icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

mareka49
9. feb 2024

Akože niekto tam bol?
Pýta sa J.svojej matky..
Zaujímavé.
Není uvedené, koľko dní po cine prebehol tento rozhovor, ale teda keby sa mamička s tatinom do toho nevlozili, tak asi dievča sa nachádza teraz inde..

mimka1402
9. feb 2024

@hope87 hlavne, keď bolo zistené že hoc tvrdila že dávam prvú pomoc, neskúšala mu ju skutočne vôbec podať. ☹

derdia
9. feb 2024

Ano viem mate aj vy pravdu, ale nicomu nepomoze toto pisanie o tom.
Ano viem, ze to strasny cin. Ale zase je rozdiel to planovat, a chystat sa spravit s nenavisti, ako v afekte, v nejakom chorom stave, a potom si vlastne uvodomit co sa stalo. Viem, je to hrozne, chudak chalanisko, urcite to necakal, lebo neverim, ze by ho premohla. Je to vsetko uhol pohladu. Ked sa na to pozriem tak, ze prisla od chrbta a zasadila mu smrtelny uder, kedy sa nedokazal branit a hlavne to absolutne necakal, tak v tom dievcati sa skryva niekto, koho ukazala len vtedy ked tak konala. To vie len ona. Neviem ci sa dokaze clovek napravit, kto spravi takyto cin.
Ja som tym pisanim pred tym chcela len tolko aby sme aj o tychto ludoch hovorili s respektom... A so sucitom, napriek tomu, co vykonali. Lebo ani my tu nie sme a nebudeme vecne....a nikdy nevieme ako by sme sa citili vkozi druhych....to ze je to priserna situacia, ktora sa nikdy nenapravi, je jasne... Pretoze chlapec uz neozije. A ak to fakt nelutuje, tak to nemoze byt dievca, ale monstrum. A potom neviem, ci to bol jej posledny slutok.

kittykat22
9. feb 2024

@derdia myslim, ze mala dost casu aby prejavila lutost a ospravedlnila sa rodicom. To sa doteraz nestalo, tak nechapem tvoj besny vylev na jej obhajobu

xima
9. feb 2024

@derdia nehnevaj sa,ale urobiť z vrahyne napokon chúďa a obeť, to už je veľmi pokrivene videnie sveta,akokoľvek to zabalis do peknych slov o dušiach a súcite. Ako si sama napisala, mohla to urobiť v "chorom stave"..a o to práve ide. Človek ktorý zabije nechtiac, v sebaobrane, nechtiac zrazi cloveka, nie je pre splocnost nebezpečný..dala by si za ňu ruku do ohňa ze už nikdy nič také neurobi? Áno,je chuda lebo jej mozno rodicia zakázali sa priznat(ehm ehm) ,a preto sa na sudnych pojednavaniach tvarila znudene, ved o nič neslo, len jej kamarat je mrtvy..my ju tu nejdeme mucit ani poslať na trest smrti, ale z jej strany ani zmienka lutosti nad tým co urobila..to ti pride normalne a ok?

derdia
9. feb 2024

@xima 13:53 som napisala posledny usudok. Myslim, ze tam je to spravne napisane. Uz sa mi nechxe v tom vrtat😊

matullienka
9. feb 2024

@derdia chcela by som ťa vidieť ako veľmi by si bola povznesena keby to monštrum zabilo takto niekoho z tvojich blízkych. Ľahko sa ti povznasa keď tvoja rodina neprišla o svojho člena krutou rukou bezcharakternej vrahyne

