icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

tinatitti
6. apr 2022

@hope87 zial je to tak, takto nevinni nerozprava. V podstate jej jej matka vsuvala, co ma hovorit. Ale najviac ma zarazilo to, akym tonom hlasu hovorila ona. Jej prvy telefonat z vazby a ona volala s mamou akoby bola na pionierskom tabore. Sice mi to nejde do hlavy, ale zial presvedcilo ma to. Nasledne som si vypocula aj nahravku z linky 112. Aj my slzy vybehli. Bolo to strasne si uvedomit, co sa tam stalo a to dievca ziadna panika, len vkuse riesilo seba, chlapcovi sa nesnazila ani prvu pomoc poskytnut - ok, to sa vzhladom na jej vek a sok da pochopit. Ale najviac ma sokoval pristup jej susedov. Prisli tam, videli tam dve zranene deti a odisli, zavreli za sebou dvere. Aj ich by mali riesit. Ved toto nie je normalne. Ale co uz. Nedokazem to cele pochopit a zrejme to ani nikdy nepochopim. Len verim, ze ja v mojom zivote nikdy nic podobne riesit nebudem musiet a ani moji blizky. Musi to byt uplne hrozne pre obe rodiny, ako pre rodinu Tomasa, tak aj pre rodinu Judity. Vsetci vychovavame svoje deti a vsetci chceme pre ne najlepsiu buducnost. Nikoho z nas by nenapadlo, ze sa to moze stat v jeho rodine. Smutne toto.

hope87
6. apr 2022

@tinatitti Presne...ako jej mama povedala, ze bolo to tak ako povedala na zaciatku a ona sa este tak opytala "Akoze niekto tam bol?" Uz len to mi stacilo.
A čo sa tyka susedov, ja ich neodsudzujem. Predstav si, ze vybehnes na chodbu na krik alebo ti niekto klope a zbadas zakrvaveneho cloveka pred sebou a ked nazries do jeho bytu, na zemi lezi ubodany chlapec a kopec krvi? Pud sebazachovy je jeden z najzakladnejsich pudov. Hned ako zavreli dvere volali policiu alebo aj zachranku. Jasne, ze sa mohli zlaknut, ze co ak to ona urobila a citili sa ohrozeni. Akoze poviem ti pravdu, ze keby sa toto stalo mne, urobim to iste. Ale ja sa na to pozeram ako matka, ze som doma so svojim synom. V prvom rade by bolo, aby bol v bezpeci. Keby som bola sama, tak by som mozno ratovala dievca s tym, ze by som si ju riadne prehliadla, ci nema nic v rukach a za gatami. Ale to je len teoria, nikto z nas nevie ako by sa zachoval v takej situacii.

kittykat22
6. apr 2022

@tinatitti susedov by som neodsudzovala. Tomasov zivot by aj tak nezachranili. Aj keby ho resuscitovali do prichodu zachr. sluzby, nic by to nezmenilo. Sused mal v tomto pripade mozno aj stastie, ze sa schoval, lebo bohvie co by vymyslela Judita keby mala nestastnika suseda po ruke. Dalsia vec je, ze sused nemohol vediet kde je vrah - mohol byt v klude za dverami a skocit mu po krku a dopadol by ako Tomas. Mohli si mysliet, ze ho zavrazdila Judita, ze je nepricetna a on dopadne ako chlapec. Lahko sa racionalne uvazuje na konikovi ked mame vsetky fakty. Ale predstav si, ze otvoris dvere a uvidis tuto scenu. To musi byt kompletny sok.

cacianka
7. apr 2022

@tinatitti áno susedia zavreli dvere, ale to ti už baby vysvetlili, keby si čítala tých 100 strán, je to rozohrané a vysvetlené x krát. Pud sebazáchovy, volanie záchranných zložiek, potom im išli oproti a otvorili bránu, takže až takí nezicastneni neboli

tinatitti
7. apr 2022

@cacianka áno, už viem.

rommie
11. apr 2022
januarova
12. apr 2022

@rommie už 2-3 strany sa to tu rieši, akurát článok je z iného zdroja.

