icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

xima
27. nov 2025
@gabrielkaa

A diskusia s tebou je úplná strata času. Každý sa od toho dištancoval , lebo vidí že to nemáš hlave v poriadku, jediná ja sa tu s tebou snažím diskutovať, ale vidím že to nikam nevedie

@gabrielkaa vobec s ňou už nestracaj cas,všetci sme pochopili že to má v hlave pomýlené

luxus10
27. nov 2025
@xima

@gabrielkaa vobec s ňou už nestracaj cas,všetci sme pochopili že to má v hlave pomýlené

@xima mozno patri do rodiny, ci fan klubu...profil zalozeny 11-25...

gabrielkaa
27. nov 2025
@xima

@xima Áno už som to vzdala.😀. Keď som zistila, ze sympatizuje viac s vrahom ako s obeťou, tak už potom naozaj neni o čom

gabrielkaa
27. nov 2025
@luxus10

@xima mozno patri do rodiny, ci fan klubu...profil zalozeny 11-25...

@luxus10 tiež ma napadlo….

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
luxus10
27. nov 2025
@gabrielkaa

@luxus10 tiež ma napadlo….

@gabrielkaa takych ludi, co toto tvrdia by som posadila do cely s vrahom na tyzdnovy pobyt...a nechala by som nech si sami pripravuju ranajky....

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
luxus10
27. nov 2025
@luxus10

@gabrielkaa takych ludi, co toto tvrdia by som posadila do cely s vrahom na tyzdnovy pobyt...a nechala by som nech si sami pripravuju ranajky....

@luxus10 to tu moze napisat hocikto, to se tu vsakne... si nejaka agresivna...preco? na spisovatelku by si mala mat nadhlad...

ale slusne odputavas pozornost od judity...

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
27. nov 2025
@luxus10

@luxus10 to tu moze napisat hocikto, to se tu vsakne... si nejaka agresivna...preco? na spisovatelku by si mala mat nadhlad...

gabrielkaa
27. nov 2025
@luxus10

@luxus10 zrejme trauma? 🙂

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
luxus10
27. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova zaloz si svoju temu, ak pocitujes potrebu, a citis nepravost vo svojom pripade... preco svojim sposobom takto hrubo znevazujes vsetko co sa tyka pripadu, ako vysledky prace armady ludi, tak aj pozostalych po Tomasovi...

nemusis urazat dalsich x ludi, lebo ty si nieco myslis...

luxus10
27. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova pre trapneho kazdy trapny...

a koniec koncov, mozes sa pytat samotnej judit, pytaj sa k nej, napis o nej a o tom knihu, ked si spisovatelka, mozno budes mat uspech a pozornost, po ktorej tak volas...odporucim vsak v pritomnosti ostrahy...

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
luxus10
27. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova na to ze sa prezentujes ako spisovatelka, mas teda strasne vystupovanie-vidlane z vychodu, a nie ako vysokoskolsky vzdelany clovek...
to nie je urazka, len prirovnanie...

a ten uspech-asi nie dostatocny...

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
alantroj
27. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova prosim ta nerob si tu promo, zaloz si inu skupinu so svojim funclubom tu spamujes inu temu

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
luxus10
28. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova to by si musela mat 400, a takeho cloveka som este nevidela...

viktoria, ak mas diagnozy, tak to napis ako prve...
za dalsie... ty si obet- ty si kricis za svoje.... ale judit nie...uvedomujes si ten rozdiel?
to kricanie ti nik neberie...ale chod si to robit niekam inam...

a porozmyslaj nad tym, ze ak pises pod svojim menom-a nie len pod svojim menom, vsetko sa da spatne vylustrovat, potom sa necuduj, ako k tebe pristupuju ludia, a prip. statne zlozky....vela doveryhodnosti teda nevzbudzujes, nech kricis a urazas akokolvek...

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
soldi
28. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova ach jo, ake silne reci. toto nie je hrdinstvo 🙂 citis sa ako hrdinka? nic take svetoborne nepises, za co by Ta mal ktokolvek akokolvek postihovat.
akurat tym znizujes svoju doveryhodnost. ale dobre, mas diagnozu, svoj svet, chapem, ze sa Ti tazko chape.
mrzi ma, co sa Ti za zle veci stali v zivote. uprimne Ti zelam, aby si sa s tym dokazala vyrovnat a najst svoje stastie.

luxus10
28. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova nepochopila si to...nevadi...

avsak neviem ci si uvedomujes, ze takymto spravanim sa a vypisovanim , mozes niekoho " spravneho " podrazdit-nejakeho dobreho paka, co ti moze ublizit este viac ako v tvojom 1. pripade....

luxus10
28. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova viktoria...tu je obet niekto iny...nie ta co sedi v nv zariadeni...

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
luxus10
28. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova viktoria, uz ti unika viac veci...citaj poriadne...

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
luxus10
28. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná
luxus10
28. nov 2025
@viktoriakrajnakova
Odpoveď bola zmazaná

@viktoriakrajnakova tvoj autizmus je detail?