kittykat22
9. feb 2024

@derdia Aky smrtelny uder do chrbta??? Precitaj si par stran dalej kde obhajca alebo advokat zverejnil cely priebeh toho, co sa v byte odohravalo a tam si precitas, ze ziadna rada od chrbta to nebola. Ona ho bodala a on sa branil. Snazil sa jej uniknut z chodby do obyvacky a potom sa zufalo snazil pred nou utiect a branil sa, a ona ho surovo dobodala 50 ranami. Normany masaker kde sa on branil a ona isla v plnej sile desiatkami ran. Vies aka strasna a bolestiva smrt to musela byt pre toho chlapca? Preco pises, ze bola nepricetna? Nebola. Lekari zhodnotili, ze bola uplne pri zmysloch. Preto je vo vazbe a nie v blazinci. Pisat so sucitom co vykonala? Nemyslis vazne. Ani sa neospravedlnila, ani sa nepriznala - este sa snazila vinu hodit na niekoho ineho.
Ked vylezie zo Sucian, tak si ju nastahuj domov 🤦‍♀️ vypocitaveho emocne oplosteneho psychopata

lucia5610
10. feb 2024

@derdia Ona a niečo si vyčitať? To určite! Nemá ani len žiadne emócie,zaujíma ju jediné mať pohodlie kdekoľvek sa bude nachádzať! A to čo spravila je neodpustiteľné,akokoľvek ju chcete obraňovať, ak by aspoň mala kúsok súcitu s rodinou Tomáška tak sa aspoň ospravedlní a prejaví ľútosť,ale nie,ona sa vytešuje ako jej je dobre! Ak si taká osoba nevstúpi do svedomia je nenapraviteľná a kedykoľvek v budúcnosti to zopakuje ak jej niekto bude liezť na nervy ako to opísala!

lucia5610
10. feb 2024

@derdia chorá duša sa má liečiť kým je čas! Keby ju to čo i len trochu trápilo tak sa už z toho vyrozpráva minimálne spoluväzeňkyni nech sa deje čokoľvek! Tak nám tu nekážte o súcite voči chladnokrvnej VRAHYNI !

