Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@arriana29 tak ona v prvom rade chcela volať, ja sama neviem čo by som robila v takej situácii..asi by som tiež išla volať 🤷 naozaj neviem..ona hovorila že zabuchla dvere aby sa nevrátil tak isto by som ani ja j
Nešla na tu chorobu kde by ma teoreticky mohol čakať..? Neviem..tam už v tom šoku asi ťa napadne čokoľvek
Zastávame si ju lebo vsade sa píše aka je vrahyňa a sociopatka ale ked si precitas viac tak zistís ze vela veci nesedi..ja nehovorím že je nevinná, aj ked je vinna tak nech sa všetko prešetrí poriadne..a nie aby sedela pri takýchto pochybnostiach
A sused ktorý jej zabuchol dvere a potom pomáhal prišiel až po tom čo mu išla buchat na dvere..a tiez tvrdili že žiadny krik nepočuli 🤷 ..a vsimla som si aj ja že sa tu píše ze prvé rany mali byť od chrbta ale ja som nič také v žiadnom posudku nečítala takže k tomuto sa vobec neviem vyjadriť
K odpadnutiu toľko, že aj jej aplikacia sama namerala 2 minúty a pár sekund bez pohybu takže neviem 🤷 ale potom tak veľa krokov nesedi ani mne
...neboj sa my niesme spasitelky ktoré ju zachraňujú a obranuju do krvi...aj mne vela veci nesedí a zamyslam sa nad nimi...ale každopádne je tam hrozne vela otázok a to musím uznať snáď každý 🤷
@derdia nám by sa to nestalo, lebo by nás nenašli pri dobodanom človeku ako schovavame nože a tvrdíme že to bol človek čo nezanechal stopy a aj keď musel byt cely od krvi nikto si ho nikde nevšimol
@xima prosim ta pozri sa na nase sudnictvo, pomaly co sudca to korupcia...a my obycajni si nevieme predstavit ako si riesia veci ti tam hore... Nemame ani sajnu...a radsej sa tam ani nedostat. Do tych kruhov...ale ved ti chlapci ci pisu o fetakoch, o drogach...ved to je strasne. Proste keby ich zacala riesit ktovie co by vyplavala na povrch ze maju z drogami..
A to su deti tych, co riesia Juditin pripad.
@maribell ano urcite, ona niekolkokrat omdlela, kym si tam on bodal tomasa, ze ani nevidela kedy odisiel, ale urcite by ju cakal vonku, lebo sak az na chodbe ju zabije, nie tam kde ju mal pod nosom omdletu...
@chrumka120 ako si mozes byt ista ze sa ti nikdy by ti psychopat nezaklopal na dvere? Hm.... Zaujimave
@mrkvicka060 🤦 jemine ty by si úplne triezvo uvažovala po takom šoku..ja osobne by som sa tiež bála výjsť na chodbu...
@derdia nepovedala som, že mi nemoze psychopat zaklopať na dvere, povedala som že by ma nenašli pri dobodanom človeku ako schovavam nože a ako tvrdím že ho dobodal niekto kto nezanechal žiadne stopy aj keď musel byt po tomto cely od krvi
Mna este napadá ked sa tu chytáte stále toho hlasu..kt.mal byt infantilny .. Ved Ona ho mohla kludne v nejakom psycho tranze'najprv naozaj..nahánat"ked ta chytim tak ta zjem" (psychopati vedia menit rôzne hlas)co logicky on mohol brát ako žart a teda nekričat.A možno ho realne zacala nahanat s nožom. Neni zvlastne ze by elektikar stal pri dverach..hovoril muzskym hlasom a toto by pocula suseda na balkone-kt.je niekde na opacnom konci bytu (lebo logicky dvere sú v chodbe)no to by musel ten vrah dost hlasno rozpravat.
