icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

nikyball
24. apr 2021

@gabrielkaa tak tu už zlyhali vyštudovaní psychiatri a vyšetrovatelia, ktorí nedokážu z 15 ročnej baby , ktorá je 2 roky v base dostať motív a nezlomit ju. To som si naivne myslela, že dokážu dostať priznanie z dospelých , skúsených vrahov a zlodejov 🤷

gabrielkaa
24. apr 2021

@nikyball priznávam. Ona je veľmi ojedinelý pripad. Ja si nepamätám takúto vraždu. 50 rán..... sami kriminalisti vravia, že jej pripad sa zapíše do dejín slovenskej kriminalistiky. Ona na mna pôsobí bezcitne a vypočítavo.

darja27
autor
24. apr 2021

To že neprezradila motív,z nej ešte nerobí nevinnú....a pokiaľ sama nechce nič povedať,tak to z nej nedostane ani kúzelník .....a taktiez ,,také decko" moze mať viac guráže ako dospelý .

nikyball
24. apr 2021

@darja27 jasné, že to z nej nerobí nevinnú. Každopádne vinnu ale je prekvapivé, že naozaj ju nikto a nič nezlomí. A či dokáže psychiater odhaliť , že je sociopat, netuším. Len si myslim, že by mal. Stále je to len decko,ale také, ktoré dokázalo zmiasť všetkých a vymyslieť takmer dokonalý plán.

maria200981
24. apr 2021

@nikyball to ze otec nasiel druhy noz to mu skor zahralo do karat uz len koli tomu aby mojol vyhlasovat vsade ako sfuserovali obhliadku bytu...
on si 100 % je isty ze policia sudy prokuraturavyseteovatelia, patolog , znlaci na jeho dcere sedia... a hadzu to na nu...
velmi trufale si to musliet nie to este tvrdit...
neprejavili ani naznak lutosti toho co sa stalo - truchliacej rodine atd...
arogantny typek ktory ma peniazky a mysli ze vsetko sa da kupit a nevedia sklonit hlavu- verim ze sa raz prizna som potom zvedava na ockove vyjadrenie dp telky

nikyball
24. apr 2021

@maria200981 takže ak by ho schoval a riskoval by schovanie vražednej zbrane, bolo by to správne? 🤣 Ty by si naozaj schovala po takejto udalosti krvavý nôž?
Rodine Tomáša poslali list. Myslíš si, že Tomášovi rodičia majú chuť čokoľvek s nimi riešiť? Veď jeho mama sa na tú rodinu nedokáže ani pozrieť.
Si veľmi ovplyvnená predsudkami. Ak je tvoj muž turek, vieš o čom predsudky sú a tvojim prípade je to prekvapivé.
Áno , môže byť vínna ale tie argumenty čo dávaš sú na to slabé.

darja27
autor
24. apr 2021

@nikyball tie decká majú tolko moznosti sa inšpirovať ,že by sa nejeden čudoval....hold je iná doba,vyrastajú úplne inak(hodnotím to podľa seba) tiež mám dieťa a trochu sa toho bojím čo ho ovplyvní...a naozaj bohvie aká je komunikácia z jej rodinou,advokátom.Urcite si je však vedomá svojej výhody a to aj pri spáchaní činu ako mladistva....to jej správanie naháňa strach,až neprimerane situácii.

levantine
24. apr 2021

Citala som rozne diskusie na tuto temu a vzdy ma zarazi ked vidim ako si o nej ludia myslia ze ona to nemohla urobit. Utle mlade dievca. Btw vrazdia aj male deti. Mozete si to vyhladat, specialne jeden masaker ked dvaja spunti hrali videohru a jeden potom zabil druheho, tusim ho aj rozpolil... proste vsetko je mozne. Judita az taka utla nebola, chodila do fitness + vrazdit moze aj niekto co vypada ze ma ruky nohy jak koliky do rajcin. O tom po tom.