sigma510
17. mar 2024

Pozerám ze táto diskusia stále žije. Ja sa naopak priklonim k menšine, ktorá si myslí, že Judita to neurobila. Nie som ani vyšetrovateľ ani nič podobné, len sa logicky zamýšľam nad niektorými vecami a nejdu mi celkom do hlavy. Ja som si dala tu námahu a prečítala som si všetky posudky, a naozaj mi tu veľa vecí nesedí. Mala porezane obe ruky, pravú dosť kruto, viete si predstaviť, že ako pravak si ľavou rukou porezete pravú ruku tak, že si urezete šľachy na prstoch? Ja teda nie, za prvé nedokázala by som ľavou nedominantnou rukou vynaložiť takú silu, ak by to aj urobila, ako by si potom porezala pravou nefunkcnou rukou tu ľavú? Alebo si najprv pravou porezala ľavú a potom ľavou pravú? Toto nikde nie je uvedené. Toto si asi človek naozaj sám neurobí. Ta baba je zhruba postavy ako ja, alebo v tej dobe bola, ja si teda naozaj neviem predstaviť, že ako žena niekoho takou silou dobodam, asi ani v nejakom amoku by som to fyzicky nedala. Ďalšia vec, ak nože ktoré našli, mali byť tie ktorými chlapca dopichala, prečo sa tam nenašli žiadne stopy po vnútorných tekutinach? Chlapec mal mat prebodnuty žalúdok, čreva, ľadviny žlčník... A na nožoch nie je po žiadnych vnútorných tekutinach ani stopa, v podsudkoch sa nič také nepíše, dokonca sa na nich mala nájsť krv iba od nej. Ďalšia vec, ako je možné že v byte našli iba DNA chlapca a judity, žiadne iné otlacky, nič... V byte kde žijú ďalšie osoby, museli snáď automaticky nájsť DNA týchto osôb, už len vlasy napadane napríklad, byt kde sa niekto zdržuje musí byť predsa plný odtlačkov a DNA stôp. A nič sa záhadne nenašlo len dňa judity a Tomáša. Prečo tvrdili, že Judita manipulovala s telom, vraj ho mala ťahať z chodby do kuchyne, keď tam bolo XY svedkov, ktori videli ze s telom manipulovali záchranári a presunuli ho oni? Prečo nikto neriešil to, že obyvateľ bytovky nahlásil, že ráno dvere ktoré kamerovane nie sú, neboli poškodené, a poobede už boli? To ze nejako reagovala pri telefonáte na 112? Neviem sama do akého stavu by som prišla, ja keď vidím trocha krvi, idem k zemi, keby vidím niečo hentake, neviem ci by som bola schopná vôbec zavolať pomoc, bohvie, možno nejaký adrenalín by na prinútil, ale asi by ma skor vyplo. Je tu veľa nejasných vecí, preto sa mi verejné linčovanie tohoto dievčaťa nepáči, lebo čo ak sa ukáže, že to naozaj neurobila? To miesto poznám, chodila som do ZA do školy, bytovka je kúsok od lesoparku, myslím ze ak tam bol niekto tretí, zmiznúť len tak do lesa, by nebol preňho problém, ak si správne pamätám bol tam plot a bránička pod lesom. Takisto je tam veľa pofidernych prepojení, na súde, medzi vyšetrovateľmi (Juditina mama mala nechať prepadnúť Halaganovho (zástupca chlapcovej rodiny) syna na skole kde učila, žeby nejaké vybavovanie účtov cez jej dcéru? Niečo na štýl, tak ty si mi nechala prepadnúť synka, ja sa ti teraz pomstim na dcére... Mne to jednoducho pripadá, že niekto mal záujem na tom, označiť ju za vraha. Veď im tu ani nesedia veľkosti nožov s ranami, v poduskoch ani nie je definované, ktorý nôž mal byť použitý, lebo ani jeden na to nesedí. Je mi ľúto toho chalana a jeho rodiny, ale takisto, ak by ste mali pochybnosti, alebo dokonca by ste boli presvedčené, že vaše dieťa to nespachalo, asi by ste tiež bojovali za spravodlivosť, ako jej rodičia a asi by ste sa nepozerali na to, ako vám len tak dieťa neprávom odsúdia a zničia mu život. Tento prípad podľa mňa vôbec nie je jasný, a podľa môjho názoru tu nie je jeden jediný priamy dôkaz o tom, že to urobila, no ak sa časom ukáže že neurobila? Aj vy ju tu niektoré označujete za vinnu a pridávajte sa k verejnému linčovaniu mladej baby na základe nejakých domnienok, ktoré vám možno vnutili ci už vedome alebo nevedome media, no kde beriete tu istotu, že v tak nejasnom prípade je naozaj vinná? Ja si počkám, ona sa pravda časom ukáže, len ak bude naozaj nevinná, bude mi jej skutočne ľúto, pretože to ako ju verejnosť označuje za vrahyňu, všetci jej prajú aby zhnila v base... Ja by som za toto žiadala fest sakra vysoké odškodné od tých, ktorí toto dopustili.

hefo
17. mar 2024

@sigma510 Nauč sa písať text s odstavcami.

mamina7070
17. mar 2024

@sigma510 enako moc detailne sa zamyslas

je to chladnokrvna vrahyna sociopatka
a to nie su domienky ale pravoplatne rozhodnutie sudu

srdeenko19
17. mar 2024

@sigma510 ale prosím ta, je to obyčajná vrahyna, bezcitna a hnusná.
Jej rodicia píšu bludy a fabuluju. Ver tomu, že ak by to neurobila ona, už dávno by sedel ten "pravy" vrah. Jej otec by ho aj spod zeme vykopal. Jediný vrah je ona.

