icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

nikyball
25. mar 2021

Ja viem že je to drobnost, ale je to čudné ako sa dá realita ohýbať

panda21
25. mar 2021

@mrkvicka060 a ešte to "susedia zalarmovali policiu pre vreskot z chodby"🤨 ved susedia nič nepoculi

kocurikpupcek
25. mar 2021

@drahomirrra presne ma to napadlo, že keď s ňou aspoň minimálne bojoval, tak či aspoň za jeho nechtami sa nenasla Juditina dna.

nikyball
25. mar 2021

@panda21 no ten sused čo jej zabuchol tak volal

gabrielkaa
25. mar 2021

@kocurikpupcek no vraj nebojoval, prve rany prisli od chrbta co vylucuje teoriu, ze sa s odpoctarom na seba tak divne pozerali a potom on ho zacal vraj bodat.... a ako, cakal kym sa mu odoci chrbtom? no a potom ked spadol na zem po prvych ranach nasledovali dalsie do hrude, tym sa vraj uz nebranil. chudacik. ☹

gabrielkaa
25. mar 2021

a este by ma zaujimalo preco pouzil odpoctar noze z domácnosti neprávoplatne odsudenej. ked pridem niekoho zabit prinesiem si vlastne nie? tie noze krvave co ona schovala boli ich noze, z ich domacnosti nie? nerozumiem tomu. obdpoctar si odbehol po ne do kuchyne?

darja27
autor
25. mar 2021

@gazpalm vies že mi je úplne jedno čo s ňou bude alebo nie?keby preukázali čo i len náznakom ďalšieho podozrivého, že by bol dôvod na pochybnosti ale nestalo sa.A stále by som sa asi opakovala....Je hrozne ak ju prepustia pre procesné pochybenie ,pre nejakú blbosť .A vse ostane bez páchateľa 😤

gazpalm
25. mar 2021

@darja27 ved oki , ja ju stale beriem za obzalovanu a ked preukazu vinu, hold musi odpykat trest za to co dokazala urobit....len akosi hlava toto cele mi nechce zobrat a stale je tam to ake ,ale ,ale ..

darja27
autor
25. mar 2021

@gazpalm to ani mne,čoho je človek schopný,Proste hnus.Nech už je tomu koniec...nemôžu sa odvolávať do nekonecna

bubu62
25. mar 2021

@darja27 ja som rada tejto teme,aspon nieco ine ako Covid a politika...asi aj objasnenie mysle.

gazpalm
25. mar 2021

@gabrielkaa ale ved tie noze neboli preukazatelne vrazednymi zbranami ? Ci mylim sa ? Vrazedna zbran sa akosi nenasla ..ci? Ja sa len pytam

gabrielkaa
25. mar 2021

@gazpalm sa mi zdá že áno. Len jej otec vravel, že dĺžka nezodpovedá bodným ranám a v tom videu to tuším znalec aj vyvrátil .

bubu62
25. mar 2021

viete ako to byva...ked rodicia slubia dcere,ze to dokazu...

yvanielka
25. mar 2021

@gabrielkaa áno tam znalec vravel, že to mohli byť tie nože... Že záleží od elasticity kože a či sa obeť nadychovala alebo vydychovala... Veľa nepriamych dokazov..

arriana29
25. mar 2021

Vie niekto kedy by mala mať ten ďalší súd ?

kocurikpupcek
25. mar 2021

a teraz sa vlastne čaká na krajský súd? Či nákaze okresnému súdu o ďalšie dokazovanie alebo povie uz finalny verdikt?
Doteraz bola verejnosť vykazaná zo všetkých pojednávaní kvôli neplnoletosti obžalovanej. Niekde však odznelo, že v decembri mala 18. Čiže ďalšie pojednavanie uz bude verejné?

domak2
25. mar 2021

@nikyball

Odpočtár ju VRAJ napadol.
Neznámy muž SA MAL vydávať PODLA SLOV susedov vydavat za pracovníka,

Susedia uviedli, že z miesta činu videli utekať muža v montérkach, na ktorých mal ČERVENU MIKINU.

Podľa opisu obyvateľov bytového domu mal oblečené MONTERKY.
Susedia im povedali, že páchateľa odtiaľ videli utekať, na sebe mal CERVENE MONTERKY.

!Polícia o prípade zatiaľ mlčí!

Do vchodu SA MAL nebezpečný muž dostať klamstvom – dvere mu NIEKTO otvoril

Záchranári sa VRAJ ​hodinu snažili mladíka oživovať
Jeden zo susedov, ktorý NECHCE byť menovaný, si MYSLÍ , ZREJME sa jej opýtal, či má doma rodičov.