Preco si ja myslim ze to bola ona? A dokonca by som povedala ze som o tom presvedcena?
1. Ideme od zaciatku. Do tej bytovky sa bez kodu nedostanete
2. Nedava logiku hrat sa na odpoctara a ist na ciel priamo do bytu na najvyssie poschodie kde ma hocikto moze zbadat zo susedov a pytat sa co tu robim. To si ju/jeho mohol niekde odchytit
3. Preco by pan odpoctar nechal zit jedineho svedka? Ani vo sne
4. Prve rany isli od chrbta. Troska to nesedi ze? Kuk tu som ja Tomas kto to zvonil Judi? Odpoctar vytiahne noz a povie mu hej otoc sa mlady, bude sa mi lepsie bodat ked sa mi nebudes pozerat do oci o.o
5. Ak by kricala a branila ho, verte ze v bytovkach pocujete kazdy prd (hlavne ked by pri tomto ehm story boli otvorene ze?)
6. Dalej tu mame ako by sa panko cely od krvy dostal prec. Niekto nanho pouzil wingardium leviosa?????
7. Preco preboha taka inteligentna dievcina volala prve manke? A nie 112?
8. Nasledny telefonat na 112. Prve co trepe je jej verzia bla bla ale ze tu lezi jej spoluziak v krvy po jatkach? Stona ze ju bolia rucicky, ze to nepomaha... ona sa ani nesnazi. Jedine co sa snazila si este viac dozerat ruky. Lebo jej doplo ze aha ved mne sa skoro nic nestalo. Tie jej kricania... jak zo zleho beckoveho hororu. Ziadne ze Tomas prosim ostan so mnou, preber sa. Pomoooc bla bla... hell no..
9. Neni vam divne ze vsetci susedia nikde nikto? Museli nieco pocut a bali sa. Vedeli podla mna ze tam sa stalo neco co neni s kostolnym poriadkom. Ten jeden co prisiel jak ho Judita zavolala skoro dostak mrcha nemoc jak Tomaska zbadal. Jezismaria...
10. Vypovede susedov neriesim, tatik mohol zaplatit.
11. Logika a la schovane noze v supliku. Dobre musela zmatkovat. Fejk noze a rany sa nezhoduju. Mohli a nemuseli byt vrazednou zbranou. Tkaniva a koza sa roztahuju, plus zaujimave ze policajti ten nozik co tatko priniesol nenasli. Aj tak si stale myslim, ze vrazedna zbran bola odnesena alebo velmi dobre schovana.
12. Zabudla som jej opis odpoctara. Bud ma fotograficku pamat a bol to levitujuci odpoctar alebo klame. Nie ze alebo, ona klame. Pamata si pomaly kolko mal odpoctar vackov na kabele. Ale prosim vas...
13. Ak je niekto nevinny stoji si za svojim a odpoveda na vsetky otazky a necaka do sudneho pojednavania. Preco by asi odmietla hned vypovedat?
14. Lipsic ide na vyhru. Ked mu dali karty na stol, dokazy ktore su jasne. Ten neni sprosty. Vedel ktora bije. Navrhol jej nech sa prizna a svoj cin olutuje. Chceli s nim manipulovat aj Juditka. On ma viac za usami. Z ucty k Tomasovym rodicom to nechal tak. Preco asi? Uz ten Lipsic je jasny pre mna.
15. Jej zranenia su od smyklaveho noza od krvy, v takom afekte bodala bodala, drzala noz s velkou silou. Vseliak sa jej mohol prekrutit. Ostatne dorobila pri telefonate na 112. Preto su tie ranky take zvlastne. Ledva ten nozik drzala ked si predtym doranala pravu ruku.
16. Preco ho zabila preco preco, ved ona nebola psycho. Dokazali jej to. Takto, dievca je z bohatej rodiny, rozmaznana, vsetko vzdy mala, znackove handry, vyletiky, vela kamaratov. Darilo sa jej v skole. Nebola zvyknuta ak nieco nebolo po jej. Nieco bolo spustacom, nastal skrat a skutek sa stal.
17. Co ma najviac pardon za vyraz serie na celom tomto. Jak ju jej rodina obhajuje, specialne tatko a nikto Tomasovej rodine neprejavil sustrast. Sa chovaju jak keby mu len ukradla pastelky. Na sude sa manka usmieva, Juditka tiez, zivenka si od nudy. Sak co. Tatko ma z toho vylize. Stalo sa a? Proste keby to urobil levitujuci ujo tak drzia spolu rodiny, utesuju sa navzajom. Judita by sa cez jeho smrt nevedela preniest. A nie ze spoluvazenkyna povie ze ju len zaujima kedy sa dostane von...

Pokracovanie dalsi koment...

bubu62
24. apr 2021

@maria200981 ona,ale volala máme 58s..

maria200981
24. apr 2021

@nikyball ja som nenapisala ze to schoval on ... ja som napisala ze ked ho nasiel bol len rad lebo mu to zahraje dokarat ze sfuserovali obhliatku bytu... nikde som nespomenula ze ten noz tam dal on
a predsudky by som mohla mat tak dva roky pred - ked este bolo vsetko postavene len na dohadach... to ze sud rozhodol a potom krajsky sud eozhodol potom ako sa znalci vysetrovatelia a vsetci tu vystudovani ludia profesıonali v obore zhodli na vysledku vinna a krajsky sud to len potvrdil je smiesne sa babit o “ predsudkoch”
toto su uz fakty nie predsudky

bubu62
24. apr 2021

@nikyball tu som čítala,že až po roku poslali Tomašovej rodine list.

nikyball
24. apr 2021

@maria200981 áno ale keď ho našiel, bol presvedčený o jej nevinne. Inak by neriskoval,že je to vražedná zbraň,ktorú prinesie na políciu.

