Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@sslobodnamama777 rybu ma Antosik
Aspoň myslím. A ten nie je priamy príbuzný
Hlavnym problemom je podla mojho nazoru odflaknute vysetrovanie,resp. zamerne odflaknute a prisposobene jednemu scenaru..ak je aj Judita vinna ok,preco sudkyna zmietla zo stola pripomienky obhajoby ako nedovodne..co robil kamarat Jakuba v blizkosti miesta cinu,kto bol muz z kameroveho zaznamu co sa v den vrazdy pohyboval v okoli bytovky a po chvili odisiel a ktory by sedel na mozneho pachatela..preco sa nevedelo o existencii druheho vchodu,preco bol poskodeny zamok,preco zmizla rohozka,preco sa nevysetrili vsetky trasologicke stopy,preco sa nenasiel druhy noz pri policajnom zasahu,preco sa neskumali krvne stopy z vonkajsich stran dveri..to co je za vysetrovanie..
@gabrielkaa veľa o Tom je aj vo videu RTVS,pár strán som dala dozadu video,kľudne pozri,tam je asi 20minutove, zaujímavé aj o Tom liste...aj o znalcoch,keď tu napadas...
@bubu62 nenapadám. Uznala som, že list bol poslaný... dlho po skutku. Veľmi úprimná kondolencia.
@bubu62 vyšetrovanie nechám na vyšetrovateľovi , je to asi spoľahlivejšie ako tuto vyšetrovateľka z MK. Ja píšem o obvinenej. Nie o vrahyni . Zatiaľ .
@gabrielkaa bol,to už nik nezmení,taká je doba,🤷.
@bubu62 tragické na tom je že ten list v tomto prípade je úplne najmenej podstatný ...
@gabrielkaa na vyšetrovateľovi🤣😂my sme na Slovensku 🤦🤣😂všetko tu bolo povedané,prečítaj si...my tu debatujeme...a za fórum...
@bubu62 👍vysetrujte ďalej
@gabrielkaa si prečítaj po sebe,čo si tu písala...🤦...
@bubu62 viem čo píšem. Viac verím súdom ako tebe podobným
@gabrielkaa toto je fórum,si na zlej stránke,prehod list🤣..
@lulubka28 ale ty, ked si zaplatis znalca, tak ti nevyrobi posudok podla tvojho zelania (teda na sk to mozno tak chodi, ale v zahranici nie). A uz duplom nebude riskovat cezhranicny znalec svoje dobre meno. On len vyhodnoti poskytnute stopy/dokazy. A viem, ze rakuski znalci maju o dost lespie vybavenie, obsiahlejsiu dazabazu, novodobejaie poznatky a prisnejsie studium ako ti slovenski, takze pre mna ma ten rakusky posudok vyznamnejsiu vypovednu hodnotu ako slovensky, ktory sa da kupit a zhotovit na zelanie...
@bubu62 veď práve... diskusia. Každý mame na vec svoj názor
@gabrielkaa
veď im sprav radosť, že odhalili, že Judita je nevinná...ešte pár strán a prídu aj na skutočného páchateľa 🤫🙏
@redana nesrandujte, ved je 100percentne jasne, ze mlada je sociopatka a dobodala krasneho mladeho chlapca.
@gabrielkaa viac veríš súdom?tak prečo si uverila,že poslali list,ked nam tu neveríš?napadala si ženy,kvôli znalcom,nakoniec musíš uznať,že majú pravdu,lebo to bolo v Tom videu...nikto si tu nič nevymysla..iba sa rozprávame ako a kto vie o tom viac...
@mondolina 🙂
@sslobodnamama777 udajne Juditin otec. Ale hladala som to a nie je to pravda.
Normálne ešte chvíľu budem citat tuto diskusiu tak ma presvedčíte, že Tomáša zabil levitujuci vrah
Baby, darmo sa tu dohaduje. Ja len dufam, ze pravda vyde najavo. Je to hrozne. Ze mlady chalan prisiel o zivot. Ale aj cele pozadie.... ze 16rocne decka riesia drogy a su dilermi... A hrozne je aj vysetrovanie. Nech sa na mna nikto nehneva, ale aby akykolvek zlocin a tym duplom vrazdu sudila sudkyna, ktora ma konflikt zaujmu? Toto je prva a zasadna chyba a v celom pripade 😖
@chrumka120 :D :D :D zastavaju sa jej podla mna iba rodicia, sudny clovek v tom ma jasno...

@kocurikpupcek koho otec je majitel Ryba Zilina? neviem to najst k comu si to pisala. dakujem.