icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

kittykat22
22. apr 2021

@sslobodnamama777 podla mna nepovie, lebo hrali na to, ze bude ticho a pripad sa spochybni a ju oslobodia. Nastastie im to nevyslo. Cela jej rodina klame od zaciatku pripadu. Samozrejme ze je 12 rokov malo - ale je to na hornej hranici sadzby. Keby to bolo na mne, tak si myslim ze adektvatny trest je 25-30 rokov. A ziadne vychovne centrum pre mladistve, mala by ist do klasickej vaznice.

ingrid56
22. apr 2021

@anja27 oni neušli ako píšete ... pán sused zatvoril dvere a volal políciu, potom išiel otvoriť záchranárom a ukľudňoval Juditu .... každý kto by sa ocitol v takej situácií by sa na to len tak nešiel pozerať, kedže podľa susedov bol chlapec takmer vyliatý z krvi ....

anja27
22. apr 2021

@ingrid56 ano pustila som si nahravku dnes druhy krat nebolo tam velmi rozumiet ale ta baba hovorila ze nechcel aby to manzelka videla alebo take nieco. No musel to bht hrozny pohlad chudak aj on bude mat nocne mory z toho asi do konca zivota. Nechapem ten skrat. Obaja mali cely zivot pred sebou je to hrozne

mamina87
22. apr 2021

Škoda že sa nikdy nedozvieme pravdu že ako to bolo a prečo 😭

xima
22. apr 2021

To jej dali teda najvyssi mozny trest? Lebo pokial viem trest sa môže znizit ak sa pachatel prizna a olutuje svoj cin,ona nespravila nic z toho. Mne to tak pride ze ona si asi ani neuvedomuje čo vlastne spravila,že zobrala chlapcovi zivot a čo sposobila jeho rodine. Prave takito ludia su pre spolocnost nebezpecni

gabrielkaa
22. apr 2021

@xima ano prave dostala trest na hranici hornej sadzby, ktorý sa znížil na polovicu, keďže bola mladistva. Ono oni hrali, že je nevinná, tak preto sa po dokázani opaku, nezohľadnili nič. Nakoľko ona teda ani neprejavila ľútosť . Neviem určite, ale hovoria, že neprejavila počas pojednávaní žiadnu emociu. Pripisovalo sa to šoku. Ale keď potvrdili rozsudok tak emóciu neudržala a jej plač bolo počuť až za zatvorenými dverami...

dominikac321
22. apr 2021

neprecitala som cele, ale bavite sa o motive, vcera v spravach davali pripad pana po 60tke, co na rybacke dobodal kamarata. alkohol a proste mu preplo a kamarat ho podpichoval on sa postavil isiel po nozik a dobodal ho...totalny skrat

xima
22. apr 2021

@dominikac321 ano ,viem o tom prípade,neobhajujem toho pána čo zabil mladeho muza,ale aspoň svoj cin oľutoval, plakal. Čo ho nijak neospravedlňuje, ale uvedomuje si čo urobil. Kdezto ta dievcina neprejavila ani stipku lutosti nad smrtou kamarata, ale pri rozsudku srdcervuco plakala

dominikac321
22. apr 2021

@xima ja tiez nikoho neobhajujem a na nikoho neukazujem len mi to tak prislo ze naozaj clovek nepotrebuje n ejaky brovsky motiv len proste pride skrat...

kittykat22
22. apr 2021

Pocas celeho procesu ma udivovala drzost jej rodicov - hlavne otca. Akym neludskym sposobom sa snazili dokazat jej nevinnu, dovolili si vytvorit stranku s detailami a pustili nahravky a uvolnili spisy, to divadlo s nozom do ran. Pre Tomasovych rodicov to musi byt neskutocne tazke. Jeden by si myslel, ze vrazda dietata je ten nejhorsi moment. Ale jeho rodina to musi prezivat znova a znova nielen na procese, na odvolani ale este pocuvat tie ich klamstva, ako v skole podpisali ze ona je vlastne chudinka. Ten jej tatko ked rozpravat do medii tie bajky tak som mu virtualne jednu plasla.

gabrielkaa
22. apr 2021

@kittykat22 ja by som mu plaskla aj nevirtualne. Celé je to obrovská tragédia a otec tej vrahyne sa nedokáže zmieriť s tým, že možno po prvý krát mu jeho peniaze nepomohli. Teda vlastne jeho dcére nepomohli.

kittykat22
22. apr 2021

@gabrielkaa tiez ti to prislo, ze jej otec mal pocit, ze si za peniaze dokaze zmenit smer akym sa toci zem?

gabrielkaa
22. apr 2021

Neviem prečo, ale Id začiatku aj keď mi to hlava “nebrala” som mala pocit, že to spravila ona...

barborkakr
22. apr 2021

@gabrielkaa co si myslite o tom placi, hrany? Ci si to uvedomila? Ci strach byt bez rodicov?

gabrielkaa
22. apr 2021

@barborkakr môj veľmi, upozorňujem veľmi subjektívny názor je, že ona očakávala, že sa to “vybaví” . Ona bola dieta bohatých rodičov a mala všetko. Tým že s nimi otec nežil, kompenzoval to peniazmi. Otec jej “sľúbil” že to vybaví a zrazu toto....

