icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

mrkvicka060
Autor odpoveď zmazal
sslobodnamama777
26. mar 2021

@janage no ona 15 rocna, on chlap, nemala zbran, no v kazdom pripade to bolo čudne, ze idem za manzelkou. Ze ho nenapadlo volat 112. To je prve co by ma napadlo a hej asi mas pravdu, videl ze je porezana, krvava, ale vsak ju poznal od narodenia..

sslobodnamama777
26. mar 2021

@bubu62 asi neni nahratý

janage
26. mar 2021

@sslobodnamama777 on volal hneď ako dvere zavrel a pomonul prvotný šok! A ty vieš ako dlho tam bývali a nakoľko sa poznali?Ja takú info nemám.

barborkakr
26. mar 2021

@mrkvicka060 aga vidim, no nevidim tu, co pises...

janage
26. mar 2021

@sslobodnamama777 toto nebola socíkovská bytovka, kde všetci bývali celý život a aj sa poznali a mali prehľad.

sslobodnamama777
26. mar 2021

zbezne som precitala toto https://www.zilinak.sk/prispevky/16647/v-pripad... a suhlasim s vyssie napisanym, že by malo byt viac dokazov, lebo krokomerom dokazat vinu a nozmi v komode a chladnym hlasom do telefonu je dost slabé. Najlepsie keby sa priznala psychologom, ktory by to z nej vytiahol hypnozou. No tie noze ju usvedcujú.

janage
26. mar 2021

@sslobodnamama777 a operátorka podľa mňa má byť vecná, má rýchlo a účelne konať. Ľútosť, by tam nikomu nepomohla. Ak predpokladala, že volajúci je v šoku o to viac. Ona potrebovala, aby dievča zraneného oživovalo a podľa možnosti nezačalo viac panikáriť. Ona nevedela čo dnes vieme my.

sslobodnamama777
26. mar 2021

ak ten nôž, ktorym bol zabity, mala v ruke, naco by chytala noz do ruky, to ju usvedcuje. Nie? Na co by chytala vrazdiacu zbraň.

janage
26. mar 2021

@sslobodnamama777 krokomerom slabé? A to ako by si potom vysvetlila? Pokazilo sa zrazu, páchateľ si dal na ruku a chodil? To je podľa mňa práve dosť silný dôkaz, že neležala, ale chodila. Skús nachodiť toľko krokov po byte.

sslobodnamama777
26. mar 2021

@janage no zvyknu sa kazit, aspon mne sa to uz stalo, je to nepresné, neistý dokaz. Podla mna co pisem vyssie ju usvedcuje ten noz, ktorym bol zabity. A ona ho drzala, mala tam dna, jej stopy. Z akeho dovodu by chytala vrazdiacu zbran, nejaky noz. Snazila by sa volat 112 a davat prvu pomoc a zavolat suseda. Ale nechytala by asi nož, z akeho dovodu. To je asi dostatocny dokaz na jej vinu.

yvanielka
26. mar 2021

Baby ale to hodnotenie jej výzoru podľa fotiek to je už cez.... Keby sa nestalo čo sa stalo, neanalyzovali by ste ju tak proste normálne 16 ročné dievča. Nemyslím si, že je psychopatka toto bol proste skrat, konanie v afekte...

lasskonka
26. mar 2021

@gabrielkaa mne sa zda, ze toto nie je celkom tak ako vravis, ze to povedal len otec

nikyball
26. mar 2021

@sslobodnamama777 aj mne . Často mi ukazuje rovnaký počet a ptoom zrazu sa to pripočíta.
Ja pochybujem že by toto všetko za 12 minút stihla. Preco sa polícia nesnaží zrekonštruovat prípad.
Mohla to urobiť, ale argumenty obzaloby, prečo nepresetrili ľudí na kamere, nevypočuli všetkých susedov, nepripustili iné dôkazy, nezamerali sa na Tomáša, nezaistili všetky stopy, nenašli nôž, stratili dokazy sú fakt slabe.co nahráva stále len jej

sslobodnamama777
26. mar 2021

Aaj chybaju stopy toho pachatela, boli by stopy od krvi ked odchadzal. Ak by tam bol asi by sa zaspinil a bola by tam stopa asi. No ale krokomerom niekoho usvedcit je dost bieda. Fakt nejake divne dokazy. Az na ten noz, ak je dokazane, ze ním sa to stalo. To je naozaj dokaz. Ale skade sa berie ten sadizmus v ludoch, neludskost, bola a je dusevne narusena a nik sa k tomu nevyjadril? Preco to spravila, co su to za odbornici, ked toto z nej nevedia dostat.

derdia
26. mar 2021

@mrkvicka060 priserne ten jej pohlad.... Az ma strach striasa.

lasskonka
26. mar 2021

@gabrielkaa Z optického rozloženia zranení a popisov bodných rán vyplýva, že bodné rany boli spôsobené rovnakým nástrojom a ich rozloženie mimo iného naznačuje, že tieto zranenia vznikli v rýchlom slede. Z uvedeného vyplýva, že zraňujúci predmet musel byť stabilný, ibaže nôž s dĺžkou čepele približne 8 až 11 cm a šírkou čepele nanajvýš2,0 cm. Súčasne treba poukázať aj na to, že viaceré bodné rany vykazujú šírku 2,0 cm pri dĺžke bodného kanála 10 - 12 cm, ide o bodné rany č. 3, 7, 8 a 2 bodné rany s dĺžkou 1,5 cm resp. 1,7 cm boli
2929hlboké 6 - 7 cm, čiže bodné rany č. 15 a 16. V súvislosti s uvedeným, poranenia č. 1 až 9, 11 až 20, 1z, 3z, 4z a 5z možno nôž stopu č. 73 úplne vylúčiť ako nástroj, s ktorým bolo útočené a v súvislosti s ranami č. 3, 5, 7, 8, 14, 15, 16, 18 a 4z možno tiež úplne vylúčiť nôž stopu č. B2 ako útočný nástroj.