Áno realita sa dá v novinách krásne ohybat. Vo všetkých článkoch čo si pridala povedali že polícia sa zatiaľ nevyjadruje no napriek tomu prezentovali správy takmer ako fakt, až na tých pár slovicok, ktoré im umožnia to všetko poprieť. A ako sa pekne z červenej mikiny stali cervene monterky ako od seba brali informácie. Plus ti "susedia", to môže byť ktokoľvek a vždy povedali, že si "myslia"

gabrielkaa
25. mar 2021

@yvanielka áno tak nejak

barborkakr
25. mar 2021

@gabrielkaa otec vela bluznil, to je uz az atogantne ja by som cusala niekde v hanbe a pokore😌

gabrielkaa
25. mar 2021

@barborkakr a ešte jedna vec by ma zaujímala, prečo umývala a skrývala nože, ktoré patrili do kuchynskej linky ak to neboli vražedné nože? Aký mala na to dôvod ich baliť do uteráka a schovať do komody vo svojej izbe? Alebo mi niečo uniklo?

barborkakr
25. mar 2021

@gabrielkaa asi ze neskor to vyriesi tak odlozila na neskor.

deedol
25. mar 2021

@kittykat22 pozrela som si tu reportaz, dakujem. zdala sa mi celkom ok urobena vzhladom na to, ze pripad este stale nie je uzavrety (poskytli priestor vsetkym zucastnenym aj roznym expertom). myslim, ze to tu uz spominala @drahomirrra, ze klucovy je asi ten trasolog. tiez by som ocakavala, ze ked niekto niekoho doboda, tak sa pritom aspon trocha zakrvavi, a ked bude odchadzat, stopy krvi budu vo vytahu, na schodoch alebo niekde. na druhej strane som prekvapena, ze tie psych. posudky dopadli v prospech obzalovanej, cakala by som aspon nejaky naznak nejakej odchylky, lebo toto je strasidelne. pracovala som ako ucitelka a tiez by som mala problem uverit, keby mi povedali o niektorej mojej vybornej ziacke, ze urobila nieco podobne. a neviem si predstavit nic, co ju mohlo tak nastvat, ze za 12 minut sa stalo toto :(

barborkakr
25. mar 2021

@gabrielkaa este ma zaujima kto tu posal ze bol Tomasko gay? Odkial to mate? Co ak bol do nej zalubeny ona s nim aj nieco mala a on povedal ze to povie jej frajerovi?

kittykat22
25. mar 2021

@deedol mna napadlo ze to nebolo o 12 minutach. Berie sa historia fotiek - ktora je vesela ... lenze vies ako to je. Ked nieco fotis tak sa narychlo usmejes aby to bolo na fotke - nemusi to nutne odrazat realitu. Mozno tam medzi nimi bolo napatie uz predtym, ale nastavili na seba fotku hodili cardboard smile a cvak. To ze nieco sa ukazuje na fotke, nemusi nutne znamenat, ze bolo vsetko zaliate slnkom.

kittykat22
25. mar 2021

@barborkakr to je zaujimava uvaha 👍 mozno to nemuselo byt ani o frajerovi, ale o niecom, co ju nastvalo. Ale preco v chodbe? Bol na odchode a ona za nim bezala? Ako sa clovek dostane do chodby s nozom? Jedine cielene. Na rozlucku nechodime do chodby s nozom v ruke 🤔🤔 Nieco jej povedal cim ju nastaval. A ked odchadzal tak baba si povedala, ze takto teda nie a uz to islo ...

gabrielkaa
25. mar 2021

@barborkakr neviem , tiež som to postrehla. Áno bol myslím do nej zaľúbený ...

kittykat22
25. mar 2021

Baby a je niekde zaznam o com hovorila Judita matke v tom telefonate bezprostredne po cine? A ako dlho trval?

maribell
25. mar 2021

@kittykat22 záznam nie je pretože to nebol nahrávany hovor...v záverečnej reči obhajcu sa píše že trval 50 sekúnd.. podľa výpovede Judity aj mamy jej povedala že ich niekto napadol s nožom a na to ju mama stopla že ma okamžite volať 112

kocurikpupcek
25. mar 2021

@kittykat22 reálne,kebyže ju do nepríčetna niečím vytočí, tak by som ešte pochopila, že ho ona silno udrie, plesne mu facku, alebo päsťami začne udierať, ja neviem kopne ho silno ...do kolena. Ale nožom? To ako sa ocitol nôž v jej rukách ?
Žeby sa akože zo srandy naháňali( " Ja ťa za...jem")???

barborkakr
25. mar 2021

@kocurikpupcek to uz nebola sranda ked to suseda pocula si myslim...