Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
Inač ...
viete čo mna najviac desí? Ten čas..akože 2 roky a nič,stále nič..to musí byt strašné...prečo to všetko tak strašne dlho trvá ?Pre peniaze?Aby z toho šťat a všetci papaláši čo najviac vytrieskali alebo prečo?
@lasskonka
@magduska2 nebolo tam,ze na kauciu moze ist,ale jej ju zamietli?v tom videu to nebolo? Inak presne na tej stranke o Judite ma napadlo,ak by bolo nieco proti nej,myslite,ze to napisu na tu stranku,po pravde?jasne ze nie...a vo videu bolo,znalec sa pomylil a dalsi vravel,mali prizvat ineho znalca,ale neprizvali...zaujimave a pravdu sa asi nedozvieme..
@bubu62 mna zaujimaju tieto veci a to : ci je niekde na 100% dokazane ze prve rany boli od chrba (ak je to dokazatelne) ak ano..tak je to asi jasne..a druha vec je odtlacok tomasovej topanky v jej rozkroku-vysetrenie ako sa tam mohol dostat, kazdeho hned napadne ze pri tom ako sa branil (alebo sa tam mohol dostat inak? netusim). vypocutie chlapca ktory v case po utoku utekal smerom z ich bytovky (preco nebol vypocuty), stratena rohozka kde mohli byt akekolvek stopy a posledne preco zamietli vysetrit tomasov telefon kvoli financiam ked to malo stat 5000 eur a pritom ostatne (uz neviem ktore presne-je to na stranke) dokazovania boli o hodne drahsie.
@lasskonka a po dalsie tie jej noze boli znalcami uolne zamiernute... Tie by do ran nevosli!!! Aj zranenia boli obranne...je to mafiansky vsetko skorumpovane. A bodka. Chuda baba sedi nevinna a vsetci ju uz oznacili za vinnu... Lebo to niekto povedal v tv.
A presne tak ak mal ranu od chrbta tak by to bolo ine...ale skor si myslim, ze chceli zabit toho Jakuba. Mysleli si, ze to on s nou ide do bytu. Zbadali Tomasa a zabili jeho lebo sa fetak zlakol a spanikaril, ze tam nie je ten koho cakal, ze tam bude.
Vidím, že tu z toho bude druhá Kauza Cervanová.
Inak aj tu dost popisane https://www.infovojna.sk/article/nove-zavazne-s...
Mňa zaujalo jej prvé vyjadrenie po skutku... "To, čo sa stalo, je jedno veľké nedorozumenie, neviem, ako k tomu došlo. Tomáš bol môj najlepší kamarát a je mi to všetko neskutočne ľúto.”
O tom si čo myslíte? 🤔
@nikyball Ak je naozaj nevinná bolo by to fér,viac než nutné.Dieta by nemalo byt trestané za niečo také.Len stale sa mi nechce veriť,že ak ju nepustili,dokonca ani na kauciu aby bola vyšetrovaná na slobode,asi tam toho viac poukazuje na jej vinu ako nevinu.Neviem nechapem to.Nechce sa mi verit,že sa dá tak jednoducho obviniť a věznit človeka na nepřímých dôkazoch 🤔
baby, vedela som okrajovo o tomto príbehu a okrem všetkých spomínaných vecí, ktoré nesedia mi napadá ešte jedna, moje dieťa mi volá, že čo sa stalo, ťažko dýcha a ja jej na to, aby zavolala 112. No to určite, každá matka by asi tú 112 zavolala sama a letela tam osobne, nenechala by ten telefonát na zranené dieťa, nemyslíte?
@enka81 Tiež ma to inak napadlo..neviem či by som nechala na dieta vybavovat 112..aj ked logicky oni naviguju ako treba resuscitovat.Ale zas ako matka by som jej asi povedala aby utiekla z bytu,skovala sa u susedov a volala by som ja.
A samozrejme letela by som domov(aj ked ona v tom čase bola na služobnej ceste v Košiciach tak pochopitelne nerealne)
@maribell no mozno mal byt obetou niekto iny. Mna inak este v tej celej suvislosti napadli, ci sa jej nevyhrazali kvoli tym drogam,ze sa vsade dozvedia ze nieje take uzasne sikovne dievcatko a ze bud zabije Tomasa ona, alebo niekto vsetko prezradi,ci zabije ju. Preto ten afekt, a cela akcia tesne pred jeho odchodom, resp ich odletom do anglicka. Aj to ze nekrical on vobec, to sa hovori ze ak necakas od blizkeho nieco zle, ze ani nezakricis tak ta to sokuje. Ale ktovie.....
@pininka1 mne tiež z týchto slov napadá hneď že mal byť obeťou niekto iný.. 😶 .. ako keby aj o niečom vedela, o nejakom pláne..ale akosi sa to poplietlo a došlo k nedorozumeniu 🤷 ..a aj keby vedela kto to urobil, keby ho uda možno by vyplávalo na povrch niečo na ňu, že je prakticky spolupáchateľ 🤷.. takže ak je v niečom takom zapletena tak lepšie pre ňu to hrať na neznámeho...no všeličo mi napadá..
@enka81 netuším čo by mňa napadlo povedať, keby mi toto vola dieta a dufam že to ani nikdy nezistím 🥺 ... no ked bola mama v Košiciach musela byť úplne bezradná... možno aj ona bola úplne v šoku tak išla na automat a poradila 112 .. ved kto by nebol v šoku z takéhoto telefonátu 👀 ja by som pravdepodobne ako prvé volala mužovi ..on je moja prvá voľba nech sa stane čokoľvek
@magduska2 keby ste si cotali co si pisali ti chlapci po slutku, tak Judita dlho ani nevedela, ze Tomas zomrel. A ked jej chalan pisal, ze neboj sa zachvilu budes doma, tak napisala, ze sa tam boji vratit, ze sa tam nechce vratit...
Teraz je TV plna motivov ako spravit dokonalu vrazdu...a toto je urcite tak, ze tam niekto bol. Urcit eby to nemali riesit slovenske sudy... Mali by to dat na europsky sud!!!?
@derdia pri dokonalej vražde by ho nedobodal toľkými ranami. Profík by bol rýchly a efektívny. Profík Ťa vie zložiť jednou ranou bez obecenstva, s minimálnym rizikom, že ho niekto uvidí a najlepšie, keď to vyzerá ako nešťastná náhoda😉
Práve mne nesedí tá kombinácia vraždenie v amoku a vzápätí prudko racionálne zahladenie stôp, ak by to bola 3 osoba.
A hlavne profík išiel zavraždiť novinára a snúbenicu nenechal živú!

@darja27 inak ja som zvedavá či niektorá z nás mala pravdu. Alebo sa k nej aspoň priblížila. Dufam že sa to raz objasni