Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@darja27 mna by len ozaj zaujimala jedna vec, ze preco, co bol ten dovod, ved tie fotky tesne pred tym, obaja vysmiaty, ze az. Podla mna to ona mala naplanovane uz davno, mozno cakala na poslednu moznost, kedze mali ist prec. Mozno od neho nieco chcela a on to odmietol urobit, ale uz vedel co chce zrobit, tak ho musela umlcat. Inak fakt neviem, stale.mi toto vrta,ze preco.
Hmm a toto ste čítali? Na zamyslenie čo sa vlastne stalo a kde je pravda... podľa tohoto by som povedala že tu niečo nehrá a je nevinná 😳
https://www.eurorespekt.sk/fakty-a-skutocnosti-...
@darja27 mali by za teketo zlociny v afekte sudit ako dospelu nie ako mladistvu, ja by som jej dala dozivotie bez moznosti prepustenia
@evaachesa no len škoda ,že tam nie je uvedeného trochu viac .Údajne uviedla,že na nejaký čas odpadla,čo ale vylučuje záznam z krokomeru jej mobilu,že chodila po byte...ďalej nôž,ktorý otec údajne našiel o pár dní neskôr,mohol byť z úmyslom spôsobiť zmätok v prípade ,je ozaj otázne či by kriminalisti v takomto prípade prehliadli jednu vec prakticky vedľa druhej....pokiaľ ide o kamery ,tiež boli skumane aj zo susedstiev a nikde sa nič nevidelo....je asi tak pravdepodobne ,že by vrah šikovné obišiel kamery dnu aj von z úmyslom.ze ho nik nevidí ,nepočuje,nestretne....navyše bez toľko hľadaného motívu a hlavne cudnemu činu -ved už len nasadenia toľkých rán by bol risk,že ho tam niekto uvidí,navyše zo svedectvom svedkyne,ktoru nechal na žive....na tele dievčatá sa naa stopoa po odtlačku topánky v oblasti rozkroku,to sa uz nikde neuvádza.....všetky tieto správy akoby zmizli a ostali už len tieto nezmysly na obranu tejto ľudskej hyeny.Opomeniem ešte správy z hovoru z jej matkou.To už si naozaj úsudok musí urobiť každý sam
@andrejka1974 takýchto ľudí nemožno ľutovať
Je to ale dehonestujúce...nesudime predsa my ale sudca a ten rozhodne nie podľa bulváru ..vôbec neberú do úvahy rodinu,matku otca toho chlapca....navyše z vedomím že ich dcéra je dôvod toho všetkého.Skusili to z vlastnými detektívmi a neuspeli .Bolo mi zle z toho keď som to čítala ,lenže topiaci sa aj slamky chytá ako sa hovorí .
@darja27 ozaj a tí jej rodičia, čo sú vlastne zač?
Prečo nepriznajú, že v niečom museli zlyhať. Akoby zatvárali oči a išli si svoje nastolením "akože" ako sa to stalo.Máme peniaze, my ťa z toho dcérka dostaneme. Respektíve v čom konkrétnom zlyhali, že ich dcérenka dopichala kamaráta? Všetko jej dali o čo si pípla?
Spolužiaci, kamaráti si nikdy všimli, či je Judita ten typ osoby, ktorá sa dokáže pretvarovať ( s kamennou tvarou si ísť svoje, zatiaľ čo pravda je iná.) Alebo či dokáže vypeniť kvôli niečomu len tak.
Nevravím, veď aj mňa dokáže tiež veľa vecí vytočiť ale nie, žeby ma napadlo zabíjať. Neviem toto sa ťažko súdi, keď som nebola v takej situácii.
Mne to akosi hlava neberie, že čo ju tak muselo vyprovokovať. Žeby vtedy našiel niečo v jej mobile, čo by ju rozzúrilo? Ale až tak? Žeby sa jej vysmial za nieco?a ona sa vrátila do kuchyne po nôž a dopichala ho?(chlapec ležal už obutý v predsieni, čiže ho šla vyprevadiť.)
A tiež predtým ako zavolala na 112, telefonovala s matkou 8 minút. O čom? " mama, dopichala som kamoša, čo mám robiť teraz? "
Aj mna to zaujima.. 😟 nieco desive...
Potrebovali by sme Mentalistu aby ukazal vraha..🤔
@anelehka Ja jej tiez neverim. Ale myslim si, ze ak je naozaj nejako vazne psychicky chora, ze by mozno aj ten detektor lzi dokazala oklamat.
