Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
No 58sekund je dosť,keby ta matka nemala čo skrývať,tak vytiahnu aj hovor vraj 58s..keby povedala,to čo povedala vo videu..tak je to max.15sekund si to vyskúšajte...
@lasskonka práveže našla. O to sa opierala obžaloba
@gabrielkaa ok a pisu o tom niekde? myslim nejake vyjadrenie znalca ci je dostupne, kde vravi ze je tam dna ich oboch na tych nozoch
@boredka tak zas popýtaj sa tých čo bývajú v blízkosti neprispôsobivých občanov (jedno akej farby aby bolo jasné) bežne vyhrážky, krádež, lúpežné prepadnutie no a občas vražda. Tak ako bežne 18tka už má 3 deti. Nemyslím, že medzi bežnými ľuďmi sú vraždy teenagermi bežné. Treba aj kontext.
ved som pisala ze mam zakazane reklamy a stranka mi preto pise ze mi nezobrazi obsah. ja som nepovedala ze link je zly
k tym stopam dna ich oboch na tych dvoch nozoch-toto kopirujem zo zaverecnej reci obhajcu: Ďalej prečo sa na čepeliach nožov nenašla jedna jediná izolácia DNA len pôvodom od poškodeného Tomáša. Predsa do jeho tela mali vnikať aspoň 19-krát do hĺbky najviac 12 cm, tzv. jeho individuálna izolácia DNA Tomáša na nožoch nebola, ale ani jediné jeho mikroskopické tkanivo či mazanec po žlči resp. stolici či trávenine, keďže bol zasiahnutýžlčník, hrubé črevo aj žalúdok. Ak ich niekoľko bolo, tak boli pôvodom zmiešané alebo patrili obžalovanej a to na miestach mimo čepeľ alebo iba blízko rukoväte. Pritom logicky vzaté, ak mala čepeľ vnikať do tela až do hĺbky 12 cm, tak na miestach blízko hrotu genetik nenašiel jednu jedinú izoláciu? Opak tohto potom implikuje jediný predpoklad, že tieto nože aj pre tento absentujúci dôkaz do tela poškodeného nevnikali!
Toto dievča nemusí ani nic vravieť a k ničomu sa priznávať stačí sa na ňu pozrieť, nič dobré z nej nekuka. Ked vidim tie fotky ako ju presúvajú policajti na pojednávania až ide mráz po chrbte. A to správanie. Ako sa aj vyjadrila teta nebohého. Že bolo pre ňu utrpenie byť na tých pojednávaniach kde sa znova a znova vracali k osudnemu dnu a ona sa znudene obzerala po miestnosti, usmievala sa a zívala. Takto by sa správal nevinný človek ktorému zabili kamaráta a ona má dokázať že ona to nebola ? Úplne bez kústicka emócie, ľútosti, zronenia ? Ona je emočne na bode 0 ešte keď aj toto spravila 50 rán a takto sa správa na pojednávaniach.to je proste na mráz po chrbte z nej.
@arriana29 tak zas nevieme v akom je psychickom stave, či berie niečo na upokojenie čo jej bráni prežívať emócie a pod.
Počkáme na rozhodnutie odvolacieho súdu a prípadné ďalšie dokazovanie. Vyjadrenia znalcov.
A pre kriminalistov to bude ponaučenie do budúcna, že nech prípad vyzerá aj čo ako jednoznačne, je potrebné robiť veci tak, aby nebol priestor na neskoršie špekulácie.
@janage jasne ved ich umyvala. Cepel vymyjes a zmiesana krv sa nasla na cepeli blizko pri rukovati, co je pri rychlom umyti noza uplne bezne, ze pri rucke ti zostanu v tom zalomeni zvysky...
@natalianatalka presne toto sa stalo aj mne...od zaciatku som bola presvedcena, ze to urobila ona...potom som si zbezne precitala ich stranku a na "mikrosekundu" mi to nahlodalo to presvedcenie...ale zdravy rozum zvitazil (aspon si to myslim 😀 ). Obzaloba musi/musela mat v rukach take dokazy, na zaklade ktorych ju odsudili a verejnost ich proste nepozna...neverim tomu, ze zijeme v state, kde sa len tak pre nic za nic posielaju 16r deti do vazenia. Samozrejme aj z toho, co som videla, co som si precitala, si myslim, ze to bola ona. Ja neviem, ale keby som nespachala to, z coho ju obvinuju, a ze to je sakra vazne obvinenie, takato brutalna vrazda, tak by som na kazdom jednom pojednavani kricala, ze ja som to nebola, prosim pomozte mi, ja som to nebola...aj jej rodicom by som sa do oci pozrela a prosila ich, aby mi verili, ze ja som to naozaj nebola...ale ona mala radsej sklonenu hlavu ako by celila tym znicenym pohladom.
Aj to, ze vyuzila pravo nevypovedat...jasne, urcite jej to poradil pravnik...ale preco asi?? Aby ziskali cas na zozbieranie vsetkych chyb, ktore nastali...aby sa aspon o nieco mohli "opriet".
