Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
Všetkým zúčastneným sa ospravedlňujem ak som vám poslala správu,poziadala som o zmazanie témy a zrejme som niekde urobila chybu🤦🤦
@zuzanapjat pre mna jedina situacia kedy sa postavi dievca branit utok na kamarata je ked pozna pachatela a predpoklada ze jej neublizi.
Treba si prečítať všetky stránky.
@darja27 a pri uvodnom prispevku nas taku sipku, na nu ked kliknes, nemas tam "vymazat" alebo tak? Mne sa zda ze autor vie sam temu vymzat.
@cacianka Nemáš sa za čo ospravedlňovať!.cieľom tejto diskusie určite nebolo otvárať priestor na nejaké nevhodné príspevky. Myslím, že sa tu nenájde nikto kto by nesúcitil s Tomášovou rodinou. Treba si ale uvedomiť že ten kto tu otvára a živí v podstate bolesť Tomášovej rodine sú Juditiny rodičia.Ja nechcem svet v ktorom budú o spravodlivosti rozhodovať peniaze! Necelý mesiac mali k dispozícii dokonca Lipšica. Po zoznámení sa a prípadom navrhoval cestu aby sa Judita priznala..no oni sa rozhodli inak..vybrali si cestu pri ktorej absolútne neberú ohľad na rodinu a blízkych Tomáša. Kto tu zverejňuje fotky z miesta činu? Kto zverejňuje zvukové nahrávky?Platená stránka pravda o Judite ktorej cieľom je ovplyvniť verejnosť.. Keď som čítal niektoré príspevky videl som ako veľa z vás práve vďaka ich stránke zmenili názor. A na to som musel reagovať. Aj ja som si celú ich stránku preštudoval. Bola to chladnokrvne, zbabelo (preukázateľne jasnými dôkazmi zo zadu) keď sa Tomáš obúval spáchaná vražda! A aká taká náplasť pre Tomášových rodičoch v podobe Juditinho priznania tu už nehrozí. Ba naopak sú svedkami bezcitného a nechutného zverejňovania fotiek z miesta činu..a toto by mal niekto ukončiť!
@anonymouse chcel so reagovať na autorku
@anonymouse trochu som zneistela to co mi reagujes....
Ano mas pravdu, rodicia obvinenej sypu soľ do rán rodiny neboheho.
Neverim ze by jedno mlade dievča dokazalo kryť niekoho koho pozná, znášať pre nu nepochopiteľné priestory väzenia, tak chladokrvne sedieť na súde. Hociktory normalny človek - nehovoriac mlade dievča, by aj rokoch bolo rozctlivene nad umrtim niekoho koho pozná a prejednava sa jej sloboda
@anonymouse krasne zhrnute dakujeme 🙂 super!
@anonymouse uz len to, aki su arogantni jej rodicia poukazuje, co vychovali...bez pokory a pasivity a hanby sa vrtaju v tom, co si vymysleli, lebo pripustit, ze moja dcera je .... je nepredstavitelne, toto je strasne smutne a nefer voci Tomaskovej rodine...
Tato fotka tu uz bola... Ak je toto vystraseny vyraz tvare tak neviem....
Ja som sa tiez dala ovplyvnit tou strankou... Ale nejak vnutorne citim, ze to spravila ona.. Najma ked pozriem na to ako sa sprava na tych sudoch.. Teda ked tam krasa proste rec tela mi hovori, ze je ozaj bezcitna... Len keby tak povedala preco. Chudak chlapec... Boze ako sa na tych fotkach citi bezpecne... A nakoniec umrel.... Priserne... A asi to nakoniec bolo tak, ze od zadu otocil sa kopol do nej ale proste asi mala taky zapal ze to nedal... Pre bolest a vsetko... Strasne... Ale mala by povedat preco...
Normalne sa tej fotky bojim, ked na nu pozeram, ze sa ona na mna pozrie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
🤣 ešteže nefunguju sudy na základe fotiek. Ktovie koľké by sme sedeli a koľkí vrahovia by bolo vonku.
Inak jedna z vás tu radila serial: mala si to vedieť. Naozaj je dobry
Pozrite na tie jej zranenia. Kto este pochybuje o jej vine. Zoberte do ruk noz a chyťte ho čepelou von. Presne tam kde ma rezne rany sa čepel sklzne a poreze prsty z vnutornej strany. Ked sa noz smýkal tak si pomohla druhou rukou , co zase sedi so zraneniami na laver ruke noz jej porezal bok dlane ked si s druhou rukou pomáhala. Neurobila si tie zranenia dodatocne ale pri cine. Keby jej ich urobil ten pachatel tak ako ona tvrdi pri obrane , tak by ho musela ona .
@nikyball nepovedal/la si, ze uz nebudes prispievat(obhajovat)?🙂😂😊
Ahoj, ja a som rada, ze sa pacil, vidis socio nerozoznas a ani odbornik, s ktorym zil...
@nikyball
Padlo tu este , ze aj Petra Kvitova mala take obranne poranenie . Ano mala podobne ALE len 1 jeden rez cez prsty. Nie tak pocetne rezne poranenia. Aj Judita vypovedala , ze len raz vosla do rany medzi toho utocnika a obet. Takze tiez by mala mat len jeden rez ...odkial su tie dalsie zranenia?
@barborkakr ja viem 🙂 ale mňa tento prípad veľmi zaujal. Tak ptoom mi to neda a vždy nieco napíšem. 🤣 A Barbor ja ju vôbec neobhajujem to sa mýliš. Ja som zvedavá kto to bol. A keď to bola ona tak sama by som chcela nech tam sedí aj 20 rokov. Ale hlavne nech su si istý kto to bol. Nie že za 10 rokov zistia, že to nebola ona a zodpovedať sa nebude nikto. Je to ich práca, takže to má byť prešetrene poriadne a nie štýlom, že pozrite ako vyzerá na fotke, tak ju zatvorme. A druhá vec je, že ak je ona skutočný vrah, tak predsa to musí byť prešetrene tak, aby sa vrahovia nemohli chytať takýchto závažných veci ako to, že polku dôkazov nezaistili, polku stratili, a dokopy nikoho nevypoculi
@barborkakr som len na druhej časti zatial, dala som dve po sebe , lebo ma to veľmi bavilo
@nikyball oki tak vraha neprezradim😂
Nesedí ani hovor mame,vraj len 58sekund...za 58sekund,jej mama poradila čo povedať...prečo nezverejnili aj ten?
@nikyball viem, len ja neznasam nespravodlivost a mam daky 8! Zmysel😂plus trosku som to studovala a som si na 99,9% ista jej vinou a strasne mi je zle pri pomysleni na Tomasovich rodicov az od zaludku😓

@fadama na najvyššom