Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
Ozaj napadlo mi este nasli ste niekde clanok o tycb vypovediach svedkov aj suedov ktory prisli do bytu a usli? Lebo akosi ani ja neviem o tomto nic najst. Akoby to zamlciavali neviem no ale kedze ju sud uznal vinnou musia mat dost dokazov a jej tatko si zrejme plati za tie ocistne clanky. Ved aj tu stranku vieme ze vedu oni a on posledne povedal ze nevie kto ju zalozil aj ked vypovedal po sude uz podla reci tela vidno ako klame beha ocami furt atd. Ja mu neverim vobec
@vevesh som nevedela. Som myslela, že takéto trestne činy sa nezmazu vôbec. Nikomu neprajem nič zlé, ale tým že sa vlastne ani nepriznala a dokázala to, že o nej psychológ napísal v posudku, že ma miernu a priateľskú povahu , tým je pre mna ešte nebezpečnejšia. Vrah , ktorý sa prizná, má motív a olutuje svoj čin vnímam menej nebezpečne ako takéhoto sociopata ....
@gabrielkaa tak podla mna je bud nedobre vypracovany posudok alebo nieco ine v hre. Neexistuje, aby 16rocna dievcina "prekusla" psychiatra a vysla s takymto posudkom, ak je sociopat- na to jej chyba iq a zivotne skusenosti. Ale to je tema o inom...
@vevesh neviem už čo si o tom myslieť. Ale z vlastnej skúsenosti, baba schyzofrenicka tak “oblbla” psychiatra a natarala o mužovi nezmysly, že ho skoro riešila polícia. Samozrejme potom už sa zistilo keď vypovedali viacerí .... takze tak. Na Slovensku sa môže stať všetko
@vevesh tým som chcela povedať, že skúsený psychiater neodhadol u pacienta schyzofreniu
@anja27 este raz..citujem teba:"Len nechapem tiez preco vsade pisu ze boli naj kamarati ked teraz vyslo najavo ze ona ho neznasala vlastne a vraj kamaratom pisala ze ho raz zabije..toto ale nezverejnia". tento fakt bol niekolkokrat zverejneny, cize tvoj vyrok, ze to nezverejnia je nepravdivy. odkial by si o tom vedela, keby to nezverejnili ako tvrdis? rozumies co chcem povedat? ja nevravim o presnom prepise nejakych sprav, vyjadrujem sa k tomu, co si povedala..ze nikto nezverejnil, ze ho neznasala. no zverejnil..a niekolkokrat
@anja27 presne ako pise lasskonka..”milujem” take diskutujuce,co zavadzaju,lebo si ani neprecitaju uplnu informaciu..otec sa vyjadril,ze nevie,kto je za strankou judita.online,ale ze ho inspirovala k zalozeniu stranku pravdaojudite..ale to je tak,ked si niekto precita len A a k B sa uz nedostane..
@kittykat22 ja neviem vôbec o čom hovoríš aké polahcujucej okolnosti, kde o tom píšem?
Písala som že ako matku by ma zaujímalo prečo? Čomu nerozumies
@anja27 v slovníku pubertiakov sa slovo zabijem bohužiaľ používa často. A pokiaľ viem je tam zverejnená komunikácia aj od Tomáša a používa to tiež. Oni už potom použijú všetko v čom vidia kúsok náznaku.
Mňa by napríklad zaujímalo či je pravda že neprelustrovali aj Tomášov telefón? Sice by v ňom z najväčšou pravdepodobnosťou nič nenašli ale ide o princip
@gabrielkaa no veď oblbla psychiatra ale okolie si všimli že niečo je zle. Táto žeby sa pretvarovala 16 rokov pred všetkými ktorých stretla a ešte oblbla v 16 psychiatrov tak to klobúk dole. Načo sú nam taký psychiatri ktorí si nevedia dať rady so 16 ročným deckom.
Ja by som sa u psychiatra tiež tvárila ako panenka Mária ale okolie by nakydalo že som priateľská ale výbušná. Aj keď časom už menej ale v 16 má dokázal nas.... Každý kto sa krivo pozrel. 🤔
@6mia6 vela nezrovnalosti tam je ale tiez si myslim ze aj ak maju viac dokazov urcite vsetko nedaju von do medii. Predsa ten pripad je tak specificky ze az. Takze dohady budu stale. No ja si nemyslim ako mnohi to dievca obhajuju ze to nemohla spravit ze by sid rozhodol na zaklade nicoho. Vsak dva roky vysetrovania museli priniest jasne dokazy. To by boli policajti aj vsetci zaujati voci tej rodine a preco? Dalsia vec z mojho pohladu keby ho mala tak velmi rada uz len z jeho smrti by bola zronena. Podla vypovedi ludi ktori sa teraz v poslednej dobe tocili okolo nej strasne plakala len ked vyniesli rozsudok a ked hovorila o tomaskovi vraj nedala najavo ziadne emocie vobec. Ze uplne chladne. Je to zvlastne no toto su tu vsetko len dohady nikto z nas nevie co sa naozaj stalo a ani sa uz nedozvieme. Kazdopadne to dievca je chore a psychiatricku pomoc urcite potrebuje aby sa to nezopakovalo. Na to by nemali zabudat kedze ju uz odsudili..
@anja27 jasne, že sud by rozhodol aj nespravodlivo. bohuzial na slovensku to nie je úplne doveryhodna institucia. Uz len samotní vysetrovatelia, sudkyna a spol by nepriznali odlafkli sme to , čo očividne odflakli a drzali sme vo vazeni dievca zbytocne. a ak to aj urobila, znovu je tu ten problem, že ten pripad bol natolko odlfaknuty, že možno ju este z toho vazenia dostanu, lebo tie procesne chyby a pochybenia tam boli ci uz to spravila alebo nie.