sigma510
17. mar 2024

@srdeenko19 naozaj by ten pravý vrah sedel? V mojom okolí sa 25 rokov dozadu odohrala brutálna vražda mladej ženy, po 11 rokoch bol označený za vraha určitý človek, ktorého mala z činu usvedcit jedna nájdená spermia na šatách zosnulej, na šatách ktoré na mieste činu ani neboli. Po 11 rokoch 1 spermia, koľko že ich je v mužskom ejakulate? Niekoľko miliónov? A tu sa mala nájsť po 11 rokoch jedna! Tento muž bojoval, 3 krát ho oslobodili, bol nevinný, no neuniesol celý ten tlak, zabil sa (vraj). Skutočný vrah nikdy nebol odsúdený, hoci sa objavila osoba ktorá vypovedala, a povedala kto to urobil. Prípad je už premlcany, a skutočný vrah si tento brutálny zločin nikdy neodsedel. Zničili však život nevinnemu mužovi, ktorého ťahali po súdoch az tak, že ho totálne psychicky zlikvidovali, prečo, kto na tom mal záujem? Nech sa páči, kľudne si ten prípad dohľadaj, aj to ako bolo zbabrane zaisťovanie stôp, aj to, kto tento prípad vyšetroval a kto v ňom figuroval. A až teraz to pomaly púšťajú verejnosti, že veci boli inak ako kvakali média. A keď sa pozrieš ešte na zopár vrážd, zistíš ze sa v nich objavuje jedna a ta istá osoba. Náhoda? Naozaj si myslíš ze Judita je jediný takýto prípad plný nejasností a zbabraneho vyšetrovania? No nie, nie je. Ešte aby ste sa jednoho dňa všetci čo tu poznáte zaručenú pravdu nedivili, ako to naozaj bolo.

aalt
18. mar 2024

@sigma510 v byte neboli ziadne stopy po tretej osobe. Ziadne. Uz to tu bolo napisane: ak by tam bol niekto treti, tak by musel lietat. V byte boli len stopy Judity a Tomasa. Bolo tam tolko krvi, ze sa tam nedalo vojst aby si nezanechala stopy, ak by tam bol niekto treti, tak proste neexistuje aby nezanechal stopy. Tu nejde o to, ze by sa vonku stratil, tu ide o to, ze by sa nestratil dnu. Bol by cely od krvi a nechal by vonku krvave stopy - a nenechal. Zanechala ich prave Judita ked volala suseda. V byte sa neprezliekol. To s nozmi bolo tiez vysvetlene. Na "dokazy" obhajoby (otecka) proste zabudni, vsetko bolo vysvetlene ... Ano je nepredstavitelne ze a ako to spravila. O to je to hroznejsie.

srdeenko19
18. mar 2024

@sigma510 taky prípad sa stane možno jeden z milióna, Juditin to určite nie je. Všetky blaboly jej rodičov boli vyvrátené súdom a znalcami. Este jej malo naparili. Za tu brutalitu mala dostať 20 rokov.

hiro
18. mar 2024

@sigma510 "viete si predstaviť, že ako pravak si ľavou rukou porezete pravú ruku tak, že si urezete šľachy na prstoch"?
To kto tvrdi ze si lavou rukou rezala pravu? Pozri si utocne noze - ake maju rucky - maju bud uzavretu rukovat alebo maju zabrany aby pri bodani ruka nesklzla na cepel a tym silnym stiskom si clovek neprezeral slachy. A ked mas zakrvaveny noz tym viac sa ti smyka. Jednoducho nic si lavou rukou nerezala ale v stisku sa jej zosmykla ruka na cepel. Takto si rorezes v afekte pri bodani ako nic obe ruky.

