icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

andrea_ff
Autor odpoveď zmazal
mattkapd
23. mar 2021

@derdia čítala som znalecké posudky kde bolo uvedené že hovorila ze chce umrieť.. Ak by bola nevinná bola by rada za to ze také niečo vôbec prežila

nikyball
23. mar 2021

@mattkapd naozaj? Dobodaju ti kamaráta, nikto ti neverí a obviňujú ťa z toho čo si nespravila? A raz si na psychiatrii a raz v base? Chcela by si žiť.
No jasné a ak by rovno umrela tak je tiež nevinná 😂

Každopádne ľudia sa nespravaju podľa nejakých vzorcov.

basska23
23. mar 2021

Uz par dni tu čítam vaše príspevky a prečítala som si aj články na internete.Myslim ze som tu jednu stránku aj pridavala.
Vlastný názor asi nemám to co sa stalo ale zarážajúce je to ze polícia nezistila vsetko. Predovšetkým mali zaistiť komplet všetko bez ohľadu nato ci to súvisí s vraždou alebo nie.Aj výťah,aj tie poškodené dvere.....
Ďalej co ma zarazili boli susedia.Preboha to co tam žijú za hyeny. Ďalej prečo sudkyňa a spol nebrali do úvahy niektoré dôkazy. Ak som dobre pochopila z článkov tak jej spolužiaci sú deti sudkyňe a prokurátora? Dobre som to napísala? Maju v tom prsty jej deti? Lebo mi nejde do hlavy prečo sudkyňa odmietla niektoré tie dôkazy,spisy.
Nemal jej otec nejaké spory? Nechcel sa mu niekto pomstiť? Ale to je asi hovadina.Ved kto by išiel vraždiť dieťa.
A zaregistrovala som ze Tomáš bol údajne gay.
Teraz napíšem hovadinu ale skúsim.Nemohol mat Tomáš priateľa a jeho otec sa to dozvedel? Mam na mysli otec "neznameho chlapca"
(Mam kamaráta ktorý je gay a jeho otec ked sa to dozvedel ho prizabil vyhodil z domu a 10 rokov nechce o nom ani počuť.Skoncil v hroznom stave)
Keď som čítala ako boli spolu v byte a boli v pohode aj fotky dávali a zrazu takéto niečo Judita urobi.Bud Tomáš na niečo prišiel a chcel ju bonznut a ona chytila amok alebo možno tam ozaj bol niekto druhý a ona ho poznala.Co ked sa jej vyhrážal ked otvorí ústa stane sa napríklad niečo jej sestre ? Alebo mame?
Existuje 10ky verzii ako to mohlo byt ale pravdu bohužiaľ vie Tomáš a Judita .
Pokiaľ je Judita naozaj nevinná nech to riešia iné sudy a nie tie naše skorumpovane.
Pokiaľ naozaj tento skutok spáchala nech si odpika trest.
Každopádne mali by to poriadne vyšetriť.
Mne by sa tiež nechcelo žiť ci uz by som skutok spáchala alebo nie.

fadama
23. mar 2021

Zienky, a oni vraj mali ísť ďalší deň na nejakú dovolenku? Akože 2 deti samé? 😱🤔🤔

soldi
23. mar 2021

@magduska2 ano. Poznam. Resp poznala som. Je mi ho velmi luto za to co teraz preziva

basska23
23. mar 2021

@fadama oni mali ísť tuším zo školy na vylet.Teda ak som to dobre pochopila

taga
23. mar 2021

Ja viem, kazdy moze zareagovat v stresovej situacii inak. Sama nemozem povedat na 100%, co by som robila.
Ale na 99%, keby som sa zrazu prebrala a v nasom byte dobodany moj kamos, ZDRHAM! ZDRHAM PREC, VON! Neumyvam si ruky, ani nehladam mobil. Lebo ak ho zabil niekto, neviem kto a ako a netusim, ci tej clovek nie je stale v byte! Tak sa snazim uz len uniknut z nebezpecnej situacie.

