icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

taga
24. mar 2021

A co ten ruksak pri dverach? To tam fakt vsetko popremiestnovali a potom isli zaisťovať stopy?

magduska2
24. mar 2021

@barborkakr Inak ten serial vyzera byt super..kde sa to da prosim ta pozriet?

barborkakr
24. mar 2021

@chrumka120 presne je celkom vacsia...

maribell
24. mar 2021

@basska23 co konkrétne ti nesedí? Ja som precitala asi celu stránku ktorú Som dala úplne hore na tejto strane diskusie (som si vedoma že je to stránka J. rodičov, takže tam budu asi skôr dokazy ktoré obhajujú jej nevinu) plus sa tam dajú postahovat aj znalecké posudky a záverečne reči

barborkakr
24. mar 2021

@magduska2 my sme mali na HBO skus niekde stiahnut 🙂 tam je presne o niecom podobnom...ani vlastna manzelka psychologicka netusila s kym zije..takze NIE, nerozozna to ani odbornik..

maribell
24. mar 2021

@magduska2 ja viem že nie je, preto píšem že ci je to vôbec ona 🤷 keďže povedala že ju dala na odkvapavac.. Možno je to všetko ešte v dreze..alebo to teda povedala inak ako to bolo..toto už ťažko zistíme

magduska2
24. mar 2021

@barborkakr Ano,presne..videla som uz viac takych dokumentov..a az mráz po mne prechádza.A ucila som sa v skole aj psychologiu,kt.ma bavila takze viem.Urcite pozrem,dakujem za tip

barborkakr
24. mar 2021

@magduska2 aj ja som mala par semestrov psychologie a presne toto sme preberali...

vevesh
24. mar 2021

@barborkakr videla som dost odbornych serialov, kde sa rozoberali vrazdy priamo detektivami, sudnymi psychologmi, laboratornymi znalcami a takisto precitala zopar odbornych clankov na tuto temu . Kazdy a jeden zo sociopatov/psychopatov mal naznaky, aj jeho rodina mala tiez naznaky pred nosom, aj ucitelia to videli, len nikto tie naznaky nebral vazne, az kym nebolo zle. Ale kazdy znalecky posudok odhalil tuto poruchu! A tu sa neodhalilo nic. Bud tam nic nie je na odhalenie (a teda judita tuto poruchu nema) alebo bol posudok odflaknuty (tak ako par dalsich veci)....

maribell
24. mar 2021

@taga nemohol byť ten ruksak Tomášov ked bol na odchode? Alebo už ozaj neviem, keďže ona horovila že mu otvorila až keď zvonil 🤔 takže si ho tam Tomáš nepoložil pred odchodom 🤷

tatiana262
24. mar 2021

Kočky, poznám osobne jednu "dievcinu", ktorá keď chytí amok, bije aj vlastnú matku. Dokonca už zbila aj chlapa a je veľmi podobna postavou tejto dievčine. Okrem toho, mne vôbec Judita ako krehká osôbka nepríde. Čiže, kľudne mu mohla v takom amoku zasadiť také rany

redana
24. mar 2021

No som zvedava ako to cele dopadne,myslim ale,ze pravdu sa nikdy nedozvieme..tak ako v pripade kramny, madeleine mccann, Viola, vrazda detskej miss..vsade xy verzii ale zahada stale ostava..

tatiana262
24. mar 2021

Už len dodám, že len málokto by to o tej mojej známej povedal, že je niečoho takého schopná. Je milucka a zdá sa, že vyjde úplne s každým, je to taky cukricek, toto o nej málokto vie.

taga
24. mar 2021

@maribell a taktiez tvrdila, ze ked sa prebrala, zamkla dvere... potom ich zas niekto musel otvorit a ten ruksak tam polozit

barborkakr
24. mar 2021

@vevesh tak hadat sa nebudem, ja som to aj studovala a sociopata nerozoznas, su prefikani a inteligentni...ale kazdy nech si spravi nazor sam...