gabrielkaa
22. apr 2021

@barborkakr prvý krát na niečo “narazila”

barborkakr
22. apr 2021

@gabrielkaa presne ma to napadlo😓

ingrid56
22. apr 2021

@anja27 áno, on keď to videl povedal manželke aby sa nešla pozerať na to , veru chudáci, manželka dlho ani z práce nechodila sama domov ... bolo to strašné.... my bývame na 3ťom poschodí a mala som čo robiť so sebou keď som vstupovala do chodby k výťahu .... a podľa tej nahrávky ako tam kričala hore na poschodí, aj keby som bola doma tak si myslím, že ten krik čo tam zahrala by som možno na 3tie poschodie ani nepočula ....

fadama
22. apr 2021

@ingrid56 ty tam tiež bývaš? 😱

ingrid56
22. apr 2021

@fadama áno :-/

fadama
22. apr 2021

@ingrid56 tak to musí byt iná káva.
A ona bývala na koľkom poschodí? Ako si ju poznala ty?
Akurát pozerám najväčšie kriminálne prípady a myslím na ňu.

ingrid56
22. apr 2021

@fadama oni bývali na poslednom 6stom, poznala som ju len tak z videnia ... vždy boli s mamou veľmi milé, keď sme sa stretli vo výťahu Judita sa vždy na moje deti usmievala ... a bolo vždy vidno že majú s mamou super vzťah ...veru káva to bola keď sa to stalo .... chvíľu som sa odtiaľto chcela aj odsťahovať a celkom dlho som chodilo s deckami zo školy domov so strachom ....

fadama
22. apr 2021

@ingrid56 vždy čítam o nej že bola milá, nechce sa mi veriť že to urobila naozaj ona 😭
🤷‍♀️
Verím ti, tiež by mi bolo všelijako. 😔

ingrid56
22. apr 2021

@fadama áno, je to strašné ... aj ja som si myslela že v tom bol niekto tretí ale už si to nemyslím ... rozprávala som sa aj s tou susedovou manželkou a pre nich to bolo fakt strašné .... majú dvere zrkadlovo s nimi 🙈🙈 upratovačka nezvládla ani chodbu pred bytom umyť, že musel prísť deratizér

lintu
23. apr 2021

@ingrid56 zrkadlovo? čiže oproti nim?

anja27
23. apr 2021

@ingrid56 uff nezavidim teda byvat tam..neviem si predstavit ta rodinka co sa nastahovala do ich bytu. Inak vcera som si citala od jednej pani co tam tiez vraj byva ze jej otec vela veci pise polopravdy. A vraj k vam do tej bytovky sa len tak niekto cudzi nedostane lebo kazdy ma kod na dvere miesto zvonceka ci ako. Neviem uz je zbytocne asi aj riesit co sa mohlo stat pokial sa ona neprizna sama uz sa nik nedozvie co sa stalo

ingrid56
23. apr 2021

@anja27 áno presne toto je to, k nám sa nikto bez kódu nedozvoní... keď som bola na PNke tak mi pani na soc.poisť. hovorí aby som jej dala kód, lebo že sa k nám majú vždy problém dostať... jej otec bol aj v reportéroch a úplne ma nasralo; že on má od vchodov ešte kľúče ....

ingrid56
23. apr 2021

@anja27 tu je strašne dobre bývanie , tichučko, oplotený areál, lesopark za panelákom, park s preliezkami kúsok od nás a navyše to mám aj na skok do práce 🙂

derdia
23. apr 2021

@vevesh podla mna ak ma vysoke IQ TAK SA TO DA

anja27
23. apr 2021

@ingrid56 cize tym padom je velmi malo pravdepodobne ze by sa tam cudzi clovek dostal to je hlupost. No ak sa vam tam dobre byva kvoli tomuto by nemalo vyznam odist. Predsa ta rodina uz tam byvat nebude aj ked ten pocit tesne potom chapem ze ste sa vsetci bali. Inak mi napadla jedna vec ked vsade citam aka bola mila. Ludska povaha je nevyspitatelna. Este ked som bola teenegerka pamatam si jednu moju vtedy kamaratku co mi raz povedala ked sme boli same. To dievca je veomi mile normalna baba neviem co vtedy mala za pbdobie. Viac kamaratov mi vtedy hovorilo ze chodi v noci na cintorin a robi nejake ritualy alebo co. Chodila stale cela v ciernom. A raz osamote mi povedala ze nevie to vysvetlit ale vlastne keby mi nejak ublizila ze ina by z toho mala akoby radost ale ze aby som sa nebala ze mi nic neurobi. Tiez sme mohli mat tak 15r. Takze tazko povedat na prvy pohlad mily clovek moze kat v sebe nieco co pozna len on. Tu zlu stranku a pokial ju nevie ovladnut a nelieci sa to tak to moze dopadnut velmi zle ako tu. Dufam ze to bol ojedinely pripad a nikdy sa nic take nezopakuje uz