Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@viktoriakrajnakova vloz sem dokaz toho VZDY polovica
Základná vražda (§ 145 TZ Podľa trestného zákona ide o „klasickú“ vraždu bez predchádzajúceho vopred premyslenia („preduváženia“).
Trestná sadzba je 15 až 20 rokov odňatia slobody.
Úkladná vražda (§ 144 TZ)
Ide o vraždu s „vopred uváženou pohnútkou“, čo znamená plánovanie, výber miesta, času, prostriedku atď.
Trest za úkladnú vraždu je 20 až 25 rokov, prípadne doživotie,
Ani spodna ani horna hranica nie je polovicna, je tam rozdiel 5 rokov
@viktoriakrajnakova presne to je jedno že sa odvolali. Mala dostať ešte vyšši trest, zaslúžila si ho.
@viktoriakrajnakova take deti ako ona chrániť nechceme
@viktoriakrajnakova takze keby teba znásilnil 16 ročný tak ho rste pohladkas po vlaskoch a povieš veď ty si ešte dieťa ? Krista prestaň tu písať tieto bludy ty si skutočne primitívny človek
@viktoriakrajnakova áno áno 500 tis. 🤦♀️ si na smiech
@viktoriakrajnakova môžeš dobre píšeš môžeš,je otázne či ti taký taborovy indian zaplatí vôbec 10 eur. Prepadne ti nedaj boh matku dopicha ju ako Eriku v Mi. A ty povieš ooj je to dieťa nechajte ho? Chápeš, či s tvojim mozgom sa to pochopiť nedá. Tliachaš tu take 💩 mali by tá rovno hospitalizovať na strananoch
@viktoriakrajnakova a to odkiaľ vieš? Už zachadzaš za hranice abdurdnosti. Žiadne peniaze im nenahradia dieťa. A myšlienka akou smrťou zišiel z tohto sveta ich privádza do šialenstva. Si normálna vôbec? Keby jeho mama nemala v tom čase malíčku dcéru tak neviem ako by skončila.
@viktoriakrajnakova zasluzili by si… hyjenam sa zdalo privysoke? Zivot mladeho nevinneho chlapca sa neda vyvazit ničím. Žiadne odškodné neni privysoke
No ja žasnem. Za umyselnu vraždu by som dávala doživotie a je jedno ci je to dieta ci dospelý. Kto zabije umyselne , nema mat nárok žiť normalny život. Ona uboheho Tomaska chladnokrvne zavrazdila, vedome, ved vsade písali aka je inteligentná atď, vedela presne co robi a chcela to. Rodicia si vypiplaju dieta, a nejaká vrahyna ,ktorá sa tvárila ako super kamoška, im ho zavrazdi. Normálne deti, ked sa spolu uz nechcú kamarátit tak sa prestanú, ked jej tomáš liezol na nervy ,mohla mu povedat , ze si potrebuje od neho oddýchnuť. Nie, ona ho radšej zavrazdila, brutalne a chladnokrvne.
S takými žiadne zlutovanie. Ze spravodlivost? Menší trest? Ona bola spravodliva ked bodala do tomaska???
Ešte veľmi málo dostala... Ona zachvilu bude dalej v spoločnosti žiť, tomaskovi uz navždy len sviečku mozu ist zapáliť na jeho hrob. To je obrovská nespravodlivost.
@viktoriakrajnakova A ty deti máš? Predstava že by tvoje dieťa zmasakrovala 50 ranami a potom sa ešte dohadovala že trest je príliš vysoký? Tomášovym rodičom sa život skončil. Vrahyňa vyjde z väzenia, odídete si za sestrou do Anglicka, zmeni si meno a bude viesť normálny život. A celá jej rodina bude spokojná. Zatiaľ čo Tomášova rodina do smrti ponesie toto bremeno
@viktoriakrajnakova Si normálna? Ja som nikoho nezavrazdila prečo by som mala sedieť v base???? Beštiálny vrah si zaslúži 12 rokov a viac.Podľa tvojich reči to vyzerá tak, že sedela si asi ty?
@viktoriakrajnakova V tom prípade by som to nazvala že si trošku chorá. Ja mám empatiu s Tomášovymi rodičmi, ty to máš v hlave pomýlené, takže máš empatiu s vrahom. V tomto sa veru nezhodneme
@viktoriakrajnakova
Ja nie som zakomplexovaná ale ty si trúba a z tvojich príspevkov to je každému jasné. Nezdieľam názor väčšiny, zdieľam bolesť mojej kamarátky ktorá takto prišla o syna. Mám názor normálneho človeka ktorý súcití s obeťou a rodinou obete a nie s vrahom. Si zvrátená a úplne mimo, svedčia o tom viaceré tvoje príspevky
@viktoriakrajnakova vražda 50. ranami je veľmi morálna. Každý súdny, keď si prečíta čo tu ty prezentuješ, tak mu je jasné, že musíš byť psychicky chorá a úplne zvrátená a týmto s tebou končím už ma neoznačuj
A diskusia s tebou je úplná strata času. Každý sa od toho dištancoval , lebo vidí že to nemáš hlave v poriadku, jediná ja sa tu s tebou snažím diskutovať, ale vidím že to nikam nevedie

@viktoriakrajnakova mýliš sa. Oni sa viackrát odvolali a viaceré súdy vrátane Najvyššieho súdu rozsudok potvrdil. Takže tým uznal, ze sadzba je primeraná