matullienka
18. mar 2024

@sigma510 nech si každý urobí na prípad názor aký chce, ale to tvoje vysvetlenie, že kvázi ide o pomstu jej mame lebo nechala prepadnúť decko, ktoré má v rodine vyššie postaveného človeka chce riadny kus fantázie. Áno ten dotyčný to vlastne kvôli tomu naplánoval celé nie ? 🤦🤦

hope87
18. mar 2024

@sigma510 napisala si: "Aj vy ju tu niektoré označujete za vinnu a pridávajte sa k verejnému linčovaniu mladej baby na základe nejakých domnienok, ktoré vám možno vnutili ci už vedome alebo nevedome media, no kde beriete tu istotu, že v tak nejasnom prípade je naozaj vinná?" Ty si fakt myslis, ze odsudili, vtedy 16ročnú mladu babu na zaklade domnienok a medialnemu tlaku? 😀
V tom tvojom siahodlhom texte pises len o veciach, ktore nejakym sposobom nesedia a su pochybne...ako sa hovori: topiaci sa slamky chyta....ale uvedom si, keby vaha dokazov, ze to urobila ona, neprevazovala nad tymito vecami, o ktorych pises, tak by ju neodsudili. Preco nepises o veciach, ktore ju usvedcuju? A mimochodom, pocula si jej prvy telefonat z psychiatrie s mamou? Tak si ho vypocuj a ak aj po tomto budes mat pochybnosti a verit v jej nevinu, tak potom uz fakt neviem.

gabrielkaa
18. mar 2024

Este mi neda nenapisat, ze pani si citala urcite len posudky, ktore zverejnili rodičia Judity na jej obhajobu. Potom sa velmi tazko robi zaver. Okrem toho, otec Judity je celkom vplyvny clovek a keby to na jeho dceru niekto len tak "z pomsty" chcel zvalit, tak ver tomu, ze by skutocneho vraha vypatral. Namiesto doho daval vyhotovovat drahe posudky v zahranici, ktore mimochodom nevyvracali posudky tamojsich slovenskych znalcov, len boli trosku inak interpretovane, nakolko znalci v zahranici, nedisponovali vsetkymi faktami tak ako tomu bolo u tamojsich znalcov. Keby vedel, ze skutocny vrah chodi po slobode, mal dost penazi na to aby si zaplatil sukromneho detektiva a vypatral ho. Otazka je, preco tak doteraz neurobil?

lucia5610
20. mar 2024

@sigma510 pane Bože pridlhý text o ničom,Vy ste si vypočuli jej telefonát s matkou? Príde Vám to úplne normálne? Takto telefonuje nevinná baba,to naozaj? Okrem iných dôkazov ten telefonát iba potvrdzuje,že teda nevinná nie je určite!

luxus10
20. mar 2024

judit tvrdila ze bola v bezvedomi, a dla telefonu nachodila stovky krokov...asi chodil sam telefon po byte...

ktochytavzite
20. mar 2024

@hope87 Tak stacil tej rozhovor s mamou.Naozaj cele divne.

aalt
5. apr 2024

Takze to dovolanie jej zamietli.

kocurikpupcek
5. apr 2024

@aalt takže mladá skúša sa dostať na slobodu? Alebo ohľadom čoho bolo to dovolanie,ktoré jej zamietli?

aalt
5. apr 2024

@kocurikpupcek Co som postrehol, tak skusali prekvalifikovat skutok, aby sa dostala na nizsie sadzby a teda chcela nizsi trest. Ze to nebolo obzvlast triznivym sposobom. Uz som to tu pisal: akoze ja som ho nezabila, ale urcite netrpel.

luxus10
5. apr 2024
kocurikpupcek
5. apr 2024

@aalt ty vole, čo to ona skúša. 52😳 bodných rán a že to nebolo trýznivo.omg

luxus10
6. apr 2024

@kocurikpupcek takyto ludia nemaju vybavu ako normalni ludia...

raz jeden clovek, kt. pracoval v base rozpraval, ako to nanho skusal z cely 7-nasobny vrah-ze: ved mi otvor a porozpravame sa ako dvaja slobodni ludia....a dozorca-jasne a dam ti uz len ziletku a ty to tu cele dokonncis...

ja premyslam nad tym, ako mozu vobec takuto judit prepustit po odpyk.trestu na SLOBODU...