icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

mondolina
20. apr 2021

@hefo
pravdaže je to málo, 2 roky už má za sebou a pre dobré správanie jej niečo aj odpustia.

barborkakr
20. apr 2021

@hefo ano malo za to, co urobila, nedopadne to dobre, ked vyjde v 30 von...len uz si da lepsi pozor, ma cas premyslat..

taga
20. apr 2021

@hefo ano 12 rokov je malo! Vyjde von v 30 a ma cely zivot pred sebou! Myslis, ze z nej bude vzorna obcianka, manzelka, matka? Kolegyna, kamaratka? Ved ona ani nelutuje co spravila!

hefo
20. apr 2021

@taga Tak treba sa na to pozerať aj z toho pohľadu, aký je účel toho trestu. Myslím si, že práve je vhodné, aby ešte mala možnosť zaradiť sa do spoločnosti a nejako normálne fungovať. Vzorná občianka? Kto je úplne vzorný? Keď to dotiahneme do extrému, pri takom pohľade by nemalo byť za vraždu nič menej než šibenica.
Trebárs by vyšla von v 45-ke, bez budúcnosti, bez spomienok na život mimo väzenia - aká by bola asi jej ďalšia cesta? Asi sotva iná, než že by sa dala na trvalú dráhu zločinu...

Ja to stále beriem, že to bola vražda v afekte alebo takéto niečo. A trebárs môže mať z toho výpadok pamäte, takže vlastne ani nevie, čo by mala ľutovať. Alebo je absencia ľútosti stratégiou obhajoby - nemôže predsa ľutovať niečo, o čom tvrdí, že neurobila.

gabrielkaa
20. apr 2021

@hefo to nemyslíš vážne s tým “kto je úplne vzorný...” . Veď ona ho doslova zmasakrovala. 50 bodnych rán ... ja teda nepamätám takúto vraždu... to neni drogový delikt . A ona ak rátam správne tak vyjde z basy pred 30. Keďže ju odsúdili na 12,5 roka a nejaký čas si už odsedela, čo sa tiež započíta

hiro
20. apr 2021

Von v 30 nevyjde. To jej skratia na 2/3 ci 1/2. Takze mozno v 22. Podla mna dostala tak vela ze si vymysleli tu historku s udrzbarom. Keby sa priznala, olutovala tak by dostala ako ten hokejista 5 rokov a odsedel si kolko 3 roky? Aj to vacsinu vo vazbe este pred konecnym rozsudkom.

gabrielkaa
20. apr 2021

@hiro je to smutne, ale dosť možné, že jej za vzorne správanie skrátia dĺžku trestu.

darja27
autor
20. apr 2021

@hefo prepáč ,ale normálne nechápem o čom píšeš....ak zabije,a ešte takým trýznivym spôsobom človeka a údajne si to ešte nemusí pamätať ,ma vraj dostať šancu sa zaradiť do spoločnosti???to snáď ani nemôžeš myslieť vážne ? A ešte to chces porovnávať a s kým akože ??? Ty snáď ani nie si normálna ! To kam preboha speje tento svet už .

darja27
autor
20. apr 2021

@hiro ale toto je trochu iný prípad ,,vraždy" .Tuná by to snáď platiť nemalo (nemuselo)

taga
21. apr 2021

@hefo clovek, ktory 50 ranami niekoho zmasakruje ma nejake moralne pravo na normalny spocensky zivot? NEMA!
Ona vyjde v 30 von
Myslíš, ze po 12 rokoch bude dobra, neovolyvnena vazenim, normalne zacne fungovat? Ved zila 16 rokov normalne, 'slusne' dievca, vyborna studentka. Vysledok? Brutalne zmareny zivot mladeho chlapca! Takze podla teba, ked si k tomuti zakladu pripocitame 12 rokov v base, tak s tym vsetkym ona zacne odznovu? Neverim v akukolvek napravu a skor myslim, ze bude nebezpecna

hiro
21. apr 2021

@darja27 Ona ho ani nikde nezakopala, tak preto podla mna mala mat o kusok nizsi trest a ten hokejista o dost vacsi...

barborkakr
21. apr 2021

@darja27 ved toto takyto ludia vsade brr😩

darja27
autor
21. apr 2021

@taga do väzenia sa môže dostať hocikto,je dosť dôležité ,,že začo". Pochopenie pre toto neexistuje,nech si vraví kto chce,čo chce.

taga
21. apr 2021

@darja27 presne tak.. ja beriem, ze hocikomu sa hocico moze prihodit v zivote. Mala by som pochopenie, ked niekto nestastnou nahodou usmrti napr na ceste niekoho, (nemyslim, ze to zavini lebo leti 200km za hod), ked to ten clovek lutuje, do konca zivota ma vycitky.. jasne, zivot to nevrati, ale je tu predpoklad, ze taky clovek nie je od prirody 'zly' a ze sa po vykone trestu chce a vie zaradit do zivota. Ale toto je uplne iny priklad

liusa82
21. apr 2021

A kde vlastne pôjde sedieť do Ilavy?

darja27
autor
21. apr 2021

@magduska2 otec bez chrbtovej kosti .

liusa82
21. apr 2021

No ja by som jej nedala odpykávať trest k mladistvým.Ale pekne krásne do klasickej väznice natvrdo k dospelákom.Pokial sa nemýlim už mala 18 nie? je už plnoletá.Teda niekde píšu že už má 18 a niekde zas že stále 17.Chaos akurát z toho.

