icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

maribell
24. mar 2021

@magduska2 https://www.pravdaojudite.net/trasologicke-vecn...
Tu si to vieš pozrieť ale upozorňujem že to nie je pre slabé povahy

magduska2
24. mar 2021

@maribell Dakujem, no velmi zvlastne.

magduska2
24. mar 2021

Inak..stopy sú tam teda pocítam jej-bez ponožiek(kedy a za akych okolnosti si dala dole ponožky-na foto ich má)
Za ďalšie podrazka topanky,kt. tam udavaju neni teda Tomásova?Kedze uvadza,ze bol obutý?..lebo iné stopy ako 2je tam niesu

nikyball
24. mar 2021

@arriana29 ja si ju nepotrebujem zastávať ani ju bez naozajstných dôkazov obviňovať. Ja nie som sudkyňa a môj syn feťák. Ja som neodflakla vyšetrovanie, mne to môže byť celé jedno. Na 112 jej jasné pani hovorí ,.že zachránari čakajú pred dverami , nech im ide otvoriť. Viackrat to tam zopakuje. Ja som sa nikde nedocitala,že prvé rany boli od chrbta, ani o tom rozkroku.

Ak by bola vinná a schovávala tu zbraň. Nebolo povinnosťou polície ju nájsť?!???! Kde v byte schovas zbraň že ju nenájdu?

Tak ona si asi v tej chvíli neestopovala koľko krokov spravila, takže to nemusí ani tusitt koľko to bolo. A asi v šoku neobsedis na mieste s kľudom.

Ak máš ruku rozrezanu do kostí a vedľa kamaráta s 50 ranami asi to odpadnutie nemusí byť vymyslené. To je ako keď spíš? Vieš presne povedar ako dlho si spala ak sa nepozrries na hodinky?

Ale ty nevieš prečo sa ho vzdal a keď ti to stačí tak mám dosť 😒takéto úvahy😂možno mu to jatrilo rany z toho ako zabil človeka on

hope87
24. mar 2021

@magduska2 ano, naozaj dobry postreh s tym nozom, co ale nevylucuje fakt, ze ho do drezu mohla odlozit potom, napr. po zaliati caju. Stale by platilo, co povedala, ze ho odlozila do drezu...to, v akom poradi povedala, ze to urobila je jedna vec a nie je to usvedcujuce ale clovek sa zamysli nad tym, preco to prave tak povedala, to ano. Ja si ale stale myslim, ze to spravila ona...

redana
24. mar 2021

@chrumka120 no ale ved ona bola povazovana za normalnu,tak ako sa aj ja povazujem za normalnu a predpokladam ze aj ty..nebol to psychiatricky pripad..

barborkakr
24. mar 2021

@redana sociopata nespoznas medzi ludmi, dokonca je najmilsi a najmudrejsi zo vsetkych..

magduska2
24. mar 2021

@hope87 To ano..ale ona uviedla ze akrájala jablko,dosku opláchla a oprela ju na linku-co je taktiež na foto vidiet a nož nechala polozeny v dreze.
Preco by nôz polozila na linku a opláchla tú dosku?ta je jasne vidiet,že je už opretá umytá...
Akoze je to len detail, a mas pravdu..ale uz to proste nesedí co povedala.
Okno pri nehode mas az z času kedy prebieha šok...vtedy ona este bola "pri zmysloch" nevedela,ze k niecomu takemu dojde?Takze vtedy este nema mat prečo okno'..ine je už okno pri samotnej udalosti..tam je šok je to pochopitelné.

maribell
24. mar 2021

@magduska2 stropy boli identifikované 3 napriek tomu, že tam bolo asi 13 ľudí (nepamätám si presne) .. ceľkom zaujímavé nie? To či bola bosá neviem..nemusela byť 🤷 ja ked mám mokré ponožky tiež zanechávam iba takéto mokré stopy
@arriana29 inak k tomu Lipšicovi..on sa vyjadril k tomu, že nechcela spolupracovať tak ako on navrhoval postup..preto že mali rozdielne názory v postupe..alebo niečo na ten štýl..ja som z toho pochopila že chcel uzavrieť dohodu o vine a treste ale buď ona alebo aj rodičia nesuhlasili 🤷

chrumka120
24. mar 2021

@redana môže byt nenormalna ale nemusela to prejavovať, ktovie čo mala v hlave

magduska2
24. mar 2021

@maribell Ja si inak nemyslim,ze tam je to myslene..ze identifikovali 3je stopy a zvysok nie..ja si myslim ze tam je to skor myslene tak,ze stopy pritomnych(policajtov,zachranarov) z vyšetrovania len vylúčili..a teda 3je kt.ostali riešia

janage
24. mar 2021

pre mňa je aj to s tými ponožkami čudné. Na foto ich má, ale šľapaje vyzerajú na jednoznačne na bosú nohu, veď sú jasne viditeľné jednotlivé prsty.
@maribell

barborkakr
24. mar 2021

@janage akoby sa pocas toho vyzula, boze...ja len dufam, ze to urobila v amoku a neuzivala si to..