annamarin
26. mar 2021

Nejdem ju súdiť ani nič také, ale chcem sa vyjadriť ku tej nahrávke. Mnohé písali, že by kričali, behali, revali. Ja som v jej veku havarovala s kamarátmi a na mieste sme si mysleli, že jeden z nás zomrel. Nikto však nepanikaril, nekričal. Ja som úplne prepla na automat a nemala som v ten moment žiadne vyhrotene pocity. Volali sme 112 a nas telefonat vyznel asi menej vystresovane ako ten jej. Keď to porovnám, tak je to iné ako keď som volala záchranku niekomu na ulici. Tam som stresovala, lebo som na to mala priestor. Ale keď ste v situácii, že vy ste účastníkom, tak to je úplne iné a v ten moment som paniku nepocitovala. Až na ďalší deň som si uvedomovala situaciu a bolo mi nevoľno. V ten deň som však bola kľudná a takisto moji kamaráti. Náš pripad však skončil dobre a podarilo sa kamaráta zachrániť. Tým ju nechcem obhajovať ani povedať, že to neurobila, ale v takejto stresovej situácii môže byť "bezcitnost" primeraná. Či už to spravila alebo nie.

sslobodnamama777
26. mar 2021

@lasskonka coo? to akoze tie noze co mala, co ich nasli v komode, nie su tie, s ktorymi vrah vrazdil?

vevesh
26. mar 2021

@janage nainstaluj si krokomer appku a hrkaj si silno v ruke mobilom 10 minut na mieste a uvidis, kolko krokov urobis- podla mna je tiez toto velmi nespolahlivy udaj...

lasskonka
26. mar 2021

@sslobodnamama777 ano su aj take nazory

janage
26. mar 2021

@sslobodnamama777 tak aby sa pokazil práve v čase vraždy a dovtedy celú cestu zo školy fungoval v pohode, ešte aj na čas vraždy pripustili odchýlku 10% aj tak to bolo úplne mimo jej výpoveď. To už by musela byť aká náhoda. A toto presne robia jej rodičia, snažia sa vzbudiť pochybnosť, že čo ak sa pokazil práve vtedy? To, že šanca na takéto načasovanie je mizivá to už nejak neberú v úvahu.
A mne sa teda nikdy nestalo aby v čase cca 20min. kým som sedela ci ležala počítal toľko krokov.

darja27
autor
26. mar 2021

@sslobodnamama777 pretože tabuľky nefungujú na každého,to ani nejde.Ludska myseľ je hold záhadná a najmä ľudia inteligentnejší mozu tu svoju vedieť dobre ovládať.

janage
26. mar 2021

@vevesh to ako ona s tými dorezanymi rukami a v bezvedomí hrkala?

sslobodnamama777
26. mar 2021

@janage no ale brat ako dokaz krokomer, nejaku apku je chore, hlavne ked sa casto neuznavaju ani nahravky hlasu pachatelov, ked aj by to potvrdili desiati ludia ze ten hlas patri pachatelovi, ale appka na meranie krokov , ktora nema ani pravidelne kalibrovanie , to je od veci. Ako dokaz na vrazdu to je od veci. Malo to snad nejaku licenciu od fbi, ziadna presnost, podla mna, mne sa totiz pokazila a nielen mne.

janage
26. mar 2021

@sslobodnamama777 a akurát v čase vraždy aké prírodné.

sslobodnamama777
26. mar 2021

@janage ale nie to vravim, mozno je to pravda, ale ze to beru ako dokaz na súde, aplikaciu od google.

kocurikpupcek
26. mar 2021

@janage ale veď krokomer v mobile ti meria kroky aj keď ležíš na gauči a rozhánaš sa rukami.Ved to presne sedi na čas vraždenia. Ako inak by nabehala 300m v takej úzkej chodbicke? Keď prudko hýbeš rukami aplikácia to vyhodnotí ako kroky.

janage
26. mar 2021

@sslobodnamama777 apky slúžia už dávno aj na iné veci áno, občas môžu zblbnút, ale za roky ešte sa mi nestalo aby mi apka nadelil toľko krokov počas toho co sa nehýbem. Ležím či sedím.
Stavím sa o 1000000 že ak by tam v tom čase pohyb nebol juditina rodina už by to mala ako jeden z hlavných dôkazov. A podporila by to tým, že celú dobu predtým apka ukazovala správne.
Vsak to mohli dať vyvrátiť znalcom ako nespolahlivý dôkaz pre chybovosť, ale neurobili to, prečo asi? Uspokojili sa s tvrdením, že nevedia, asi chyba, Judita hovorí pravdu. A tie kroky namerali prese v čase vraždy.

vevesh
26. mar 2021

@janage v bezvedomi nie, ale s dorezanimi rukami preco nie, kedze sa snazila zavolat 112 a volala aj s mamou. V strese ruky neovladas, kludne jej to ta appka mohla zaznamenavat.....