Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@mattkapd aha
@lasskonka co som videla fotky tych nozov, tak na nich bola vrstva prischnutej krvi. To neurobis tym, ze si nad nimi umyjes ruky....
Niekto musel tie dvere otvorit, ked judita hovorila ze ich potom zavrela. Alebo boli zavrete a ona ich len zamkla??? Teraz neviem...
@anonymouse ja sa vyjadrím len ku kriku. Neviem či si osobne niečo podobné v približne takom veku zažil.
Ja som napr. nekričala takže pre mňa toto dôkaz nie je, že nekricala a to som bola vydesená jak nikdy. Mne mozog zavelil uteč a hľadaj pomoc.
Teraz ako staršia paradoxne v niektorých veľmi stresových situáciách reagujem tak, že sa prepnem do úplne racionálnej pozície (proste nemôžem si dovoliť sa zložiť) a potom keď už príde pomoc, či tá situácia odozneje (už si môžem dovoliť sa zložiť) sa zložím.
Ja sa prikláňam k tomu, že je nereálne, aby bol tam niekto 3. a teda urobila to ona. Ale posudzovať či mala nemala kričať by som si nedovolila.
Skor mne príde zvláštne napr., že nevolala Tomášove meno pri ňom, keď sa ho snažila oživovať.
Ved aj dieťa, keď sa zraní a nereaguje, tak prvé čo, ho automaticky oslovujeme menom ako Emka preber sa, Emka vnimaj ma, Ema vydrž
@mrkvicka060 otvoril ich Tomáš.Bol na odchode (oblečený v bunde, obutý v topankach). Ešte pár viet na Juditu...."Tak prečo si mi potom sľúbila ten výlet do Anglicka, keď nechce sa ti tam ísť? Prečo si s takým frajerom? Poviem tvojmu otcovi všetko, že ten tvoj pekný frajer predava drogy a fetuje! Všetko to poviem!"
@mrkvicka060 to vysvetluju tym, ze ked ich odnasala tak ten ktory je zakrvaveny na jednej strane, ze tie skvrny koresponduju s tym, ako ho mala polozeny na dlani, kedze ho nemohla uchopit, a druhy drzala v druhej ruke a drzala ho palcom a ukazovakom. tento popis odnasania a ako ich drzala ze koresponduje so skvrnami na nozoch
@kittykat22 ona tie nože, podľa jej výpovede, nezobrala od neho. Ona tvrdí, že boli v drese, s nimi pred tým krájala Tomášovi jablko (na fotke je odfotené ako je jablko) a potom ked videla, že je Tomáš dobodaný, chcela telefonovať, ale mala prsty celé od krvi, tak si ich išla umyť a v tom umývadle boli vraj tie nože a natiekla na nich jej krv, potom ich zobrala (vraj nevie prečo) a išla s nimi hľadať uterák do ktorého by si utrela ruky, lebo jej z nich stále tiekla krv a nože vraj nechala na zemi pred komodou....
@mrkvicka060 ved ich otvorila ona ked isla za susedmi..je to na tej nahravke
Odkedy som prvýkrát počula o tomto prípade bola som presvedčená,že Judite preplo a proste ho dobodala. Ale musím povedať,že jej rodičia robia dobru robotu lebo priznám sa,že keď som si prečítala celu ich stránku tak v slabej chvíli som prispustila,že čo ak...čo ak naozaj sa to nestalo tak ako vraví obžaloba? Čo ak tam naozaj niekto bol a nespravila to Judita? Normálne som zapochybovala a tak som bola do toho zazrata že som si vyhľadávala všetci články a videá,ktoré o tomto prípade existujú. Bohužiaľ väčšina z nich sú braky typu Nový čas, topky, extra cz atd odkiaľ sa človek relevantné informácie určite nedozvie..našťastie to bol len malý chrobáčik pochybnosti,ktorý nahlodal moju istotu o jej vine. Myslím si,že každý racionálne uvažujúci človek vie,že to urobila ona. Áno dobre,možno niektoré veci boli pri vyšetrovaní odflaknute ale to je to jediné na čom celá tá ,,pravdivá,, stránka o judite stojí. Neviem čo chceli jej rodičia dokázať zverejnením telefonátu na 112 lebo jediné, čo mne z toho hovoru vyplýva je,že plač a krik nebol zdesením z toho čo videla ale strachom z toho čo urobila a čo ju čaká. A ten hovor mame rovno po čine,ja osobne si myslím že ako prvé jej mama povedala niečo v zmysle ,,za žiadnych okolností sa k ničomu nepriznávaj a niečo si vymysli a volaj na 112,, preto toľko nezrovnalosti,je jasné že to bol skrat a nie plánovany čin. Potom už jej dali právnika,ktorý jej radil to isté a to nepriznať sa ani za svet čo im dalo čas ohýbať pravdu a spochybňovať nepriame dôkazy. A čo sa týka rozsudku,aj keď teda neprávoplatne ho keďže sa odvolala.. nepríde vám 12 rokov malo za to čo spravila? no jasné mladistvá tak tresty sú nižšie ale aj tak..Keď si to tak vezmeme tak už dva roky si odsedela takže jej zostava 10,keď bude taká vzorná väzenkyna ako bola študentka a dcera tak sa dostane na slobodu dosť skoro. Je to strašné že taky človek bude na slobode.
