icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

6mia6
23. apr 2021

@soldi to že sa jej šmýkal mi je jasné. Ale človek ktorý ide útočiť a bodať chytí nôž čepeľou dole, ruka zhora ako keď hadzes loptu,tak má človek najväčšiu silu. Mne to logicky vychádza tak. Ale tak tam nič nebolo logické tak moc tomu nechapem

lasskonka
23. apr 2021

@gabrielkaa to sa musela porezat inak nie? Lebo keby bodala a zosmykne sa jej tak si poreze tu cast na dlani pod palcom to brusko.jedine zeby bodala s cepelou naopak, tak vtedy si mohla porezat prsty tak ako si porezala

soldi
23. apr 2021

@6mia6 pretacal. Nie smykal. Zle som to napisala

6mia6
23. apr 2021

@soldi neviem nakoľko je pravdepodobné že by sa nôž točil v ruke. Neviem si to ani predstaviť

barborkakr
23. apr 2021

@6mia6 podla mna aj sa trosku sama dorezala ked si vypocujete ten telefon hovor na konci zacne vrieskat..

6mia6
23. apr 2021

@barborkakr tomu skôr uverím

gabrielkaa
23. apr 2021

@lasskonka áno , zrejme bodala čepelou nahor. Inak aj ja som tak po prvý krát uchopila nôž. Čepeľ hore, nie dole, automaticky .

gabrielkaa
23. apr 2021
gabrielkaa
23. apr 2021

@gabrielkaa tak by som ja držala nôž pri súboji. Čepeľ hore

soldi
23. apr 2021

@6mia6 to bolo myslim v jednom z tych znaleckych posudkov. Ked chytis klzky noz a skusis s nim bodnut do pevneho telesa, tak sa Ti v ruke pretoci pomerne lahko

6mia6
23. apr 2021

@gabrielkaa takto som nôž nikdy nedržala. Čepeľ hore je pre mna úplne mimo.

gabrielkaa
23. apr 2021

@6mia6 no ved prave , každý drží nôž inak. Ja práve tak ako som napísala....

cacianka
23. apr 2021

@6mia6 lebo ty chytas noz s umyslom krajat a si pri zmysloch, nie v afekte ked ani poriadne nevies co robíš. Chytíš -utocis...

darja27
autor
23. apr 2021

@123sofia123 čítala som že áno....aj baby tu spomínali ohľadom poranení rúk ktoré mala ona.Vsetko sa dá vysvetliť a myslím že nejak tak to mohlo byť Odôvodnené aj ja súde + kopa iných veci,vďaka ktorým bola odsúdená.

6mia6
23. apr 2021

@cacianka áno ale tu mi niekto pri zmysloch tvrdí že chytá nôž naopak, tak je to divné. Hocijako ho chytím keď by ten dotyčný bol pri mne blízko. Keby som bežala do kuchyne a späť tak ho chytím ako treba.
Škoda že mladý nevidel že má v ruke nôž a neusiel

gabrielkaa
23. apr 2021

@6mia6 prečo je to divne?? Stiahla som obrázok z internetu “ako sa drží nôž pri súboji” . Takze nemysli si, že ty jediná si pri zmysloch len zato že drzis nôž inak.....

gabrielkaa
23. apr 2021

@6mia6 a celkovo posudzovať či je niečo “divne” len preto, že sa sama to tak nerobím je absurdne.

silvia1983
23. apr 2021

..... alebo aj takto napríklad, nie ?

lasskonka
23. apr 2021

A ako si vysvetlujete to co bolo spominane obhajobou a potvrdene aj lekarom, ze uchopove slachy na tych 4och prstoch boli prerezane v pozicii dlane vystretej? Ze tie slachy vyzeraju inak ked sa niekto takto poreze v uchope(pri bodani) a inak ked je dlan vystreta.jej slachy, ci flexory uchopove(ak sa dobre vyjadrujem) boli v stave ako ked je dlan a prsty vystrete

anja27
23. apr 2021

@lasskonka mozno sa naozaj potom aj sama porezala aby nebola za vinnu co sa aj niekde spominalo..aby mala nejaky dokaz ze tam bola tretia osoba ktora napadla aj ju. A iba by mala porezane ruky a nic ine by jej nespravil?.no divne. Ale pri takej chorej osobe je mozne aj to ze si to naschval sama spravila. Aj ked pre mna je to fakt nepredstavitelne. Ale ona je chora cize..

lasskonka
23. apr 2021

@anja27 ano toto je moznost..

fadama
23. apr 2021

Môj muž sa zľakol keď videl ako obzeram tu fotky nožov 😂😂

anja27
23. apr 2021

@fadama chudak 😂

fadama
23. apr 2021

@anja27 😂😂😂😂

via88
23. apr 2021

@6mia6 a tu milost dostat nemal, zuza si robila zas bodik, ze mame otca tyrana sa riesi inak, nie vrazdou a v spanku....
sebaobrana sa preukazuje podla trestneho zakona musi splnat vsetky podmienky, to nie je len tak, sebaobrana. Polahcujuce okolnosti su vypisane v trestnom zakone tiez.

derdia
23. apr 2021

@cacianka ahoj ja si tak osobne myslim, ze keby nieco taketo vidim zazijem tak ziaoem utekam je mi vsetko jedno..
. Nedaj Boze aby som zazila nieco podobne... Ja osobne si myslim, ze volala mame co spravila a mama jej poradila hned elektrikara.... Je to priserne xo vsetko dokazu rodicia detom odpusiti. A ak ona bola takto vychovavana ze jej vzdy vsetko preslo bez jedineho trestu tak jej preslo aj toto... U rodicov. Ja si tiez osobne myslim, ze keby je nevinna tak tam je na dne ze tam je... Cely cas... Zufala a nie takto vystupovat ako nic.

derdia
23. apr 2021

@lasskonka mohla si och porezat ona sama ked mala vystretu ruku... Zatala zuby a spravila to. Ked zistila ze to riadne posrala...

lasskonka
23. apr 2021

@derdia jj uz som pisala vyssie, ze toto je moznost

barborkakr
23. apr 2021

@lasskonka baby a co si myslite o vypovedi susedy”ked ta chytim tak ta zjem/zaje.. infantilnym hlaskom, tesne pred???

lasskonka
23. apr 2021

@barborkakr to je tiez jedna z veci, nad ktorymi akokolvek rozmyslam, tak nechapem..bol to muzsky hlboky hlas podla susedy ale infantilne znejuci..vobec si neviem predstavit situaciu s tym hlasom a co sa nasledne stalo..nechapem..