hylary
21. okt 2022

@darja27 nechce sa mi to hladat.. aká je aktuálna situácia? Je dievča právoplatné odsúdené? Na koľko rokov,?

menojojka
Autor odpoveď zmazal
srdeenko19
18. feb 2023

@hylary
@menojojka ale ved je odsúdená baby. Pravoplatne. Na 12 rokov 4 mesiace.

jasomzabka
18. feb 2023
vilmuskavilma
22. feb 2023

Bbule co move? Dufam, ze sefi dievca este…

matullienka
26. feb 2023

@vilmuskavilma sedieť myslím zatiaľ sedí, len nevie niekto ako dopadlo to jej minuloročné dovolanie?

kittykat22
26. feb 2023

@vilmuskavilma tak to aby tam nebola, to by musel tatko vykopat tunel pod vaznicou

lavinis
26. feb 2023

Ved si pozri true crime stories na YT, aj mladsie vrazdili a nozom, jasné že aj 16r dievča je schopný zabit

vilmuskavilma
26. feb 2023

@lavinis
@kittykat22 boze normalne sa jej bojim cista sociopatka…

evaachesa
27. feb 2023

@lavinis presne, je veľa takých prípadov...svet sa ženie do záhuby. Akurát včera som pozerala na yt update ohľadom tohoto mladého vraha...v 14 rokoch ubodal spolužiačku...stalo sa to pred 2 rokmi a ešte stále nebol odsúdený.
https://www.denik.cz/ze_sveta/vraha-ktery-se-pr...

https://www.youtube.com/watch?v=UfOrRLfoOC4
vilmuskavilma
27. feb 2023

@evaachesa tie z to tak vidim...uz nemaju zabraby ti ludia, deti su tak rozmaznani, niekto im zaoponuje a zle nedobre je :(

hiro
27. feb 2023

@evaachesa "svet sa ženie do záhuby"
USA maju poslednych 20 rokov pocet vrazd nizsi ako pred 100 rokmi - na urovni cca 1940-1970 ked ich mali najmenej.
U nas je podobny pokles - dlhodobo mame o 1/3 menej vrazd ako za socializmu.

deedol
27. feb 2023

@hiro presne tak, len sa o kazdej vie, lebo mame internet.

evaachesa
27. feb 2023

@hiro toto je všeobecne alebo hovoríš o teenageroch? Lebo ja som narážala na to.

hiro
27. feb 2023

@evaachesa Hmm, ak tvrdis ze teenedzeri vrazdia viac ako v minulosti - tak potom zakonite musia daleko menej vrazdit dospeli aby sedeli dokopy aktualne cisla. Takze to je zaujimava uvaha. Ak su deti coraz viac zle a viac vrazdia - a zaroven pocet vrazd klesa - ako si to vysvetlujes? Ze si povrazdia zamladi a potom z nich vyrastu slusnejsi ludia ako boli ich rodicia?

evaachesa
27. feb 2023

@hiro vieš čo, ja som neskúmala žiadne štatistiky, bol to skôr môj povzdych že čo sa to na tom svete deje. 💁 Preto sa pýtam teba čo je to za graf. Ale hlbšie to skúmať určite nejdem. Ak vravíš že to má klesajúci trend, tak to som veľmi rada a až také zlé to snáď nakoniec nie je. Takže už sa na to pozerám pozitívnejšie. Ďakujem za info. ☺️👍

hiro
27. feb 2023

Raz som niekde cital priklad ze ak sa stane 730 vrazd za rok ale do medii sa dostane len 365 - vsak musia pisat aj o niecom inom. Za rok postupne klesne pocet vrazd za rok na 365 - a media znovu zverejnia 365 vrazd z pohladu ludi je kriminalita stale rovnaka - hoci v skutocnosti klesla na polovicu...

liusa82
28. feb 2023

@silvia1983 aj by som sa tam hanbila ísť na jej mieste

terezia323
28. feb 2023

@silvia1983 vysmiata ako na návšteve

123andy123
28. feb 2023

@liusa82 no len ona je psychopat taka hanbu nema

123andy123
28. feb 2023

@terezia323 mali jej dat exkurziu na cintorín a doniesť tomášovi aspoň kvetiny. Smutne