Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@maribell no zrejme take úžasne nie sú ani posudky, ktorými sa snažia dokázať nevinu obzalovanej jej rodičia. V spise je dosť dôkazov proti nej
@gabrielkaa inak prepac ale vidno, ze jedina si tu necitala ty ten spis a vidno, ze my sme si to uz pozreli...
A nechce sa mi to tu pisat, to co je napisane tam. Ja som si tiez myslela, ze to soravila ona... Ale po precitani si viac veci neverim tomu...
@gabrielkaa ty co to tu pises??? Boze nasla sa tam krv Juditina na tych nozoch a nie jeho a po dlasie ani ziadne telesne tekutiny jeho sa tam nenasli... Bola by na nich zlc, stolica, tkaniva... Ona si nad tymi nozmi umyla ruky ale jasne ze ta krv dopadla na tie noze, ktore boli v unyvadle tak sa zlakla ze to bude na nu... Ked zbadala noze od krvi. Ale hlavne je ze na nich Tomasova DNa nebola.
Najmudrejsie je verit tomu co je v TV novinach!!! To ste este neprilsi na to, ze je tam kopec klamstiev aby mali sledovanost?
@maribell ano slovenske skorumpovane posudky!!!! Ale rakuske a nemecke ci ake to su, tie ich uuuplne vyvracaju, ze nie je mizne aby boli vrzednou zbranou. Ale sudkyna tie posudky zamieltla...ktovie preco? Ja sa ta len pytam, ze ci by si ty bola spokojna, keby sa to stane tebe, keby takto prebehlo vysetrovanie. Ze si to TY a bodka! ?
@derdia nie necitala som vyšetrovací spis a ani nikto tu z nás. On totiž neni verejný. Mne stačí čo mi k prípadu povie mama obete. Nechcem a nikdy som nechcela vedieť detaily tohto ohavneho činu. Dokazovanie pravdy nechávam na kompetentnejsich ako sme my tu na fóre - a ti očividne preukázali vinu obzalovanej či už sa ti to páči alebo nie. Rodičia obzalovanej budú robiť všetko preto aby dokázali že je nevinná. Len silu dôkazov ešte nedokázali prelomiť. Len sa snažia manipulovať verejnú mienku cez svoj blog a aj sa um to darí ako tak pozerám .
@derdia ty si aká múdra. Odkiaľ čerpáš zdroje?
@gabrielkaa teraz sa odvolali na vyšši súd tak ja dufam že tam uznajú aj tie dôkazy ktorého požadovala obhajoba a bude to všetko poriadne prešetrene..a to aj v prípade že je skutočne vinná
@gabrielkaa nie ja len vidim ze si tiez taka ze veris nasim sudom a tym tam hore ako keby si ich poznala a vedela ze vzdy sa postavia za pravdu.... A ty by si nebojovala keby tvoje dieta neoravom ma svoju mladost prezit v base? Je tam milion dokazov ktore hovoria ze to ona nebola... A najma tie najdolezitejsie... Noz vrazebna zbran nie jr. To znamena, ze si ju zobral utocnik...ty mas proste tiez ten pohlad na nu, ze to soravila ona a nepripustas inu moznost. Ja urcit eviec verim cudzim znalcom ako nasim ktori napisli to co im vopred bolo povedane... A precitaj si ktorl ju vysetruje, ze je to vlastne vojna bohatych... A ma trpsiet ona.
@maribell áno v spravodlivosť dúfajú všetci. Hlavne Tomášovi rodičia, ktorí sa mimochodom nedočkali ani sustrastnych slov a ľútosti zo strany obzalovanej a jej rodiny
@maribell no to dufam, nech je to ako je, ale naju to vysetrit poriadne, vseeetko zohladnit a nie len co chcu...ved aj vazu rozbitu ked vidis pri dietati myslis, si ze to bolo ono a pritom to mohol byt pes ktory pred chvilkou usiel do ruhej izby! Takze vsetko moze byt tak alebo tak. Nech sa len odvolavaaju... Ak je vinna nech je odsudena ale ak nie nech je oslobodena...
