vyberala vajcia z vriacej vody a maly 1,5 rocny mi otvoril šuplík a vysypal sezamové semienka po ceeelej kuchyni, namrvil pri jedle zo žemle atd. A iste s tým nebudem čakať na 2.1 lebo sa hovorí...
Takže som vysavala aj včera aj dnes aj na vianoce.

kavasmliekom
1. jan 2025

Nezametam, neperiem, nejeme hydinu, ani zajaca, ani rybu. Nehadame sa, ani si nenadavame, necestujeme ďaleko. Z návštevy vstupy do bytu, domu prvý muž a nikdy neprichádza návšteva s prázdnymi rukami. Každému dám do vrecka pár drobných 😀 atď.

lia2929
1. jan 2025

Juj ked mas 2 psov ako my😂maximalne plati povera jak na novy rok tak po cely😂👍🏻 stastie bude nebooj

svetlonos
1. jan 2025

@lavender273
bude! Zajtra ta nedrbne lebo sa ti nenarodil robota 🤪

marhulka13
1. jan 2025

Ja vysavam denne, na žiadne povery neverím, keď sa ma stat zle, stane sa aj bez toho, aby som jedla kura ci vesala prádlo a co ja viem co

marhulka13
1. jan 2025

@lavender273 rovno ľahni na koľajnice, tvoj život už nemá cenu

petamich
1. jan 2025

@lienka9 hm tak nebude to taka katastrofa, smeti sme neboli vyhodit 😂 mame este nadej tento rok

suzy2508
1. jan 2025

@1ryba Středověk neskončil, Středověk trvá.. 💩

1ryba
Odpoveď bola odstránená
danielahamar
1. jan 2025

A nevynasaju sa ani smeti 😉

maranco
1. jan 2025

Ak veríš v kresťanského Boha, nemôžeš zároveň slúžiť bohu šťastia a bohu osudu, tvojmu Bohu sa to nepáči, hneval by sa a žiarlil. Izaiáš 65:11, 12; 2. Mojžišova 34:14
Ak neveríš v Boha máš slobodnú vôľu ktorým bohom budeš slúžiť, akým poverám budeš podriaďovať svoj život.

pribinak
1. jan 2025

@1ryba teším sa s tebou

lentilka
1. jan 2025

Uhm. Vysávala som - však dieťa a pes, neviem, z ktorého je viac bordelu. 😅 Dala som 3 pračky a aj povešala, samozrejme. Však nebudeme v špinavom chodiť. Vlastne sme jedli aj kačicu dnes. Prvú návštevu budeme mať ženskú. 😉 Akurát smeti sme nevyhadzovali. Vyhrala som niečo? 😂

danielahamar
1. jan 2025

@lentilka z koláča dieru🤣

lentilka
1. jan 2025

@danielahamar Možno tá ženská návšteva aj nejaký koláč donesie. 😂

aalt
1. jan 2025

Povedal som nasmu robotickemu vysavacu, ze ho postihne nestastie. Neodpovedal.

cimage
1. jan 2025

Ja som pre istotu dnes nic nerobila a to doslovne. Hrala a kreslila som s detmi. Varil syn s muzom, takze mne sa nic nemoze stat.

danielahamar
1. jan 2025

@lentilka buchtu určite 🤭

rozculena
1. jan 2025

@aalt neodpovedal,lebo umrel

rozculena
1. jan 2025

mže mi niekto vysvetliť,kde sa táto chujovina vzala,s tým vysávačom? V dobách,v ktorých povery vznikali,vysávače neexistovali

anicka182
1. jan 2025

@lavender273 za trest sa na noc musis natrieť denným krémom 🤣🤣🤣

nevenka
1. jan 2025

@kavasmliekom fakt neodchadzate od stola? To sa Vam zmesti vsetko? Nas je 6 a nosime postupne na stol, zvlast pri malych detoch...takze vatavame od stola, ja alebo manzel. Vzdy ma to zaujimalo, ako sa to da nevstat 😅

kavasmliekom
1. jan 2025

@nevenka áno, dá sa to, a keď už potrebujeme odísť, tak nie ja, manžel, alebo deti vstanu.
Mame rozťahovací stôl, takže sa nám všetko zmestí.

danielahamar
1. jan 2025

@rozculena tam išlo skôr o zametanie voľakedy😉

rozculena
1. jan 2025

@danielahamar šak nech nezametajú,vysávať môžu 😂

terezkaarthuramax
1. jan 2025

Mne sa dnes nieco rosypalo na koberec.mala som nechat bordel? Vysala som izbu

1ryba
Odpoveď bola odstránená
Strana