A dalsia vec..co je nepochopitelna..aj ked urcite to tu budete logicky obhajovať šokom 😂 ked ju vidíte na foto má okolo seba min.3 utierky..podla mna ked mas v chodbe mrtvolu a chces najrychlejsie volat sanitku utrieš sa aj o tričko,nepojdes kdesi do komody hladat na dno uterák..a este si potom zmyslís,ze je až na dne tak aha pojdes do druhej komody pre iný.Ved mala okolo seba pri umyvadle v kuchyni min.3 utierky 🤷♀️
Aj ja by som to tu mala asi vymazat aby to nehodili na mna😒😒😒😒
Inak neviem ci si spominate raz sa stal pripad v NR... Vrazda v bytovke... Bolo to hodene na chlapa, ktory bol v tom case s milion ludmi na chate, niekde daleko... Ale oni soravili vsetko preto aby to padlo na neho... Takze tu si treba davat velky pozor... Tu na Slovensku. Co je strasne.... Pretoze mne o nic ine nejde...jediny kto vie co sa stalo, je Judita a Boh... Ale malo by sa to vysetrovat riadne, zaznamenat vsetko a tip tip!!!! A ako aj prehladavali cih byt ked nenasli ten druhy noz? Prepana jana! Proste cisty bordel...
Dalsia vec co je vidiet na foto...hovorila ze dokrajala jablko a dosku oplachla a noz dala do drezu.Na foto je jasne vidiet,ze noz lezí na linke...Vo vypovedi uviedla ze najskor nakrajala jablko a sla varit caj..pricom Tomas sa vyfotil uz ako je jablko a nu ako varí čaj.
@maribell Ale ani by som neschovavala veci a nezatvarala dvere 🤦♀️ Ak by to bol cudzi chlap bez masky, tak ju by zivu nenechal.
@mrkvicka060 🤷..na to naozaj neviem odpovedať... Nebudem ju obhajovať za každu cenu..ale niektoré otázky ma naozaj zaujímajú že prečo niesu zodpovedané
@mrkvicka060 ano je aj toto pravda, ze keby videla jeho tvar... Ved prave ze je to velmi velmi zahadne vsetko... Ale najma to preco by to robila, a teraz nepriznala.. Preco by ho dobodala u seba doma... Urcite by vedela ze tam bude neporiadok, ze sa vsetko zaspini... Teda je nevim, vdakabohu nemam mysel vraha... Takze tazko sa vcitit do ich myslenia...
@derdia vies co je vrazda v amoku? Vtedy nerozmyslas ze si zaspinis koberec... proste ti prepne a ides
@derdia lebo to bol skrat, amok a potom sa zľakla a už ho len bodala aby bol ticho
Mna strasne desi aj fakt,ze takyto amok pravdepodobne moze dostat ktokolvek..kedze Judita bola bezproblemova,oblubena,vyborna ziacka gymnazia,bezkonfliktna,psychologicky aj psychiatricky posudok nezaznamenal ziadnu agresivitu,resp. rovnajucu sa nule..cize ak to naozaj bola ona,moze takto prepnut naozaj komukolvek..a to je fakt desive..
A ruky si podla mna sama porezala počas toho ako telefonovala na 112, žiadnu prvú pomoc nedávala len pri ňom bola a rozmýšľala čo robiť
@maribell Popravde az teraz som nasla tuto foto..nakolko vzdy davali media inu.A tu som si to vsimla...nejako mi to nesedi.
A co mi este nesedi..ked teda o tom hlase...logicky ked mu otvorila..on zacal rozpravat ze je elektrikar a bla bla bla..urcite hovoril normalne,nekrical..lebo ani ona sprvu netusila ze neni...a viac predsa Ona neuvádza,že by niečo hovoril,kričal na Tomáša.Len ,že začal potom na neho hned nožom utocit.Aký hruby hlas by teda suseda pocula?
@redana takýto amok nemoze dostať ktokoľvek, len nenormálny človek, normálny človek by mohol zobrať nôž ale len napríklad v sebeobrane

Este taká uvaha. Ak by aj ta sudkyna bola vazne zaujata a zmietla zo stola dokazy o nevine Judity..ja neviem, musí si byt vedoma ze tomášovi rodičia a obhajca sa môžu odvolavat na vyssie súdy..ved tu nejde o nejaku banalnu kradez ale brutálnu vrazdu mladeho cloveka. Tak zeby takto riskovala svoju povest a karieru? Zo zaujatosti?