@magduska2 Mna by zaujimalo, ci sa jej ti jej rodicia neboja. Takto prepnut jej moze hocikedy. Uz navzdy bude nebezpecna. Ked vyrastala v bohatej rodine, asi bola vychovavana sposobom, ze ona moze vsetko... Tomas mozno povedal nieco, co sa jej nepacilo a ju chytil amok.😔
@darja27 ja som sa s tými susedmi o tom rozprávala , bolo to strašné, predstavte si , že otvoríte dvere a tam všetko zacapané od krvi .... ja by som ich rovno zatvorila , on sa išiel aspoň pozrieť čo sa stalo .... jeho manželka niekoľko mesiacov čakala poobede vonku na neho kým sa vráti z roboty aby mohli ísť spolu do svojho bytu, tak veľmi sa bála .... ja sa nečudujem absolútne že stým nechceli mať nič spoločné .... ani upratobačka nedokázala umyť chodbu , musel prísť deratizér ..... mladá stihla do príchodu sanitky zašpiniť smerom k susedom a k výťahu všetko .... takže rozumiem aj tej krvavej stope vo výťahu , kedže toto boli ozaj ,,jatky" 😪😪😪
@kocurikpupcek absurdné je je že sa rodine toho chlapca ani neospravedlnil,nič....ja byť na mieste jeho rodičov,nakoľko bol ešte jedináčik,počkám na ňu keď vyjde z basy a vpalim olovo do hlavy.Tie ich stránky kde sa snažia vehementne niečo dokazovať je nechutne.Prokuratori museli mat dôkazy,za ktoré jej namerali trest a to ešte zo všetkými obmedzeniami vzhľadom na to že konala v čase,keď bola mladistva.Priamo ju u toho nik nevidel,to je fakt a toho bude jej rodina zneužívať dokonca .Ale tiež nedokazu vyvrátiť fakt že tak s ním bola sama aj keď sa o to všemožne snažia,až je to už priehľadné.
inak mna tak napadlo,ked som citala ako vyooveda svedkyna co bila v tej chvili na balkone,ze nepocula nic zvlastne len slaby krik kt siel do smiechu,nahananie,myslela si ze laskuju.Mne ten smiech ori vrazdeni az strach nahnal.Ale napadlo mi nemohli oni dvaja takto mozno experimentivat?Ze obaja zvrateni a mozno daka ychylka na kt sa dohodli.Lebo ta suseda pocula len hlboky muzsky hkas ,krik zeny kt orechadzal do smiechu.ze toto divne nekrical by Timas hkasnejsie????
@ingrid56 ja neviem aj keby som sa mala zgrcat a liecit na psychiatrii tak by som sa pokusila toho mladeho ozivit...si predstav ze by tam bolo tvoje dieta nechcela by si aby tomu dal niekto sancu? Avy sa premohol aj ked sanca by bola len 0.0001% chcela kazda by to pre svoje chcela a to tiez bolo niekoho dieta...a teda led spanikarim alebo nieco tak idem trieskat na dalsie dvere susedov vybehnem pred barak nieco...a nie ze nechcem mat nic spolocne????co ? Jak nechces? Pri autonehode by tiez nepomohol?
@marlent ten sused v živote nevidel toľko krvi, očividne videl, že by mu už nijak nepomohol, kedže chudák chlapec bol doslova vypľutý z krvi .... keď si robíš kurz prvej pomoci , tak sa ťa pýtajú, či by si bol schpný pri autonehode poskytnúť prvú pomoc .. z 10tich čo sme tam boli, tak 8 by ju žiaľ neposkytlo .... sám záchranár povedal, že sa nečuduje ..... sused sa nezachoval až tak najhoršie ako bol opísaný bulvárom, popríchode záchranárov sám utekal otvoriť vchod a utešoval ju potom .... pre nás bolo ťažké s malými deťmi do paneláku v trn večer vstúpiť... nie to ešte že by sme bývali vedľa nich 🙈🙈🙈

Všetky dôkazy sú proti nej, to nie je o čom, aj keď som stránku pravda o judite prelúskala celú, nepochybujem, že to spravila ona. Stále ale nerozumiem, aký mohla mať motív. Keď si prezerám jej meno cez Google, bola to šikovná žiačka, úspešná v rôznych školských olympiádach, na jednej fotke je ešte také roztomilé dievčatko s diplomom v ruke. Aj učitelia o nej tvrdili, že to bola vzorná žiačka, psychologička vylúčila psych.poruchy, že všetko je v norme. Akože fakt nechápem motív, pár minút predtým sa smiali, varili čaj, googlili názvy kvetov na balkóne, veď to boli ešte také deti. Veľmi zvláštny prípad.