Ved ked nemam co skryvat, tak by som praveze ja vyhladavala tu moznost vypovedat, aby som dokazala, ze ja som to nebola...raz ked viem, ze som to neurobila, tak ma netrapi to, ze zo soku mozem par veci vo vypovedi pozmenit...nemam sa proste coho bat...A jej rodicia? No lutujem ich, ze sami so sebou bojuju, aby pomohli dcere, ktora s najvacsou pravdepodobnostou zabila svojho kamarata. Ak to vedia, resp. ak to J. mame povedala do telefonu, ked jej volala ako prvej po cine, tak si neviem predstavit, ze som schopna takto za nu bojovat, aj napriek tomu, ze viem, ze to spravila...ide im o povest? O jej povest? Ta uz ina nebude...uz sa tohto nezbavia...uz sa nenajde po dvoch rokoch zazracne nepriestrelny dokaz, ze to neurobila...im ide asi uz len o nejaku procesnu chybu, o zbochybnovanie, ktore moze skoncit aj tak, ze ju nakoniec prepustia...nie pod vahou dokazov preukazujucich jej nevinu ale pod vahou pochybeni, na ktore upozornuju...
@janage neusudzujem len podľa toho. Keď mám hovoriť len za seba mňa nepresvedčila ani tá nahrávka telefonátu zo 112, skôr naopak. aj fakt že ju nezlomili ani vyšetrovatelia, čo majú určite skúsenosti s " veľkými rybami" a nemyslím si že 2 roky do nej niečo tlačia na upokojenie. Ale áno vyšetrovatelia spravili množstvo chýb a rodičia to vyuzili. A fakt by mňa osobne ešte mrzelo keby na základe toho sa im podarí jej znížiť trest. Ale to už si fakt musíme počkať.
@arriana29
@janage ze na pojednávaniach zívala a sa usmievala? Veď hej, toto dokazovanie musí byť zdĺhavé. Pre ňu uz možno poviem nuda. Usmieva sa na ocinka, lebo veď ocinko ju zachráni.Ocinko vždy mal na všetko páky.Všetko sa na dobre obráti.Tak nech už tie pojednávania rýchlo skončia...."akože" este ako dlho to tu budu rozoberat...ved uz som im povedala, ze to bol ten cudzi chlap (odpočtár)...., čo stále riešia?"toto jej behalo po rozume.v žite sa do nej ona je decko.
@janage no však práve, ona toho vraha vôbec neriešila, lebo ten vrah je ona
@kocurikpupcek opakujem nevieme či berie niečo, čo jej mohlo navodiť stav únavy a emocionálneho otupenia.
Máš tu plno príspevkov, že beriem AD, a nič necítim. Nebudem hodnotiť, keď neviem kontext
@lasskonka áno, tuším na 37 strane je link kde sa to uvádza
@natalianatalka to máš pravdu ,je to málo.Vibec by som to nezohladnovala,no tie naše zákony.Neviem či si myslia že z takého dieťaťa už vyrastie niečo dobré....veď to je ešte horšie ,že také pudy sú v deťoch.
@gabrielkaa ten jej nejde lebo má zablokované reklamy, ten som jej dala.
Možno je to myslené,že beriem Ad a nič necítim,necítim zmenu,že mi je lepšie,áno s AD má byť lepšie,ale nie hneď všetko zaberie...
@chrumka120 presne! Lebo vrah je Judita. Aj jej rodičia si idú svoje. Nehľadaju skutočného vraha.Vsetka energia a peniaze (jeden posudok stál 65 tisíc €!!!) idú IBA na spochybňovanie.Teraz je pre nich mega dôležité zachrániť svoje dieťa Juditu. Všetko sa to možno stalo pre tie ich besné hádky čo mali, keď sa rozvádzali( zaujímavé je aj to, že teraz spojili všetky svoje sily. Juditin otec a mama sú opäť jeden tím a zajedno, hoci už dávno sa rozviedli.)
@darja27 verí niekto, že je reálne, aby 17 ročné dievča bránilo vlastným telom kamaráta pred nožom cudzieho chlapa? A všetko by sa odohralo tak v tichosti, žeby to neprebralo polovicu bloku? A verí niekto, že následne by nevrešťala o pomoc, ale ako prvé zavolala svojej matke?
@janage jaj. Tak jej skopirujem tu časť textu... ak teda bude chcieť
Myslím si,že ak tu je niekto okrem mňa,kto tu čítal všetkých 38 strán tak vieme,že je vinná,ďakujem za otvorenie mysle.

@janage nechce mi otvorit stranku kvoli tomu ze mam zakazane reklamy. spomina to niekto tam v prispevku? lebo ak ano, tak asi radsej verim tomu, co zistili znalci a nie niekto v prispevku. ak je to tam inak dokazane tak sa ospravedlnujem, opakujem, stranka mi nejde otvorit a to co com kopirovala je z ich stranky