Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@savmebej
@gabrielkaa presne! Tie znalecké posudky boli aj po čase menené.. hovorila ta rektorka čo sa často vyjadruje k trestným činom že on si ma za tým znalec stať a ked to zmenil ma byť prizvaty ďalší znalec ..je tam veľa otáznikov...ja chápem že Tomášova rodina túži najviac po spravodlivosti ale musíš uznať že toto moc spravodlivé nie je.. keby to bolo naopak, tak isto by bojovala Tomášova rodina za jeho nevinu
@savmebej a ty odkiaľ vieš že aké posudky boli spravene ? Z blogu obzalovanej? Ako vieš ako to bolo vyšetrované? Rok to trvalo kým sa zbierali dôkazy . Len pojednávania nie sú verejne tak ľudia ako ty vychádzajú zo zaručených právd z blogu o judite.
@maribell no nikto do toho nevidí tak ako obe rodiny. Pýtať sa jeho mamy na detaily vyšetrovania sa nikdy neodvážim. Ale zo o tých zmenách posudkov je tiež z jednej strany - blogu Judity
@savmebej využila právo nevypovedať !
@gabrielkaa ja som v zahranici a teda nie som ovplyvnena az tak sk mediami, kedze ich nesledujem. Ale urcite veci zo sudneho konania su zverejnene a teda tam nie je ziadny dokaz voci nej- sudkyna si kazdy dokaz, ktory bol predlozeny, vysvetlila uplne inac a po svojom a v neprospech judity - napriklad je tam psychologicky posudok o agresivite (ktora dopadla v prospech judity) a reakcia sudkyne volnymi slovami, no a co, vsetko je mozne. Je tam spomenuta 3 osoba- no a co, iba si to vymyslela a pod. perlicky.... ci to urobila alebo nie, neviem- ale tej sudkyni podla zdovodnenia rozsudku neverim a dokazy mi pridu lajdacky vysetrene (napriklad preco neboli vzane stopy z chodby pred bytom, rohozka je kde a pod.), ako tu uz niekto spomenul, ze urobili si pravdepodobny scenar a na scenar napasovali dokazy....
@gabrielkaa vyjadruje sa k tomu aj otec v reportážach už som ti písala precitaj si 40 stranovu záverečnú rec obhajoby a uvidíš ako to bolo setrene a nemusís sa tu rozohnovat, keď sa vyšetruje musí sa vziať do úvahy všetko!!! Pri vražde áno!! Preco to sudkyna nebrala?
@gabrielkaa ja som to napríklad videla v reportáži kde sa na to pytali aj tej rektorky čo učí trestné pravo...a citala som to v záverečnej reči... chápem že blog bude prispôsobený (možno aj neúmyselne) na oslobodenie dcéry ale v záverečnej reči si asi nemôže dovoliť obhajca klamať..tam len zhrnie to čo sa preberalo na súde 🤷 či?
@gabrielkaa aha to ty si tam musela byt ked tak dobre vies ako to bolo!!! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️👍Takze ty si to vlastne videla a ty vies najlepsie. Prepac nevedela som, ze si tam bola.
@vevesh pojednávanie je neverejne. To čo si čítala , že uniklo so súdnej siene to písali jej rodičia
@savmebej ty si jediná čo sa tu rozohnuje
@derdia to netvrdím . Nehovorím o vrahyni ale o obzalovanej ale ty a tebe podobne ju tu jasne vykresľujú ako nevinnú . A ty odkiaľ čerpáš zdroje, že máš lepšie info ako vyšetrovatelia ?
@gabrielkaa to ze list zahodili, povedal sam Tomasov otec-pochopitelne-to len k tomu ze si sa pytala odkial to mozme vediet ze to zahodili. niektore fakty , ktore tu baby pisu su z reci obhajcov/zalobcov/znalcov-to si na jej stranke nemozu vymysliet-tie ich reci su tam oskenovane..
@lasskonka posudkov je oveľa viac ako zverejňuje stránka o judite
@gabrielkaa ja som nikdy necitala to, co pisali jej rodicia (naschval) ale ofotene uryvky z rozhodnutia sudu o vykonani rozsudku. A teda, tam bol kazdy dokaz zmietnuty a obrateny na naruby, ze "urcite to tak nebolo", ale tak ako si mysli sudkyna🤨🤨🤨🤨🤨🤨
Áno Judita mučenícka. Prečo by to robili?
@gabrielkaa 🤦♀️
@savmebej nepotrebujem sa realizovať na cudzom nešťastí . Obvinená je na základe niečoho. Už končím v tejto téme .... a hlavne nespochybňujem doterajšie vyšetrovanie . Na to nemám kompetencie.
@lasskonka a kde?
@gabrielkaa kde co?
@gabrielkaa je to mozne, nehadam sa
@lasskonka ten prepis súdneho pojednávania
@gabrielkaa to naozaj neviem kde sa nieco take ziada. sama som bola prekvapena, ze je to mozne si vyziadat, ked som to precitala na tej stranke. pisala som to tu len preto, ze sa ludia dohaduju/hadaju co kto povedal na sude, tak tam by to kazdy kto chce mal cierne na bielom.
@gabrielkaa
@lasskonka vyziadava sa to na sudnej podatelni za poplatok, pokial viete cislo, pod ktorym ten sudny spis figuruje...
Mna by este zaujimalo, preco su niektore z vas myslia, ze tie zahranicne posudky musia byt objektivne? Ved tych zahranicnych znalcov si objednali jej rodicia, no ako tie posudky mohli asi dopadnut? 🤔

@gabrielkaa akože mlčí? Ona sa len nepriznal, pozri keby to spraví dá sa dohodnúť s políciou na nizsom. Treste keď slolupracujes preoc sa nepriznala? Ja by som sa tiež nie keby som to nespravila, nikto nevie kde je pravda ale my tu psieme o tej druhej možnosti ze co keď vraždil niekto iný? Vyhodnotili ze tam tretia osoba nebola, a tých 10 ostatných je co? To je oc za vyšetrovateľa? Co anni Nevie ze tam boli dva vchody? Dobre odflaknute