Predsudkami narážam na to, ako si spomínala peniaze a tak. Bohužiaľ, ak by teba našli na Slovensku mŕtvu , ver mi , tvoj muž by to mal veľmi ťažké, aby obhájil svoju nevinnu - tie predsudky. Alebo nedajbože by si chodila s monoklom.
Nemôžeme vychádzať z toho ,že boli bohatí=rovná rozmazna= verila že jej prejde vražda. To si nedovolí nikto.
Ak toto bola ona, zaujíma aj mňa dôvod prečo... A veľkou chybou bolo nepzriet aj Tomášov telefón. Naozaj tam mohlo byť niečo. Odsúdili ju na základe niečoho, ale jej otcovi nevedia vyvrátiť veľa veci, ktorých sa chytá. Takže ak mu ona tvrdí, že je nevinná, veľmi sa mu nečudujem že robí to,čo robí. Robil by to každý.
Nech by bol vraj ktokoľvek, nikdy to nevymaze stratu a bolesť tomasovych rodičov

maria200981
24. apr 2021

@nikyball a co mal robit schovat ten noz? krvavyxh stop milion zaznamy kamerove vypovede litre krvi na podlahe noz jeden najdeny... ako vravim ten druhy noz mu nemohol pritazit viac ako to uz pritazene mali mohol z toho len najst pozitivum- “policia sfuserovala vsetko i obhliatku”

levantine
24. apr 2021

18. Ked ju vysetrovali mala na stehne odtlacok nohy, kopanec. Tomasko sa urcite branil. Nedala mu ani sancu svina.
19. Vraj pokojna atmosfera, varila caj, krajala jablcka princezna. Tie posledne fotky. Ona varila caj. Tomas zobral jej mobil a fotil sam seba, nasledne fotil Juditu. Z jej vyrazu nadsena urcite nebola a hlavne posledna fotka je rozmazana kde je jej ruka ze hej nefot ma. Nepacilo sa jej to. Ale to podla mna nebol spustac. Predtym alebo medzitym jak varila caj urcite si s niekym pisala a nasralo ju to ze Tomasovy jak ten mobil drzal tam vyskocili okienka a akurat zbadal nieco zle o sebe (to nieco to cele zacalo) necakala to, musel si na seba nieco nepekne precitat kedze je zname ze ho nenavidela a nevedela si predstavit ist s nim na vylet. Zacal ju konfrontovat ze to co ma byt toto a hadka bola na svete. Judita mu nikdy do oci nepovedala aku nenavist k nemu prechovava, teraz sa uz na nic nemusela hrat.
20. Hlboky muzsky hlas co suseda pocula mohol byt Tomasov aku ju konfrontoval co toto ma znamenat. Aj niekto s jemnym hlasom ked sa nahneva moze zmenit hlas na hrubsi.
21. Suseda pocula nahananie, laskovanie. To si najprv Juditka chcela zobrat naspat telefon aby Tomas viac neprecital ale nechcel ho pustit z ruky a cital na seba dalej. Bola viac nasrata. Potom jej ho dal a rozhodol sa ze odide, mohol jej nieco zle splechnut. Na to ona nebola zvyknuta, vsetko v nej narastalo.
22. Ako sa obuval a bol na odchode schytal prve rany do chrbta. Judita mala kvoli krajaniu jablk noz po ruke. Dostala amok a uz len bodala hlava nehlava. 53 ci kolko ran nie je planovana bezna vrazda. To je osobna vrazda!!! Len niekto kto druheho poznal, niekoho blizkeho.
23. Ako vedela ze ma rany aj zo spodu aj zvrchu ked ho otacala co hovorila operatorke? Logika nepusti ze?
24. Stranka pravdaojudite je len vysmech tomasovej rodine. Hnus co si dovolili. Takto spochybnovat pevne dokazy. Podla mna vedia ze to bola ona a brania ju. Mamicka jej poradila odpoctara. A nasledny telefonat kde zaznelo akoze tam niekto bol? Ano stalo sa to tak ako si to pamatas. Uuuplne ze si to pamataaaa ked nema koho. Hlavne taticek nemoze dopustit ze jeho dcerenka bude roky v base. Len necakal ze spravodlivost zvitazi a dostane roky na tvrdo. Sice zasluzi si ovela ovela viac ale hold slovenske zakony.
25. Tak srdcervuco plakala Juditka ked sa dozvedela verdikt. To ani Tomasko si tolky smutok nezasluzil ked ta mrcha volala na 112... tam kricala len nasilu a z nervov a lebo ju boleli rucicky.

