icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

lanelois
24. mar 2021

@janage neee. Aj ja som Bola presvedcena,ze si ponozky vyzula, Ale Vcera ako som vytierala dlazbu a presla som po Mokrom v ponozkach, krasne bolo vidno cele chodidlo a vsetky prsty

lanelois
24. mar 2021

@tatiana262 Judita je macana. A moja 50 Kilova sesternica v Amoku rozbila Rukou Celne Sklo na aute 🤷‍♀️

arriana29
24. mar 2021

Je niekde aj prepis toho prvého telefonátu ? Keď volala matke s tým čo sa stalo. Keď zverejnili túto nahrávku, celkom by ma zaujímal aspoň prepis toho prvého telefonátu s matkou.

barborkakr
24. mar 2021

@arriana29 toto by aj mna zaujimalo, preco to tiez nedali von...

reni1512
Autor odpoveď zmazal
maribell
24. mar 2021

@arriana29 myslím že nie, keďže to nebol nahrávany hovor 🤷 ale tušim som čítala že trval pár sekund, žiadnych 8 minút ako som tu niekde už čítala

gabrielkaa
24. mar 2021

Prepis hovoru:

Katarína K. (ďalej len „KK“):„Juditka, ono sa to naozaj stalo, tak ako si myslíš, ako si to pamätáš:“
Judita H. K. (ďalej len „JHK“): „Uhm. Počkaj, ako...
KK: „A my to dokážeme.“
JHK: „Akože ako?“.
KK: „Úplne tak, ako si to hovorila na začiatku, inak sa to nemohlo stať.“
JHK: „Akože niekto tam bol?“
KK: „Áno, ale teraz to už nechajme, je to tak a my to dokážeme.“
JHK: „OK.“

barborkakr
24. mar 2021

@gabrielkaa to je otras...za kazdu cenu😓🤔

gabrielkaa
24. mar 2021

@barborkakr tragicke

katkabg
24. mar 2021

Tam ja si myslum ze keby dakto dopichal dakoho 50x.tak by vyzeral ako po zabyjacke.....teda aj udajne niaky iny clocek teda tretia osoba dopichala toho chlapca,nech mi nik nevravi ze zdrhol z tade vez toho aby sanechal.co i len stopu krvy?To co mal neviditelny kabat ako v saxane???

darja27
autor
24. mar 2021

@teleskop chodí to tak že aj keď ju odsúdia,tak ju pústia za dobré správanie.Medzicasom bude rodina robiť možné aj nemožné 🙄 keď vylezie von bude mať 30 alebo menej,zmení si meno a pôjde z rodinou niekam do tramtarie....mrzí ma čo prežíva rodina toho chlapca,ja by som takéto niečo asi nezvládla,nepredstaviteľné.Nazor si na to môže spraviť každý sám,ale až ma udivuje koľkí ľudia sa zastávajú takéhoto niemanda😑 a to aj napriek info z jednej aj z druhej strany.....tak som sa skúsila odtiaľto odstaviť ale akosi to nefunguje,furt mi upozornenia chodia🙈

katkabg
24. mar 2021

@darja27 ako som pisala hore cele divneee.Pochopim ze by bolo 5 bodnych ran.Ale tu dakoho dopichali vise 50x a dotycny udajne utiekol ako na luetajucom kobarci?Uz len svinu ked mesiar zareze tak ako vizera

mirka1988
24. mar 2021

Ženy inak na kuchynskej linke je utierka na riad . Ja pri krvácaní a následnom umývaní v dreze by som asi siahla hneď automaticky po nej , nie bežala hľadať uterák do inej izby ....

janage
24. mar 2021

Tak či tak memento pre všetkých nás ako sa za pár minút može zmeniť celý život

arriana29
24. mar 2021

Ďakujem za prepis, myslím že vraví za všetko a len ma utvrdil v mojej domienke. Nečudujem sa že tento prepis rodičia nezverejnili. Aj keď bol naozaj len pár sekundový, viac mu ani netreba.

1sally12
24. mar 2021

@gabrielkaa
@arriana29 možno nepíšem správne, ale toto nie je rozhovor, keď volala mame hneď po tom skutku. Toto je už telefonát z basy nie? Veď jasne píše že "to dokážu". Toto by jej asi mama nevravela v momente, keď sa dozvedela o vražde.🤷‍♀️pokiaľ sa mýlim, beriem späť.

margaretka_
24. mar 2021

@arriana29 ale toto je prepis hovoru az z vazenia, pokial viem. Nie ten prvotny, ked volala mame este pred 112

janage
24. mar 2021

@1sally12 je to veru až ten z väzenia a vôbec nie celý

lulubka28
24. mar 2021

@arriana29 toto bol prepis telefonatu uz z vazenia. Ona ale telefonovala s mamou este predtym ako volala 112. Niekte sa uvadza ze az 8 min. Udajne iba o tom, ako ma okamzite volat 112. Tento telefonat asi zverejneny nebude, resp. neviem ci sa vobec da ziskat, islo o bezny hovor, ktory sa nenahrava. Ale kto vie, o com sa bavili...

1sally12
24. mar 2021

@janage áno, pre istotu som to hľadala a naozaj je z väzenia. https://www1.pluska.sk/krimi/vrazda-tomasa-16-j...
Nerada tu uvádzam info, ktoré nemám overené😌

anita1978
Odpoveď bola odstránená
hope87
24. mar 2021

@magduska2 ja ale netvrdim, ze musela mat okno uz vtedy. Ale proste, ked clovek robi bezne cinnosti, tak ich robi automaticky a nezamysla sa moc nad nimi a teda ja osobne neviem so 100% istotou povedat, ci by som v presnom poradi vedela, co som robila napr.pri vareni alebo upratovani...atd. Vysledok cinnosti je jasny, len presne poradie ukonov je vec druha. Tymto vsak netvrdim, ze ten noz nakoniec aj dala do umyvadla...ale nie je to ani vylucene...

mattkapd
24. mar 2021

Ja som čítala že ten hovor s mamou trval necelú minútu ale až o 8minut na to volala 112ku

barborkakr
24. mar 2021

@mattkapd za minutu jej dala rady , ktore splnila a potom zavolala..

vevesh
24. mar 2021

@arriana29 neexistuje. Pokial nemas napichnuty telefon, tak sa telefonaty nenahravaju. Vie sa zistit iba cas a trvanie spojenia. Ten prepis, co existuje, je iba z vaznice (ci kde to bola), kde sa normalne vsetky telefonaty s 3 osobou nahravaju (okrem tych s pravnikom)...

gabrielkaa
24. mar 2021

@1sally12 áno, z väzenia. Aspoň myslím. Tam ma inštrukciu, že sa ma držať verzie , že tam akože nikto nebol

barborkakr
24. mar 2021

@gabrielkaa bol elektrikar..

gabrielkaa
24. mar 2021

Pardon, oprava, že tam “akože niekto bol”

gabrielkaa
24. mar 2021

@barborkakr odpočtar. Zrovna v ich byte.... hmm

kocurikpupcek
24. mar 2021

@gabrielkaa A ešte len ma tak napadlo k tej verzii záhadného odpočtára...tak Tomáša dopichal v amoku skoro 50 bodnými ranami. Je tu otázka prečo teda Judita tiež neschytala od neho aspoň jednu či dve bodnutia, keď už mal taký amok a bodal hlava nehlava?