Aj tento clanok napr vsak ked sa zamyslim nad tym ze ona ho sla k dveram odprevadit a prave vtedy prisiel neznamy muz ktory sa vydaval za elektrikara? To akoze stal za dverami a pocuval kedy pojde Tomas het? Uplna hlupostu uz len toto. Ak by sme aj pripustili ze tam bol este niekto urcite to nebol cudzi clovek tp by bola prilis velka nahoda. A aky by mal motiv zabit nezname dieta? A este bodnut ho 50x..hlupost. A keby toho cloveka Judita poznala a spravil by to zase preco by ho aj s rodicmi kryli a sla by za neho sediet? To urcite..neverim im vobec
@nikyball no je to velmi zvlastny pripad naozaj preto som aj napisala ze pravdu sa uz asi nedozvieme. Ale ta jej verzia o elektrikarovi je klamstvo. Aj to ze volala mame najprv no dobre bola v soku ale aj tak je to cele zvlastne. My s tym nespravime nic uz mozeme len v tejto rovine diskutovat
@nikyball lenže to je všade tak,jedine z kriminálky v televízii by to vyšetrili tip top....zbytočne by ju tak ani v opačnom prípade nedržali -kedze bola jediná podozrivá na mieste činu ( hlavne v takom aký sa stal) hlavne neviem načo je dobré viesť stále debaty ohľadom toho celého .Fajn že sem niekto uverejnil výsledok a tým by to malo končiť.Ved tým,že sa v tom byte dialo,čo sa dialo,sa inde život nezastavil.Niekde sa mohlo diať to isté,niekde sa kradlo,niekde niekto okolo bežal.Zhoda okolností a náhod,ktoré sa nám dejú bežné ,len kto si to takto uvedomí.Takze to neznamená,že tam v tej chvíli nemohol byť zlodej,ktorý vylomil zámok na zadných dverách,napríklad ....keď už na to v reportáži jej príbuzný tak poukazoval.Ani jedna z nás nie je vyšetrovateľ ,ani sme tam neboli .Myslím že oni hádam vedia čo robia ,na základe čoho je po dvoj ročných tahaniciach aj tak odsúdená a to je fakt a bodka .A fantazirovat stále dookola už hádam ani nie je rozumné.
@6mia6 ono to mohol byt skrat. Dovtedy bola bezproblémová... veď vrahom sa málokedy stávame v detskom veku. Sú aj výnimky samozrejme. A ju predsa nikto predtým neskúmal, nepodstúpila žiadne psychologické vyšetrenia dovtedy. Skratka nebol dôvod. Neni bežne , že teenageri z výberovej skoky spravia niečo take....
@gabrielkaa o to je to horšie, nie je to bežné a predsa sa niečo stalo. Výsledok poznáme vsetci
@kittykat22 ale psycholog nezistil ziadnu poruchu osobnosti, to by zistili. Ani ziadny motiv neni. Tak snad to este vyjde napovrch a ona sa povie pravdu.
12 rokov za úkladnú vrazdu je velmi málo, aj ked nemala 18. A hlavne ze je posudena ako psychicky a dusevne zdravá, takze neni polahcujuca skutocnost, ze mala nejaky zachvat, ze by nevedela co robí.

Inak co sa tyka tych privolanych susedov ktori usli suhlasim s nazormi ze sa zrejme bali jej. Prisli do bytu kde videli chlapca v krvi vsade krv ona od krvi este k tomu ak drzala v ruke noz tak sa necudujem ze usli. Zrejme sa bali ze napadne aj ich ktovie. Ona vtedy podla zaznamu zacala aj viac kricat dovtedy bola celkom pokojna takze tazko povedat. Ja si myslim ze to spravila a je chora. Keby to spravil ako pisu nejaky fetak alebo niekto iny myslite zeby rodicia kryli cudzieho cloveka a nie dceru? Asi by isli tvrdsie po tom aby nasli vraha..hovorili by ine veci toto je len p obhajovani ich dcery ale v podstate za dva roky ziadny iny podozrivy by ani nebol? Ludia kritizuju policiu ja si nemyslim zeby mali dovod byt zaujati. Toboz ak ma jej otec dost vela penazi skor si myslim zeby to bolo naopak. Ludia nechcu uverit ze take mlade dievca by bolo tohto schopne zial je to hrozne. A ta komunikacia jej frajera co zverejnili o drogach a fetakoch atd no tolkorocne deti aby toto riesili ako naozaj? Toto je chora doba fakt. To vidno ked rodicia maju prachy a detom znesu aj modre z neba a tie nevedia co od parady. Ktovie co tie deti vystrajali mozno Tomasko nieco o nej vedel aj skrz frajera a drog atd..to su chori ludia celkovo je to ako zo zleho filmu. Kazdopadne v tej rodine sa niekde stala chyba..aj u rodicov. Mimochodom ani dobry psycholog nemusi odhalit cloveka takyto psycho sa vedia dobre pretvarovatm viem to sama poznam cloveka o ktorom maju ludia len tu najlepsiu mienku. A pritom naruseny jedinec ale to som aj ja zistila az ked som s nim bola sama. Usla som od neho. A to bol proti tejto slaby odvar este. Aj ked mal zbran pod vankusom. Takze tak. Tazko povedat co a preco sa tak stalo. Len nechapem tiez preco vsade pisu ze boli naj kamarati ked teraz vyslo najavo ze ona ho neznasala vlastne a vraj kamaratom pisala ze ho raz zabije..toto ale nezverejnia