redana
24. mar 2021

@barborkakr no ale mozno ani ten sociopat nevie ze nim je..ja si myslim,ze som normalna,ale co ked som v skutocnosti sociopat?

nikyball
Autor odpoveď zmazal
maribell
24. mar 2021

@magduska2 to asi nebude ta doska lebo ona uviedla, že dosku dala na odkvapavac nie? Teoreticky to nemusí byť ani ten nôž. Skoda že to nie je lepšia fotka aby sa dalo piriadne priblížiť ..lebo ten nôž ktory sachovala mal širšiu cepel ako Rucku.tento sa mi zda taký tenký že ma čepeľ zarovno rúčku 🤷
S tymi 3ma stopami som to ja zase pochopila inak lebo on tam aj píše že zo 16 osôb ktoré sa tam pohybovali identikovali tri 🤷
@janage neviem ako je to s tými ponožkami..no ja ked mam mokre ponožky tiež zanechavam podobne stopy ale nikdy som si to detailnejšie nevsimla (napr tie prsty)

redana
24. mar 2021

@janage toto presne aj mna napadlo,ale stupaj s ponozkou vyzera ako bosa noha..

taga
24. mar 2021

Inak baby, 'ked ta chytim, tak ta zjem' - sa celkom lahko da pretvorit na 'ked ta chytim, tak ta zabijem'
A z toho mrazi mna

vevesh
24. mar 2021

@maribell po vzhliadnuti tych fotografii ma zarazilo- tak malo otlackov zaistenych na takej ploche, ked len volnym okom je viditelnych mimalne 5 rozdielnych stop? Kvapky krvi- ako ked niekto zasadi 50 ran, nemalo by byt viac krvi po stranach - ktore ani neboli brane do uvah, a za dalsie- tolko samotnych kvapiek (nie prskavych) na zemi? Strasne malo zaistenych stop tam je....

barborkakr
24. mar 2021

@redana
vacsinou to vedia su to predatori a vedia to uzasne maskovat

basska23
24. mar 2021

Baby prosím viete mi dat linky odkiaľ mate ďalšie informácie? Lebo to čo čítam tak niektoré veci tam nesedia.

magduska2
24. mar 2021

@maribell Neni to sice dobre vidiet..ale odkvapavace maju len take male..tie trojuholnikove po kazdej str.drezu..je tam vidiet umytý riad ale doska žiadna...dosku by tam podla mna bolo vidiet.

cajomila
24. mar 2021

Minule som či čítala a pozerala veci ohľadom tohto príbehu.
No fakt ťažko povedať či to spravila.
Čím ale určite neverím je, že to spravil nejaký cudzí odpočítar...to určite nie.
Boli ešte nejaká teória, že obatou mal byť jyditin frajer, že je z drogového prostredia...a jeho mama alebo otec je sudca, tak ho proste kriju.Vraj Judita a Tomáš nemali s drogovým podsvetim nič spocne...stálu sa iba obatami.
Tiež sa mi ani toto veľmi nezdá, príde mi to uz veľmi zamotané a poprekrucane.
Zase ak to nespravila, prečo nevyklopi úplne všetko čo vie o kom vie? Človek by sa obhajoval zubami nechtami, nie?
Tiež si aké neviem predstaviť ako také útle dievča, odrovna chlapca 50 ranami !?
Mohlo to byť ešte aj úplne úplne inak...

maribell
24. mar 2021

@vevesh presne tie stopy sú úplné odflaknuta práca
@magduska2 pravé to som si všimla že tam doska nie je na odkvapavaci.. možno sú stále v dreze? 🤷 Alebo vypovedala zle? Neviem

chrumka120
24. mar 2021

@redana možno ten kto nie je normálny vie že ma nejaké divne myšlienky napríklad s nožmi, ale mysli si že je to normálne

janage
24. mar 2021

@maribell ja som si uvedomila keď som si vyzula total zmoknutu nohu v ponožke tak prsty mi teda nebolo nevidno detailne ako na foto

vevesh
24. mar 2021

@barborkakr pozri sa tu:
https://www.psychologytoday.com/intl/blog/wicke...

Sociopata, aj psychopata rozoznas medzi ludmi aj ako laik !!!! A sociopata skor ako psychopata. A obzvlast ucitelia, ktori davaju extra dozor na vykyvy spravania jednotlivych deti v kolektive....

magduska2
24. mar 2021

@maribell A ked sa pozrieš na toto foto..ta doska vyzerá, že je v nejakom stojane?Odkapávači?

chrumka120
24. mar 2021

@cajomila zas až take krehké dievča nie je a v takom amoku môže mat silu ako riadny chlap

barborkakr
24. mar 2021

@vevesh pozri si pls mini serial mnelas to vedet 🙂