Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@att123 otrasne je, ze vyjde von a bude to velmi velmi nebezpecny clovek...
@anja27 kam sa mala pozrieť to je také vykonštruované a domyslanie. Si predstav sedíš na súde a všade sú len cudzí ľudia a otec a mama. Kam sa pozrieš?
Už som tu raz písala -ľuďom vadí že má dole hlavu, že plače, že neplače, že sa čudné pozrela, že sa jej zíva. Áno keby mi zabila dieťa vadí mi aj že dýcha
Kde sú teraz všetky tie čo sa jej zastávali že to to chúďa dievča určite nespravilo?
12.5 roka - to je pekny trest. Zlikvidovana mladost a najlepsie roky zivota. Dobre jej tak. Vylezie v 30.ke uplne mimo bez skusenosti, zazemia a rodiny. Nic ine si ani nezasluzi. Dufam, ze ju nepustia skor za dobre spravanie. Aspon mala utecha pre rodicov chlapca.
@evaachesa nic v zlom ani som to nedocitala ten clanok nie je nestranny ale totalne obhajuje vrahynu ktoru aj uznali vinnou a odsudili. To co sa tam pise po rozsudku v skratke povedal jej otec. Kedze je to vplyvny clovek povedala by som ze je ten clanok pisany na zakazku. Papoer znesie takze asi tolko k tomu. Alebo si fakt myslite ze niekto vykonal taketo sprisahanie voci 16r decku? Uz to naozaj s tymi konspiraciami ludia prehanaju
@6mia6 tak to mi normalne napis, aky je dostatocne dobry motiv - v zmysle polahcujuca okolnost - ako si naznacila, ze dievca zabodne do kamarata 50x noz?? To by ma vazne zaujimalo. A nezabudni zobrat do uvahy, ze ona nikdy neoznacila, nenaznacila ani nepovedala ze by jej Tomas, co len skrivil jeden vlas na hlave.
A nielen v tomto pripade, ale celkovo sa posudzuje pri vrazde cin, a nie to, co mu predchadzalo. Tak ako ked muz dlhodobo fyzicky napada alebo tyra manzelku, a ta v afekte strachu a zufalstva zoberie noz a zavrazdi ho, tak pojde do vazenia za vrazdu. Nejake take - ze ju bil manzel, nemala na vyber, bola zufala, nikoho nezaujima. Jedine co vsetkych zaujima je, ze ho zavrazdila.
Vek v čase zabitia 16/17
Rozsudok 12
Prepustenie 28/29
Moznost prepustenia za dobre spravanie po cca 2/3.
12:3 =4
28 - 4 =24/25
Možnosť vyštudovat VŠ popri vykonu trestu.
Takže odsedi si, vystuduje v rovnakom čase, mozno zmeni meno a život začína ako hociktoremu mlademu absolventovi...
Rovnako vrahyni ako bezuhonnemu
Ps.matika mi velmi nešla, preratajte po mne
@cacianka šak to by si musela dať amputovať hlavu a vymeniť za inú aby ju po prepustení nepoznali a mala normálny život.Tá si už všetko presrala s prepáčením.Dokonca aj v zahraničí ju môže niekto spoznať.Ak zadáte do googla vyšli o nej články aj v angličtine.Neverím že by sa to po čase neprevalilo aj vonku mimo Sr.
@kittykat22 pokiaľ viem tak nejaký chalan zabil otca čo ich týral celý život. A je vonku. Dostal milosť alebo niečo také. Ale o to nejde. A určite pri vražde ide aj o okolnosti. Podľa teba by sa neriešila ani sebaobrana a pod.
A kto píše o polahcujucej okolností? Zabila a je odsúdená.
Mne by nerezonovalo v hlave či dostane 12,25 alebo doživotie. Chcela by som vedieť čo sa tam stalo že mi zabila syna. Nič viac som nepísala.
@bluka2 ale zas myslím , že jej ostane zápis v registri trestov....keď bude chcieť podnikať v nejakej krajine tak si ho vyžiadajú . A zmena mena nepomôže
@gabrielkaa toto je taká sranda a tým registrom trestov. U mňa ho pri každom zamestnani chcú z inej krajiny. Niekedy z tej, v ktorej žiješ (doteraz vždy tak), teraz po prvý krát chcú zo Slovenska. To už ako človek s čistým registrom po týchto skúsenostiach si viem predstaviť, ako by sa to dá obist. Inak sa da este da kúpiť občianstvo všelijakých krajín a slovenského sa môžeš vzdať... Bože, toľko rôznych spôsobov je a to nie som ani právnik, jej rodičia ich budú poznať ešte viac
Baby ja nikomu neželám nič zlé, ale napadlo vám aj to že z väzenia nemusí vyjsť...čo ak sa tam niečo zomelie?
@liusa82 ty máš ale iné zmýšľanie ako ona že. Veď si pozri napríklad taký Christian Brückner, teraz hlavný podozrivý v prípade maddie maccan. V jednej krajine jeden trestný čin (samé veci na vracanie), v ďalej si odsedí za niečo iné, medzitým predáva v Nemecku v kiosku noviny úplne low profile, nikto nemá ani šajnu, vsade dáke záznamy a on to aj tak zvláda, sa tváriť ako normálny človek...opisovany ako charizmatický...jemu to je podľa mňa jedno
@hefo hej to je mozne, ze ma stratu pamati, lebo je to naozaj velmi hrozne, ze ci by to fyzicky zvladla, 50 krat niekoho bodnut, ja to nechapem vobec, keby aspon vidali nejaky psyhologicky posudok, absolutne to nechapem. Ked vrazdili brutalne boli to osoby so psychickymi, moralnymi, dusevnymi poruchami, so zlym detstvom, zneuzivani, pod vplyvom zavislost, tak ako je mozne ze nenasli u nej ziadnu dusevnu poruchu, to neni mozne, ze je psychicky zdrava
@darja27 preco by nemohla, tisice ludi takto ziju na svete aj medzi nami, vrahovia, normalne podnikaju, zazili vojny napriklad v byvalej juhoslavii, alebo komunisti a nacisti, zabili nie jedneho cloveka alebo aj davali prikazy, tyrali ich a to horsie ako toto a su tu a normalne ziju, uzivaju dochodky a ich deti velki podnikatelia. Také SNP ked bolo slovak slovaka suseda zabijal aj s detmi a zenou, hrozne pribehy, ale plno toho je, maju na rukach zakerne vrazdy a co, uzivaju dochodok.
@gabrielkaa a niekde sa tresty este po urcitej dobe mazu. A niekde v pohode vies podnikat, pokial nie si stihana "v brandzi". Podla mna sa normalne vrati k normalnemu obcianskemi zivotu niekde za hranicami, ak vyjde z vazenia...
@6mia6 ale tu nebola ziadna sebeobrana, ziadne okolnosti ktore by boli v jej prospech. Frajerka normalne zobrala noz a ked sa chalan obuval tak ho zacala bodat, takze nemal sancu sa branit. Ona ho doslovna zmasakrovala 50 ranami ... je to bezbreha psychopatka.
@vevesh otazka je, ci ked vylezie z vezenia uz nebudem medzinarodny trestny register v ramci EU. Momentalne staty dost pali, ze niekto pride do krajiny s cistym rejstrom, a potom sa zisti, ze cisty bol az ked presiel hranice.
@darja27 to sa da ale velmi jednoducho obist.
@kittykat22 je to mozne, ale este stale existuje dalsich 100 statov, kde po nej ani pes nebrechne, hlavne ked si zmeni meno.
Baby a kde bude sedieť tých 12 rokov?