2. Keby som teda zostala na mieste a volala 112, keby som pred ocami mala umierajuceho /mrtveho kamosa, aspoň RAZ by som snad povedala jeho meno! Tomas, neumieraj! Tomas, preber sa! Neviem, ci to len vo filmoch? Ona jacala, no posobilo to, ze pochybujem, ci vobec skusila tu masaz podla pokynov

fadama
23. mar 2021

@basska23 som si myslela, že len oni dvaja. A ostatní teda sli, či už nie?

lasskonka
23. mar 2021

@basska23 nemal to byt skolsky vylet.mali ist za jej alebo jeho sestrou ktora v londyne zije

mes1177
23. mar 2021

Za jej sestrou. Kazdopadne ten chalan ,co utekla od bytovky k OC Duben je podozrivy....co tam robil ? To bol akoze ten z tej FB komunikacie?

mattkapd
23. mar 2021

@basska23 podľa znaleckého posudku mali ísť s jej mamou a priateľom jej mami

basska23
23. mar 2021

@fadama
@lasskonka
@mattkapd tak toto som sa nedocitala. Ale niekde písali ze zo školy tak asi mi to zostalo zafixovane v hlave.

chrumka120
23. mar 2021

No vypočula som si aj ja tu nahrávku a ani sa nečudujem tým susedom, že od nej ušli, asi mali nejaké podozrenie inak by ju aspoň zobrali k sebe do bytu, ak by tam mohol pobehovať ten chlap, a ten chlapec asi vyzeral tak že už mu nie je pomoci

fadama
23. mar 2021

@basska23 proste je hrozne veľa nezodpovedanych otazok. 🥺

mirka1988
23. mar 2021

Mna napadlo , že keď mu dávala údajnú masáž srdca ( čo podľa telefonátu pochybujem , ale môže byt ) asi by mal na sebe stopy po masáži , nie ? Bežne prasknú rebrá , minimálne hrudník by bol prepadnutejsi, keby aj nevedela kvôli zraneniam vydať takú silu ...

chrumka120
23. mar 2021

@taga nemám prehľad v tých dôkazoch, ale ak je tam niečo take že mala obranné zranenia, tak mne to tiež prišlo, že na tej nahrávke fakt tu prvú pomoc nedávala ale rezala si do rúk, lebo už rozmýšľala čo bude

janage
24. mar 2021

@taga tiež ma napadlo, že zvláštne, že zabuchla dvere ako prvé keď precitla. Dvere človek zatvára z 2 dôvodov. Buď sa chce chrániť pred nebezpečenstvom z vonku (tu mi príde logické zabuchnutie dverí susedmi v prvom momente) alebo nechce, aby bolo vidno dnu do bytu.

janage
24. mar 2021

Ak by to bol fetak v amoku, fetaci predsa nežijú samotarsky. Neverím že by nikde slovo nepovedal pred niekým, minimálne jeho okolie by tu zaregistrovalo, že niečo sa stalo. Stále vychádzam z toho, že išlo o vopred nepremyslený čin v amoku.

ktochytavzite
24. mar 2021

@basska23 a preco potom ked bola vrazda nik zo susedov nepocul ziadne vykriky?Jedna suseda len slaby krik kt prechadzal do smiechu.zensky.Nieje toto divne?Ked tam niwkto dosiel vytasil niz nekricala by si?Alebo potom kebyze uz seka?ci by si bila ticho?Nvm toto miesanie fetakov je divne to tu nezaoda a nejaky chlapec co videli kamery a co?

ktochytavzite
24. mar 2021

@basska23 asi toho chlsoca by spoznala ak znamy a udala nie?Ci je matka tereza a obetuje sa zanho?

basska23
24. mar 2021

@ktochytavzite no tak pozor slečna/pani .....
Každý tu piše to co sa dočítal. Ja som tiež napísala to co som sa dočítala v skratke.Ak ste aj vy niečo čítala tak v každom článku je to inak napísané.nikde som nenapísala ze Judita je matka Tereza, nenapísala som ze je svata .Pretože nikto tu nevidí do toho ako to naozaj bolo.
Ale ako čítam vas koment tak sa myslím a mali by ste ísť pracovať na kriminálku. Neberte to v zlom ale vy viete ako by ste sa zachovali?
Ani ja neviem ako by som sa zachovala v tom momente .V prom rade u človeka nastane šok.Aj ked to susedia videli a teda zabuchli dvere prečo nik nezavolal aspoň na políciu?
Odpovedáte na môj príspevok vlastne len na jednu vetu.
Tak ešte raz.V prvom rade mali všetky dôkazy, stopy zaistiť policajti. Bohužiaľ nestalo sa tak.
Ďalej som tam písala o sudkyni prečo a z akého dôvodu nebrala do úvahy niektoré dôkazy.Vlastne to co som sa dočítala brala len to co jej asi vyhovovalo.akto vie z akého dôvodu.
Ja nevidím dotoho tak ako vy prečo tak spravila.Aky mali problém.Ako som uz písala existuje 10ky verzii ako to mohlo byt ale pravdu pozná len Tomáš a Judita.A my tu môžeme len polemizovať.