darja27
autor
21. apr 2021

@liusa82 to ešte len bude popísané ,piate cez deviate 🤦nechápem,načo to furt riešia,mal sa zverejniť rozsudok a bodka,je vinná tak sedieť .V kazdych novinách to bude natlačené ,s poznamenanim o jej nevine .Keď ju odsúdili ,tak to ma byt rešpektované a hotovo, veď 2 roky sa to taha....Naozaj úcta k rodine toho chlapca.Ani si len nechcem predstaviť čo za život budú viesť 🙄

liusa82
21. apr 2021

@darja27 Ja by som nechcela byť v koži ani jej rodičov.Ja ľutujem napríklad aj ich aj ked ten jej oco je taký frajer.Ale normálne na nich vidno že sú na vážkach úplne zahmlení že by to ich decko spravilo.Podľa mňa tomu aj veria aj neveria ako v opare. Ja som tiež tomu najprv neverila že by to spravila.Ale potom aj tá tretia osoba ten chalan čo vyšiel z bytovky no rýchlo by sa prezliekol keby tam bol s nimi a od krvi.Ktovie kto to aj bol kto z tadial vychádzal.Možno išiel len k niekomu na návštevu a už bol do toho namočený ani nevie ako

darja27
autor
21. apr 2021

@liusa82 nedokážem ľutovať ani ich.Po Tom všetkom čo prebiehalo aj z ich strany. To nie je rozsudok behom mesiaca ale trválo to dva roky,takže poznať pravdu,musia ....o to viac nechutné .Nech mi nik nehovorí o rodičovskej láske .Preboha .Znášať následky sa musia,veď to robí každý z nás ,denne.

6mia6
21. apr 2021

@darja27 žiadny rodičia nevychovavaju deti aby vraždili.
Mňa najviac prekvapuje že z nej nedostali motív. A ako rodič aj jednej aj druhej strany by bol pre mňa dôležitý. Čo sa tam vlastne stalo a preco. Nie len tu máš 12 rokov. A hotovo.

anja27
21. apr 2021

Ja sa zamyslam nad tym co moze viest 16r dievca aby toto spravila a este svojmu kamaratovi. Nemyslim ze to bol len skrat ved ona je chora dusevne. Ale co sa tam stalo vie len ona nikto sa uz pravdu ako to bolo nedozvie si myslim. Kazdopadne je to hrozne

darja27
autor
21. apr 2021

@6mia6 to nie,ale nie je práve ,,rodičovské "spraviť z dieťaťa, v tomto prípade J. obeť sudcov a polície.....zvlášť keď ide ,o čo ide 🙄 a to vedome ,dva roky je dlhá doba .

redana
21. apr 2021

Inak pozrite si serial Jacobova obhajoba..velmi desive..uplne vykresluje prezivanie rodicov jednej aj druhej strany a odsudenie verejnostou..

tykat
21. apr 2021

@darja27 ...ti rodicia to musia urobit...vykreslit ju ako obet. Podla mna je pre nich nemyslitelne co i len pripustit ze to urobila. Proste nie. A nenahovaram si co by som robila keby som bola (nedajboze) na ich mieste. Ja osobne by som asi zosalela a utrapila sa.

anja27
21. apr 2021

@darja27 jej rodicia hlavne otec sebavedomy bezcharakterny hajzlik ktory dcerenke pravdepodobne splnil vsetko co jej na ociach videl. Z takychto zbohatlickych rodin pochadzaju potom.sebecki sociopati a psychopati ktori nie su zvyknuti ani na to ze im niekto povie nie. Chcu mat vsetko a bez namahy. Ona si myslela ze jej otecko zariadi mierny trest. Je to chora osoba. Teraz som kukla vypoved Tomaskovej tety kde vravela ze na sude vystupovala bez emocii sebavedomo a ze tam zyvala od nudy. Usmiata atd. Podla vypovede ich advokata ho neznasala graj su nejake smsky o tom aj ine dokazy. Som zvedava co este sa ukaze casom. Ale ktovie co ju fakt k tomuto strasnemu cinu viedlo. Nemohla to byt len sama nenavist. 50 ran to si neviem ani predstavit. Uff

liusa82
21. apr 2021

@anja27 Ja len jedno nechápem že ak ho tak neznášala prečo sa s ním tak vo velkom kamarátila.Tak obmedzím to stretávanie na minimum nutné ak aj bol jej spolužiak a vec je vybavená.Už vôbec by som človeka ktorého nemusím nebrávala nikde na súkromné výlety a kade tade spolu nechápem.Toto mi nedáva vôbec zmysel.

darja27
autor
21. apr 2021

@tykat to ani nemozes takto brat,to by z ľútosti rodičov ľutovali aj takýchto sociopatov.....

anja27
21. apr 2021

@liusa82 to nechapem ani ja vobec. Je to sialene dievca. A mozu podla.mna za to ciastocne aj rodicia a ich vychova. A taktiez tato doba kde vyrastaju narcisticke egomaniacke deti vplyvom socialnych medii..neviem no mozno sa v base zlomi a prozna sa ked jej prislubia nieco za to. Po rozsudku sa vraj hned pozrela na tatka cize ona si bola ista ze ju z toho vyseka. Je to hrozne kazdopadne a ona aj ked dostala nizky trest za svoj cin uz nikdy nebude mat normalny zivot. Bude sa to s nou vliect do smrti plus jej choroba dusevna