icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

xima
24. mar 2021

@tina_8d to len vychadzam z toho ze tomáš dostal prve rany do chrbta podla vyšetrovania..co teda nespada vobec do tej koncepcie ze to bol odpoctar ktory stal oproti nemu (jedine ze už tomas pred ním utekal,ale to zas vyvracia výpoveď susedy ktora nepočula ziaden krik len hlboky hlas a zensky smiech). Cize ak sa tomáš už v chodbe obuval, ona ho pichla zozadu, tiez si myslim ze sa ešte branil, kým nestratil silu kvoli tym zraneniam ktore mal. Určite este bojoval,vtedy jej mohol on tie zranenia spravit

cacianka
24. mar 2021

Vášnivá diskusia, ktoru by rozmotala snad iba doktorka Kosť ....
Bolo by zaujimave keby vznikla stranka aj o Tomášovi. Urcite by boli fakty o vine proti J.viac zvyraznene, tak ako su na stranke J. zvyraznene spochybnenia, a utlmene fakty a nepriame dokazy.

klip0
24. mar 2021

A co si inak myslite o tych nozoch? Ze bol schovaný uz so zaschnutou krvou, myslite ze ako to je mozne vobec? Aj tie rany ze boli uzsie ako noze?

gabrielkaa
24. mar 2021

@klip0 vražedná zbraň sa našla, konkrétne jeden nôž s dĺžkou čepele ...(neviem presne) , ktorý zodpovedal ranám na Tomasovom tele. Našiel sa v jej perinari

taga
24. mar 2021

@amarilka26 mozno som sa zle vyjadrila. Mozno je lepsie nazvat to instinkt prezitia. Preberiem sa a vidim dobodaneho kamosa. Neviem kto to spravil a ci nie som dalsia. Mam dve moznosti:
A. Zamknem sa s mrtvolou v byte
B. Uteciem
?

derdia
24. mar 2021

@gabrielkaa asi si necitala celu diskusiu tie noze ktore u nej nasli nesedia z hlbou a sikrou ran, ktore Tomas mal.

maribell
24. mar 2021

@xima Judita pri opise páchateľa povedala že mal tusim kožené rukavice, takže otlačky by nezanechal..
Co sa týka toho skrývania nožov... neviem.. možno to nerobila s myšlienkou že to bude na ňu.. práve na opak po tom čo videla v tom šoku sa mohla zľaknúť, že ten človek sa môže vrátiť a pokračovať 🤷..neviem už premýšľam nad čímkoľvek.. tiež keby príde niekto ku nam a doboda mi manžela tak v tom šoku pohľad na akýkoľvek nôž vo mne môže vyvolať všeličo 🤷 ..a napr ona stále hovorí že ich nechala pred komodou na zemi.. nože boli schovane v sufliku pod raketou, chráničmi kolien, a bola vyložená kôpka oblečenia.. tieto všetky veci čo som vypísala neboli vôbec od krvi..dokazala by to všetko vybrať s tak zranenými rukami a nezanechat na ničom z toho krv 🤷 to je bezpochyby viac než zvláštne.. ďalej bola ta zásuvka pomerne úzka a nože boli vložené čepeľou smerom von .. takže by ich teoreticky musela chutiť za špičku tej čepele a tak vložiť ale žiadne také otlačky sa na tých nozoch nenašli 🤷..tak isto expertíza ktora vykonávala kontrolu nožov nenašla žiadne odtlačky ktoré by hovorili o silnom držaní (pri toľkých bdnutiach ich musela naozaj silno stískať) ..a napriklad krv bola prakticky iba na jednom noži a iba z jednej strany..ked popisovala že nôž niesla tak, že si ho položila na krvavú dlaň keďže nedokázala použiť úchop prstov..aj to by sedelo... všetko je to veľmi zvláštne

derdia
24. mar 2021

@xima ale kde to je napisane, ze to boli orve rany? A kde by potom bol noz? A mohlo to byt aj tak, ze prve rany dostal z predu potom sa otocil ze utecie, ale otocili ho na zem no neviem...
Ale 50 krat je dlho.... Velmi dlho... To spravit.

maribell
24. mar 2021

@xima k tým ranam odzadu ..suseda vypovedala že počula niečo také ako "keď ťa chytím tak ťa zjem" obhajca Judity povedal že to kľudne mohlo byť na konci "zabijem" .. čiže kľudne ho mohol aj naháňať..no to by zase nesedelo s tým ako útok popisala Judita

xima
24. mar 2021

@maribell bolo to niekde spomenuté ze ked oplachovala tie noze, tak zrazu, nevie preco ,ju napadlo že to bude na ňu. Ona tak vypovedala. Cize ja som sa len zamyslela preco by toto napadlo uplne nevinného cloveka, ktory sa práve stal svedkom vrazdy svojho kamarata, že ťa vrazda bude na nu

gabrielkaa
24. mar 2021

@derdia necitala to je pravda. Len odkiaľ pochádzajú tieto “potvrdené” informácie - že nesedia?

derdia
24. mar 2021

@maribell je to vsetko zvlasnte a ja osobne sa priklanam skor k tomu, ze to je zinscenovane tak aby to padalo na nu...ale zakladny dokaz je to, ze tie noze boli ovela vacsie ako Tomasove rany... Takze nechapem a najma na tej riflovke je vidno ze cep mala 2 cm sirku...