janage
24. mar 2021

@basska23 sused volal políciu prakticky okamžite potom čo tie dvere zabuchol

xima
24. mar 2021

Prečítala som si clanky k tomu, ozaj je cely ten prípad divny..moje uvahy: ak tam bol ozaj nejaky odpočtar ,zvonil alebo klopal? Ak zvonil bol bol by otlacok prsta na zvonceku- chyba kriminalistov, ak to nezaistili. Ak judita videla ze ten muz zaútočil na jej kamarata..ja neviem,viem ze v šoku moze clovek reagovat uplne ináč,ale asi pre kazdeho je najsilnejsi pud sebazáchovy. Cize ona útle dievca sa vrhne na obranu kamarata proti cudziemu dospelemu muzovi s nožom v ruke? Bezala by som rychlo prec, ak by sa to nedalo, že bol pri dverách, tak bežím na balkon a kricim o pomoc. Keď si oplachovala ruky, zrazu ju napadlo že moze byt z toho cinu obvinená..preco? Napadne toto uplne nevinného cloveka ktory bol práve svedkom brutalnej vrazdy kamarata? Neviem ako to bolo potom ked ju obvinili..ale pri rozsudku sa vraj rozplakala..ak je nevinna, tak by sa skor zrutila a dookola by opakovala ze ona ho predsa nezabila. A jej zranenia na rukach..mohla si ich mozno spravit sama,ale ak boli v obrane(vraj), nemohol jej ich urobit tomas? Keď ho ona pichla zozadu, on sa otocil, možno ešte stihol chvilu bojovat a vtedy jej tie zranenia urobil,potom nasledkom svojich zraneni stratil silu a spadol, a ona ho dobodala. No a ten odpoctar ak teda by ozaj nejaky bol, tak by bol aj u ostatnych susedov, aspoň teda u nás chodi po celej bytovke..cize ak existoval, tak prečo prisiel len k nim? Neviem, to sú len také moje uvahy, dúfam že to poslu na najvyšší mozny sud nech sa to vysetri ako to bolo naozaj,lebo takáto vrazda nemoze zostat nepotrestana

taga
24. mar 2021

@janage mne napadlo, ze dvere zabuchnem, ked viem, ze pachatel je uz prec. Ale aj ona omdlela, ako to mohla vediet? Alebo keby vedela, ze ona nemala byt obet, alebo jednoducho vtedy, ked vedela, kto je pachatel - ona. Dalsia vec, keby tam teda bol iny pachatel, ked uz utekal, preco by nechaval otvorene dvere s vyhladom na taky masaker? Logicky skryjem svoj cin.
A uplne posledne, keby som v chodbe mala prekracovat mrtveho kamarata v mori krvi, asi by som fakt nehladala mobil, nesla do kuchyne umyvat seba, mobil, nevolala mame - vsetko s vedomim, ze v chodbe mam mrtvolu. Lebo tak to je. Vybehnem z bytu a kricim na plne pluca o pomoc

gabrielkaa
24. mar 2021

@taga áno a hlavne neumyjem vražednú zbraň - nôž, nezabalili ho a neschovávam si ho do perinara.... ak by nebola vinna neodmietala by vypovedať a nesnažili sa jej rodičia zohnať čo najlepších advokátov. Ako Lipšic. Okrem iného keď Lipsic prijal (na začiatku) jej obhajobu tak v tom čase mala už 2 obhajcov. Keď je človek nevinný tak načo ?

amarilka26
24. mar 2021

@taga podla mna v takychto situaciach netreba hladat logiku. Mozno taky clovek robi prave opak logickych veci.

tina_8d
24. mar 2021

@xima inak to je dobrá otázka. Čo keď jej to zranenie spravil Tomáš, keď sa začal pred ňou brániť. veď aj on sa chcel určite brániť. Hádam tam len tak nestal a nenehal do seba bodať. Preto mala aj tu stopu v rozkroku.. potom si pravdepodobne uvedomila, čo spravila a Bodala hlava nehlava, len aby ho “utíšila” .. a ďalšia vec, ako mohla hneď vedieť, ze ten chlap neni ešte v byte a nevykráda ich? Tiež by som utekala z bytu a kričala čo najviac o pomoc..

lasskonka
24. mar 2021

podla mna rozuzlenie tohoto celeho by poskytlo jej prvotne vyjadrenie: "bolo to nedorozumenie a je mi luto co sa stalo." stale rozmyslam nadtym ake nedorozumenie..preco to takto nazvala

klip0
24. mar 2021

@lasskonka akoze netvrdim ze to nespravila ani nic take ale 16 rocne decko nepremysla nad kazdym slovom a povie este hocico. Mohla to mysliet aj ze nedorozumenie ze to padlo na nu, alebo ze bol dobry a preto tomu nerozumie