icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

sslobodnamama777
•
24. mar 2021

@kocurikpupcek koho otec je majitel Ryba Zilina? neviem to najst k comu si to pisala. dakujem.

gabrielkaa
•
24. mar 2021

@sslobodnamama777 rybu ma Antosik

gabrielkaa
•
24. mar 2021

Aspoň myslím. A ten nie je priamy príbuzný

savmebej
•
24. mar 2021

@lulubka28 ale znalec neposudzuje podľa toho kto si to objedná, a znalec ak nieco tvrdí musí si za tým stat a nie ti menit

lulubka28
•
24. mar 2021

@savmebej ja som sa ale pytala na zahranicnych znalcov a tych si najali jej rodicia

redana
•
24. mar 2021

Hlavnym problemom je podla mojho nazoru odflaknute vysetrovanie,resp. zamerne odflaknute a prisposobene jednemu scenaru..ak je aj Judita vinna ok,preco sudkyna zmietla zo stola pripomienky obhajoby ako nedovodne..co robil kamarat Jakuba v blizkosti miesta cinu,kto bol muz z kameroveho zaznamu co sa v den vrazdy pohyboval v okoli bytovky a po chvili odisiel a ktory by sedel na mozneho pachatela..preco sa nevedelo o existencii druheho vchodu,preco bol poskodeny zamok,preco zmizla rohozka,preco sa nevysetrili vsetky trasologicke stopy,preco sa nenasiel druhy noz pri policajnom zasahu,preco sa neskumali krvne stopy z vonkajsich stran dveri..to co je za vysetrovanie..

bubu62
•
24. mar 2021

@gabrielkaa veľa o Tom je aj vo videu RTVS,pár strán som dala dozadu video,kľudne pozri,tam je asi 20minutove, zaujímavé aj o Tom liste...aj o znalcoch,keď tu napadas...

gabrielkaa
•
24. mar 2021

@bubu62 nenapadám. Uznala som, že list bol poslaný... dlho po skutku. Veľmi úprimná kondolencia.

gabrielkaa
•
24. mar 2021

@bubu62 vyšetrovanie nechám na vyšetrovateľovi , je to asi spoľahlivejšie ako tuto vyšetrovateľka z MK. Ja píšem o obvinenej. Nie o vrahyni . Zatiaľ .

bubu62
•
24. mar 2021

@gabrielkaa bol,to už nik nezmení,taká je doba,🤷.

gabrielkaa
•
24. mar 2021

@bubu62 tragické na tom je že ten list v tomto prípade je úplne najmenej podstatný ...

bubu62
•
24. mar 2021

@gabrielkaa na vyšetrovateľovi🤣😂my sme na Slovensku 🤦🤣😂všetko tu bolo povedané,prečítaj si...my tu debatujeme...a za fórum...

gabrielkaa
•
24. mar 2021

@bubu62 👍vysetrujte ďalej

bubu62
•
24. mar 2021

@gabrielkaa si prečítaj po sebe,čo si tu písala...🤦...

gabrielkaa
•
24. mar 2021

@bubu62 viem čo píšem. Viac verím súdom ako tebe podobným

bubu62
•
24. mar 2021

@gabrielkaa toto je fórum,si na zlej stránke,prehod list🤣..

vevesh
•
24. mar 2021

@lulubka28 ale ty, ked si zaplatis znalca, tak ti nevyrobi posudok podla tvojho zelania (teda na sk to mozno tak chodi, ale v zahranici nie). A uz duplom nebude riskovat cezhranicny znalec svoje dobre meno. On len vyhodnoti poskytnute stopy/dokazy. A viem, ze rakuski znalci maju o dost lespie vybavenie, obsiahlejsiu dazabazu, novodobejaie poznatky a prisnejsie studium ako ti slovenski, takze pre mna ma ten rakusky posudok vyznamnejsiu vypovednu hodnotu ako slovensky, ktory sa da kupit a zhotovit na zelanie...

gabrielkaa
•
24. mar 2021

@bubu62 veď práve... diskusia. Každý mame na vec svoj názor

mondolina
•
24. mar 2021

@gabrielkaa
veď im sprav radosť, že odhalili, že Judita je nevinná...ešte pár strán a prídu aj na skutočného páchateľa 🤫🙏

barborkakr
•
24. mar 2021

@redana nesrandujte, ved je 100percentne jasne, ze mlada je sociopatka a dobodala krasneho mladeho chlapca.

bubu62
•
24. mar 2021

@gabrielkaa viac veríš súdom?tak prečo si uverila,že poslali list,ked nam tu neveríš?napadala si ženy,kvôli znalcom,nakoniec musíš uznať,že majú pravdu,lebo to bolo v Tom videu...nikto si tu nič nevymysla..iba sa rozprávame ako a kto vie o tom viac...

gabrielkaa
•
24. mar 2021

@mondolina 🙂

gabrielkaa
•
Odpoveď bola odstránená
•
leeo
•
24. mar 2021

@sslobodnamama777 udajne Juditin otec. Ale hladala som to a nie je to pravda.

chrumka120
•
24. mar 2021

Normálne ešte chvíľu budem citat tuto diskusiu tak ma presvedčíte, že Tomáša zabil levitujuci vrah

lulubka28
•
24. mar 2021

@vevesh jasne, jasne, ked to je zahranicne, tak to uz musi byt nieco, zvlast ked to je rakuske. Uz chapem. Dakujem za vysvetlenie. 😉

aduliak
•
24. mar 2021

@vevesh áno,ale tiež len vyhodnotí dôkazy,ktoré mu predložia....vieš,čo mu predložili Juditini rodičia?

ysseba
•
24. mar 2021

Baby, darmo sa tu dohaduje. Ja len dufam, ze pravda vyde najavo. Je to hrozne. Ze mlady chalan prisiel o zivot. Ale aj cele pozadie.... ze 16rocne decka riesia drogy a su dilermi... A hrozne je aj vysetrovanie. Nech sa na mna nikto nehneva, ale aby akykolvek zlocin a tym duplom vrazdu sudila sudkyna, ktora ma konflikt zaujmu? Toto je prva a zasadna chyba a v celom pripade 😖

barborkakr
•
24. mar 2021

@chrumka120 :D :D :D zastavaju sa jej podla mna iba rodicia, sudny clovek v tom ma jasno...

bubu62
•
Autor odpoveď zmazal
•