@lasskonka áno, keď išla za susedmi. Ale predtým boli otvorené lebo ich otvoril Tomáš.Ked ho bodala, dreve boli privrete. Keď ho dopichala a uvedomila si čo spravila, hneď dvere zabuchla( tak ako vypovedala, že keď sa akože prebrala po odpadnuti.no nie ,žiadneodpadnutie nebolo.)
Nic jej z oci dobre nepozera...
@panda21 presne to dáva zmysel, že to vykonala ona. Tomáš je na odchode. Obuva sa. Ona ho pichne do chrbta. Krv sa leje na dlazku. Uz to ma Tomas na topankach.On to nečaká, nekricí je v šoku. Zvládne sa otočiť, sok a prekvapenie.Ona boda ďalej. Tomás sa zvali na dlazku ( hlava pri dverach).Špičkou topanky sa snazi odsotit Juditu( preto ma Judita odlacok Tomasovej spicky v rozkroku).
@nikil presne tak nesedí počet krokov s odpadnutím? Juditina rodina: chyba aplikácie
Na oboch nožoch jej aj T DNA nikoho 3. tak spochybnime, že to vôbec boli tie nože, ktorými sa útočilo.
Nevieme vysvetliť ako sa nôž z pred komody dostal do Nej? Chodíme to na políciu.
Oni na to idú veľmi dobre oni nemusia dokazovať, ze to neurobila, stačí ak spochybnia dôkazy.
Aj ten prepis z väzenia. Vyzerá to čudne to im je jasné, tak na svojej stránke zverejnili celý prepis kde počítajú slovo akože, pričom sa vyjadrujú v zmysle, že Judita ho používa bežne a nie je na ňom možné stavať a polícia zavádza. ALE zvýraznená je celá veta. A ak si súdny človek prečíta ten prepis aj bez AKOŽE za mňa ukazuje na to, že nikto ďalší tam nebol.
@lasskonka na nozoch sa našla jeho dna
Za mňa ak by ten 3.existoval pri tom, aké má rodina možnosti už by ho dávno mali aj s menom, adresou a číslom topánok.
Ale zrejme zistili, že to nie je možné, tak jediné čo ostalo nájsť každú škárku, chybičku v postupe a toho sa držať.
Už som písala, včera pri inej vražde odvolaci súd nariadil ďalšie dokazovanie a z pôvodne odsúdeného na 15 rokov, je človek vyšetrovaný na slobode. A toto by bola pre nich cesta. Spochybniť a dosiahnuť vyšetrovanie na slobode.
@gabrielkaa moze byt, nehadam sa, mam to len z ich stranky a to toto: Obžaloba sa sústreďovala na tvrdenie, že ani na nožoch ani medzi krvnými stopami zozbieranými v priestoroch bytu sa nenašla DNA tretej osoby. Čo je ale rovnako dôležité, a to obžaloba ani raz do médií nepovedala je, že na ani jednom z nožov sa nenašla ani DNA obete.
@lasskonka toto len kopirujem zo stranky: Navyše sa na tomto noži nenašli nijaké úchopové odtlačky prstov, ktoré by svedčili o tom, že ho niekto pevne držal a pri útoku okrem iných vážnych poranení 3-krát preťal rebro.Skúmané pritom boli viditeľné aj neviditeľné biologické stopy a záver DNA analýzy konštatuje, že na nožoch sa nenachádzajú žiadne stopy vnútrotelového biologického materiálu.
Boh vie kde dala nožík a čo jej mama poradila,keď volala...
@lasskonka tu si pozri
https://www.zilinak.sk/prispevky/16647/v-pripad...
akurat som si citala jeden clanok co sem niekto dal a vyskocilo na mna toto...https://www.zilinak.sk/prispevky/16705/v-rodinn... co tym deckam uz naozaj preskakuje?

https://www.zilinak.sk/prispevky/16647/v-pripad...