@gabrielkaa ja som si pozrela aj tu stránku, aj keď som vedela čo tam asi bude a je jasne že rodičia sa chytajú každej slamky, aby ich dcéru neoznačovali za vrahyňu a nepoznačilo to celu rodinu, ale či by som s ňou chcela byt osamote? Určite nie
@gabrielkaa ale dočkali..pisali im list rok po tragédii že za neho u nich horí už 365.ta sviečka
@derdia ja viac verím vyšetrovaniu ako tuto tebe a juditinym rodičom. A vojna bohatých? Akých . Juditini rodičia boli bohatí ... a kto další ?
@gabrielkaa ani to nevies ze ano dostali ale hodili to do kosa! A ze ten ktory vlastne zastupuje Tonasovu rodinu ako pravnik, tak jeho syna nechala Juditina mama prepadnut...a nedala mu ani opravne skusky, az na ziadost riaditelky....
@derdia a teraz sa budeme vyvršovať na tomasovej rodine. To je silná káva pre mna .....
@derdia áno keď to dostali po roku tak možno to išlo do kosa. A ty to ako vieš? Že to hodili do kosa?
@derdia a čo aj keby to hodili do kosa
@maribell rok po tragédii ... pekná kondolencia a hlavne včasná
@gabrielkaa úprimne? Keby je judita moja dcéra a verím jej nevine a rodičia obete používajú slová ako vrahyňa, špina a satan na moje dieťa asi tiež nemám moc chuť písať im nejaký list.. keď stále platí prezumpcia neviny na moje dieťa ktoré možno ani nič neurobilo 🤷..
@maribell tieto citové výlevy (ktorým sa ani nečudujem) zo strany rodiny obete prišli o dosť neskôr... celé týždne nenapadlo obzalovanej (naschval používam tento vyraz, koli tomu že ešte čakám na to aký bude verdikt odvolacieho súdu) vyjadrit ľútosť nad tým čo sa stalo, či už by to spravila ona alebo nie, je obdivuhodne že takúto tragédiu prešli mlčaním. Využila možnosť nevypovedať a mlčala celé mesiace? Prečo? Nevinný človek sa predsa bráni .
@gabrielkaa vieš čo ide tu osocovat ale ty si jediná ktorej chýbajú informácie, poslali vyjadrili ľútosť rodina Tomasa to hodila do kosa
@gabrielkaa ona práveže vyjadrila ľútosť ešte to tu je niekde citované ze podla toho si niekto myslia ze bola to ona
@gabrielkaa ešte raz..to jej určite poradil právnik.. neverím že 16 ročne dievča si uplatňuje pravo nevypovedat z vlastnej hlavy 🤷 ... K tomu listu sa už vyjadriť žiaľ neviem.. 😔
@savmebej áno a ty si tam bola sko to hádzali do kosa? Ty máš odkiaľ informácie? Z blogu jej rodičov ? Zaručene pravdivé a objektívne 👏👏👏
@maribell to mi je jasne. Ale prečo nevinná mlčí o svojej nevine?
@savmebej vlastne áno máš pravdu..ona vyjadrila ľútosť hned na začiatku .. síce veľmi zvláštnym spôsobom ktorému veľa ľudí nerozumie 🤷 že čo tym vlastne myslela ...
@gabrielkaa no keby do mna ako 16 ročnej hucia rodičia, pravnici že nemam nič hovoriť lebo to môžem zhoršiť 🤷
@gabrielkaa prosím ta ešte napíš aké to je vyšetrovanie ved o tom tu väčšina píšeme ze sa to poriadne nevysetrilo a ekd znalec vypracuje posudok, ktorý už nemá meniť a zmení to musí tam byt pribraty iný znalec!!
List - to už je jedno. Možno ho po roku dostali.... kondolencie ale, aspoň tie úprimne chodia hneď ....

@gabrielkaa posudky konkrétne na nože nehovoria nič konkrétne 🤷 ... v jednej reportáži hovorili že bola odsúdena na základe nepriamych dôkazov (aj ta policajna rektorka tam hovorila že môžu byť použité aj nepriame dôkazy pokiaľ do seba zapadajú) takže až také úžasné tie posudky nebudú 🤔
@mes1177 prosím ta kde ho najdem? Neviem tam nájsť žiadny nový