xima
24. mar 2021

@derdia niekde v posudku to bolo, že dostal prve rany do chrbta. V niektorom z tých linkov čo tu dali dievcata

derdia
24. mar 2021

@gabrielkaa pozri ai stranku pravdaojudite tam rodicia davaju dokazy... Alebo skor ukazuju ako to vysetrocanie prebiehalo... Potom si soravis nazor. Su tam znaelecke posudky zo zahranicia, a taktiez nase slovenske..
Su tam fotky, nesedi tam vela veci... Potom tam su spravy ktore si pisali juditin frajer po tom incidente a pisu o tom, ze si Tomasa asi pomylili s jej frajerom...
Popozeraj si to... Najma ide o to, ze keby sa to stalo hocikomu z nas a takto by to vysetrili, ze odfotili tri cmuhy a vobec nepracovali precizne pri zadokumentovani udalosti... Ved to je hanba. A najma oni to hned hodili na nu... A viac nehladali. Chapes? Absolutne neprilustili moznost ze to bol niekto iny... A ti co ju sudia, maju v tom zaoletene deti... Proste by boli svedkami alrbo nieco take... Popozeraj si to... A budes mat iny pohlad na vec.

derdia
24. mar 2021

@mattkapd no ja keby hento prezijem, mam s tym zit, a plus mi hrozi basa za to, ze som prezila a ze to je hodene na mna... Tiez by som radsej umrela.

xima
24. mar 2021

@derdia a čo sa tyka velkosti nožov a rán..tak na jednej strane sa vyjadrujú ze nesedia..na druhej strane sa tam vyjadril nejaky čo sa tým zaoberal,že velkost ran moze zavisiet aj od elasticity a či bolo bodnutie vo faze nadychu alebo vydychu. Tak neviem

maribell
24. mar 2021

@xima áno ale pár rán padlo aj cez riflovu bundu ktorá určite nie je elastická a tam je prierez 2cm ..rana hlboka 11cm..tie nože dosahujú šírku 2cm už po nejakých 2-3 cm čiže by nedokazali urobiť takú hlbokú ranu

gabrielkaa
24. mar 2021

@derdia ono jedna vec je, že rodičia budú vždy brániť dieta. Druha vec sú dôkazy a to, že Judita dlhé mesiace využila právo nevypovedať. Prečo? Prečo potom našli nože u nej v perinari? Načo by ich tam schovávala, keď bežne sú nože v kuchyni? Prečo sa na chodbe plnej krvi našli len jej stopy a žiadnej tretej osoby? Levitoval pri tom vrah? Zrejme musel, lebo pri 50 bodnych ránach nie he možné aby do jeho krvi nestúpil.

maribell
24. mar 2021

@gabrielkaa s tymi stopami je to tiež otázne lebo v tom byte bolo preukazatelne okolo 10-13 ľudí, čo sa tyka aj záchranárov a policajtov..a stopy zachytili len od troch osôb..to je tiež zaujímavé.. či tych 10 záchranárov tam nevitovalo ?🤷 ..a čo ta napríklad ta Rohozka? Mohla obsahovať aj stopy páchateľa tak prečo zmizla..ako sa niečo také môže stať 🤦

xima
24. mar 2021

@maribell myslela som elasticitu kože a tkaniv..

gabrielkaa
24. mar 2021

Ja a predpokladám , že nikto v tejto diskusii spis nečítal. Jeho mama áno.... dôkazy v ňom sú tak presvedčivé že ani iniciatíva jej bohatých rodičov to nedokáže spochybniť pred súdom. Iba na blogu, ktorí sami vytvorili...

maribell
24. mar 2021

@xima ano viem, čítala som aj ja ten posudok kde to hovoril ale teda ako vysvetliť tu bundu 🤷

gabrielkaa
24. mar 2021

@maribell a prečo potom dievčina využila právo nevypovedať ? Dlhé mesiace? Keď je niekto nevinný tak sa bráni. A ako som povedala my sme spis nevideli , nečítali. Tam je tých dôkazov proti nej veľa.

savmebej
24. mar 2021

@gabrielkaa práveže to nesedí dvaja znalci sa vyjadrili ze to neboli vražedné zbrane bola by tam zostala napr. Kyselina bolo zasiahnuté viaceré vnútorné organy

maribell
24. mar 2021

@gabrielkaa pravdepodobne to nebolo z jej hlavy ale poradil jej takúto taktiku právnik...bola v šoku, vtedy si veľa vecí nepamätás, niečo sa môže určite aj popliest a zameniť... možno preto aby sa výpoveď nemenila a nepadla na ňu vina... ja teda niesom sudca a neodvazim sa povedať či to urobila alebo nie ..len sa snažím rozmýšľat aj z tej druhej strany

savmebej
24. mar 2021

@gabrielkaa prečítaj si záverečnú rec obhajoby 40 stran+veci ktoré neboli zohľadnené je to cele dosť zvláštne, hlavne ten jej priateľ zapletený v drogach, inak každá vražda ma motív odtiaľ sa odvíja vyšetrovanie a tu je aký motiv🤷‍♀️

gabrielkaa
24. mar 2021

@savmebej tých znalcov nepoznám a ani som necitala ich znalecké posudky. Každopádne fakt, že nože so stopami krvi sa našli u nej v izbe schované mi je veľmi podozrivé. Na prípade pracovalo veľa znalcov a posudky sú v neprospech obžalovanej. Neverím že v tejto dobe, keď je tlak na sudcov enormný a ich zatýkanie časté, tak by si dovolil niekto so sudcov spraviť takú enormnú procesnú chybu a nevziat do úvahy takýto posudok v prospech obzalovanej ak by bol relevantný. A hlavne keď jednu dobu ju mal obhajovať Lipsic....

mes1177
24. mar 2021

Vysiel novy clanok na pravda o judite...

savmebej
24. mar 2021

@gabrielkaa tak lipsic sám by mal sediet

gabrielkaa
24. mar 2021

@savmebej no o tom potom ...