@redana ak to urobila, co myslim, ze ano nedozvies sa ju nikdy..

barborkakr
24. mar 2021

@tatiana262 presne!

taga
24. mar 2021

A inak, teraz mi dopina, ze sa to cele stalo pri otvorenych dverach?!

magduska2
24. mar 2021

@taga Ja by som sa na ten batoh asi neupínala...podla mna ho tam založil niekto z nich ,možno aby sa nezatvárali dvere?Kedze urcite chodili hore -dole? Bol určitě po ruke v chosbe tak ním tie dvere jednoducho založili 🤷‍♀️

vevesh
24. mar 2021

@redana inac ohladom madelleine mccan je novinka- mal to urobit nemecky pedofil. Mal prenajaty apartman ako sused. Bol zatknuty pred par mesiacmi v Kiele a zatial vsetky stopy naznacuju, ze ju znasilnil a zabil (a ze vraj ma aj video pri akcii, ktore sa momentalne vyhodnocuje v labaku)🤐.

teleskop
24. mar 2021

@darja27 baba je psychopatka a ja verim ze dostane aspon 50 rokov

lulubka28
24. mar 2021

Ked volala na 112, tak povedala, ze niekto kamarata bodol "strasne vela krat". Ako toto mohla vediet? Ved bola v bezvedomi. Padla do bezvedomia hned na zaciatku, ked ho branila a porezala si prsty. Mozno nebolo vsetko presetrene ako malo byt, ale ja jej proste neverim. Podla mna to bola ona.

barborkakr
24. mar 2021

@teleskop
zial, nedostane tolko, bojim sa ked ju pustia...bude sa to opakovat

lulubka28
24. mar 2021

A este by som chcela dodat, ze toto co sa dostalo na verejnost urcite nie je vsetko. Predpokladam, ze je toho viac, nebolo to ale zverejnene, lebo sa to autorom tej stranky nehodilo.

teleskop
24. mar 2021

@barborkakr pre tychto ludi by mal byt trest smrti, tam je nieco v hlave co sa odtial nevymaze....toto bolo anormalne krute

taga
24. mar 2021

@magduska2 ano, aj ja to tak chapem, ale ide o to, ze takto mohli popremiestnovat kopec dalsich veci. Aky ma potom zmysel robit a vyhodnocivat fotografie, ked predmety su popremiestnovane, podlaha zadupana od 10ludi bez navlekov atd atd?

panda21
24. mar 2021

Inak jak v tej komunikácii chalan písal že "mne ten pohľad, keď som došiel do sanitky bude pred očami dokonca života" s ňou bol jej priateľ v sanitke? Nemohlo ho tam napadnúť, že s kamarátom zosnuju nejakú komunikáciu, aby podporil jej tvrdenie?

redana
24. mar 2021

@vevesh ano viem, sledujem kazde nove info..ja ked som vtedy videla foto toho pedofila, strasne mi niekoho pripominal, po par dnoch som si spomenula na pripad, kde v r.1998 zavrazdili v nemecku 13r. chlapca a vytvorili identikit mozneho pachatela, ktoreho ale nenasli..porovnala som si ho s tym pedofilom u madeleine a brutalna podoba..o tyzden nato vysiel clanok, ze nemeckeho pedofila z pripadu madeleine spajaju s neobjasnenou vrazdou chlapca z r.1998..skoro som odpadla..ja som vtedy aj volala sestre, ci sa jej ten nepodoba na ten identikit..a potom, ked vysiel clanok nechapala, ze som mala ist na kriminalku 😀

maribell
24. mar 2021

@taga ty kks fakt to mi nenapadlo 👀 no je to zaujímavé ako sa tam dostal

maribell
24. mar 2021

@taga a áno vraj sa to malo odohrať pri otvorených dverách podľa Juditinej verzie ..

chrumka120
24. mar 2021

@taga no museli tam ísť záchranári a nedávali si pozor na to že je to miesto činu, možno sa im zatvárali dvere tak tam dali batoh