Strasne ma to cele mrzi.. hlavne tomasova rodina co musi prezivat po tom vsetkom. Keby sa aspom priznala a prejavili aku taku lutost. Ale nie toto, lzi same lzi. Hlavne nelogicke a to co si tatik navymyslal, zaplatil a podplatil radsej nekomentujem. Ale jak sa hovori.. karma dobehne kazdeho... cele si to odniesla jedna nevinna dusa bohuzial

Tak mozno ma este daco napadne. Toto boli moje postrehy. Ak tu najdete chyby pardon, ospravedlnujem sa.

nikyball
24. apr 2021

@maria200981 on podľa mňa spravil to, čo uznal za správne. Mal ho tam odniesť práveže a dobre spravil. Len mala ho nájsť polícia. Nie on. To je ich robota.

maria200981
24. apr 2021

@levantine a este k tomu hrubemu hlasu...
ja ked som lezala na porodnej sale s kontrakciami samej sebe som sa divila ake zvuky(krik, stony, zvuky) vydavam.... Tomas mohol mat tenky hlas ale ked ta niekto opakovane nezastavitelneboda tie stony hlas krik si nechcem ani predstavit

maria200981
24. apr 2021

@nikyball s tymto s Tebou suhlasim

levantine
24. apr 2021

@maria200981 skor som to myslela na to ked ju konfrontoval. Suseda povedala ze to boli zrozumitelne slova. Mohol jej povedat nieco v style nahlas a hrubo to co ma toto znamenat? Co to je?

maria200981
24. apr 2021

@levantine i tak to mohlo byt ...alebo uz priamo pocas utoku...

levantine
Autor odpoveď zmazal
nikyball
24. apr 2021

@levantine koho podplatil?

levantine
24. apr 2021

@nikyball konkretne neviem ale dam ruku do ohna ze peniazky lietali do vackov. Sudnym znalcom napriklad ktori povedali ze si v ziadnom pripade tie zranenia nesposobila sama

nikyball
24. apr 2021

@levantine lebo to je dosť vážne obvinenie vieš o tom. Posunieme to polícii ? 🙂

maria200981
24. apr 2021

Advokat Lipsic hladal vzdy medializovane prıpady tak isto to bolo aj s tymto prıpadom... je to uznavany advokat a po kratkej chvile i on dal od nich ruky prec.... ak bybola nevınna a advokat by tomu verıl preco by neobhajoval ale tazko je obhajovat nıekoho kto ma za usamı az az....uz len z moralneho hladıska radsej odısıel ...

nikyball
24. apr 2021

@maria200981 tak zrovna on nie je prototyp morálneho hľadiska, keďže aj on vysiel z toho čo urobil ako nevinny

levantine
24. apr 2021

@nikyball je tu diskusia a nikoho neobvinujem. Moje nazory a uvahy nemaju nic docinenia s tym ze niekoho priamo obvinujem. Nemyl si forum kde debatujeme co a ako sa mohlo stat ze ja som povedala a takto to je a ona je vrah a do basy s nou. To mozes dat k policii polku internetu.

vevesh
24. apr 2021

@maria200981 ja si myslim, ze lipsic dal ruky prec preto, ze v pozadi sa nieco "miesilo" (jej otec ma urcite kontakty, peniaze, vplyv, frajerovi rodicia takisto, s ktorymi maju extra priatelske vztahy..). A na taketo veci si ludia na jeho pozicii davaju pozor, hlavne teraz pri medializovani kauz zo sudnictva, ktore je na sk nadmieru skorumpovane....

nikyball
24. apr 2021

@levantine napísala si to. Áno s babami sme tu písali dohady ale ty si to napísala ako hotovú vec 😉 žiadne myslím si, môj názor je a podobne.
...

vevesh
24. apr 2021

@levantine sudnych znalcov mozes akurat tak na sk podplatit, v zahranici urcite nie. I ked to nevylucuje, ze posudok bude iny, lebo nepredlozili vsetky dokazy- ale tak v posudkoch je jasne uvedene, co k dispozicii bolo a na zaklade coho hodnotili. Ja napriklad verim viac posudkom tych zahranicnych expertov ako psychologickemu posudku z sk, "ze jej nic nebolo"...

maria200981
24. apr 2021

@nikyball to s tym nema nic spolocne ...cı nedal pozor a nıekoho zrazıl je uz ına kapıtola....ja sa modlım vzdy za to aby sa nıeco take nestalo mne ...nıekoho nechtıac zrazıt na to stacı sekunda nepozornosti stat sa to moze hocıkomu z nas ....ubodat nıekoho a zrazit cloveka je nıeco uplne ıne ....ja som Lipsica spomenula kolı jeho advokatskej karıere a tym ze ıch obhajovat nechcel asi vedel preco ... to co sa stalo v jeho sukromnom zıvote to je uz ına kapıtola nesuvısıaca s temou o ktorej sa bavıme