Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
Lipsic sa vzdal obhajoby a vedel preco. Spolocnost ho vnima ako pravnika, ktory zastupuje slabších a bezbrannych. Pripad Kuciakovcov, kde sa vyjadril, ze si ani nevie predstavit, ze by na sude sedel oproti obzalovanym s vrazdy jeho deti..... Pri vrahyni Judite sa vystriedali 4 obhajcovia. Preco? ak by bola taka nevinna ako prezentuju doteraz jej rodicia napriek prevahe dokazov, tak by jej stacil jeden objahca ex offo.
@levantine waw uzas od A do B👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
@levantine lepsie by to nik nenapisal👏🏼👏🏼👏🏼Bacha na nikusu🤮
@barborkakr čo si to vymazala? 🤣🤣🤣 Mňa to pobavilo , že s tvojim podpriemerným IQ si vydedukovala, že ja som jej tatko, čo okrem takýchto problémov má čas chodiť na MK a preberať to tu s vami
@levantine verim tej agresivite a nevymyslaj si!!!😂😂😂
@barborkakr Dakujem 🙂.
@nikyball styl vyjadrovania tomu nasvedcuje, aj ze su vsetci pod nim😂a kam to dotiahol uz sa v klude nevyspi, hanba na 100 honov, odkial vies, ze mam podpriemerne ip?
@levantine nemaz to prosim🙏🏻
Dokazy su uplne jasne, aj ked druha strana sa vsemozne snazi zahmlievat a niektore tu z nej robite neskutocnu obet, az mi je na vracanie, ked vas tu citam. Chudiatko, za to, ze je z bohatej rodiny, vsetci su proti nej 🤮 Myslim si ale aj to, ze ak nie su ti jej rodicia uplne sprosti, musia vediet, ze to bola ona.
Inak tiez som raz citala, ze brala nejake lieky na "ukludnenie" a nasli jej ich v krvi, ale toto by samozrejme ocinko nikdy neuverejnil.
@barborkakr ona vie vsetko bacha 🤣 aj to aka ja som
@levantine alebo on ☃️
@levantine pozri sa. Vaše názory beriem asi tak, akoby mi 300 kilove cigánky z osady radili, kam mám investovať a ako schudnúť. Čiže vás mám vieš kde. Ale vy na svojej jednoduchšej úrovni si to neuvedomíte a budete stále stále dokola písať o ničom.
Jediné čo ma v tomto prípade zaujíma je motív a priznanie. To je celé.
@nikyball uz ste tu par x pisali, ze uz nebudete prispievat a stale ste tu🤔
@nikyball aj so svojou urovnou gentlemana, karma Vas uz dobehla😎
@barborkakr toto je výplod tvojej chorej hlavicky
Ahojky ve spolek, tiež som tento prípad trochu sledovala, o ňom čítala a môj názor je podobný ako už vyššie spomína
@levantine
- ja si tiež myslím že to bola ona. Je smutné že sa hrala na Tomášovu kamarátku, kto vie čo tým sledovala, keď to zašlo až k spoločne naplánovanému výletu do Londýna. Ale zrejme niečo vedel, kvôli čomu si ho udržiavala ako "dobrého" kamaráta.
Lebo, ak by niekto napadol v mojom byte môjho veľmi dobrého kamaráta, určite by som jačala na plné hrdlo len aby som privolala pomoc, útek na balkón, volanie polície, utekanie do kuchyni po niečo, s čím by som možno útočníka zastavila, spomalila...
- cudzí človek by mu dal ranu istoty a nie zmasakroval ho 50 tímu ranami, stačila by jedna bodná smer srdce, pľúca, hlava a bolo by a hlavne ten cudzí nemal ani motív Tomáša zabiť (a ak by aj mal, tak určite nie u niekoho na návšteve).
- a pravdu povediac sa aj bojím pustiť si tú nahrávku na 112, lebo ani neviem či chcem počuť jej hlas.
@vilma7
Ta nahravka uz nie je dostupna.ja som velmi rada, ze bola spristupnena.clovek si urobil obraz co sa tam asi dialo.
Ale je tá nahrávka ešte prístupná.Na stránke Pravda o Judite v časti moja výpoveď úplne dole na stránke.Teraz som to pozerala
@vilma7 niekde v úvode je jednou žienkoi spomínané, že motívom mali byť drogy... v ktorých bol zapletený Juditin frajer a jednoducho si chalanov pomýlili... a ďalej niekto písal, že v drogách lietali všetci vrátane Tomáša a slo sa cielene po ňom.... ale neviem nakoľko je tá informácia pravdivá.. to len o tomu motívu mi teraz napadlo. Mne inak stále vŕta hlavou, či tá sms komunikácia medzi J.frajerom a kamosom bola do toho celého zahraná alebo je na nej kus pravdy a neriešila sa pre rodinne väzby zainteresovaného mladíka a sudkyne
Tu je tá nahrávka úplne dole https://www.pravdaojudite.net/moja-vypoved
@liusa82 fuj ked ju pocujem..
@barborkakr Ja som sa zlakla hlasu aj tej operátorky.Lebo na tých prvých nahrávkach zverejnených taký hrozný hlas nemala.Až potom čítam že je to upravené podla GDPR 🙂
@liligreg Ano, na tej stránke pravdaojudite sú FB komunikácie ich kamarátov o nejakom drogovým gangu v Žiline. Až má z toho mrazí, ak je pravda, že deti sa môžu až do takýchto veci zapliesť. Mna tá stránka celkom presvedčila, že to mohol urobiť niekto tretí. Žiadny odpočtar elektriny (to si len Judita myslela), ale nejaký zdrogovaný chlap. Veľa veci sa tam nevysetrilo poriadne. Mal sa pozrieť aj Tomášov mobil a predvolať chalan, ktorý bol ich kamarát a zhodou náhod akurát v čase vraždy utekal smerom od ich bytovky. A keď si spomeniem, ako sa sfusovala obhliadka miesta činu pri kuciakovej vražde, tak neverím, že tu bolo všetko urobene poriadne. Zrejme tam ako prví nabehli záchranári, ktorí mohli množstvo stop zničiť, pripadne zanechať na podlahe svoje stopy atd.
@pupava_lucna to urcite 🤦♀️🤦♀️ A prezliekol sa cestou dolu, aj sa poumyval, povyzuval, potom lietal, dal si neviditelny plast a neviem co este.😅 Ti chlapci si to podla mna pisali len z nejakej potreby byt zaujimavi. To, ze sa to niekto snazi obratit vo svoj prospech chapem, ale dokazy su nepriestrelne. Ziadny fetak, ziadny odpoctar, ziadna tretia osoba!!!, nijake vybavovanie uctov. To, ze utrpelo ocinkovo ego, je viac ako jasne. Pan, s pocitom vlastnej dolezitosti, ktoreho vela ludi pozna a jeho dcerenka s nalepkou vrahyna...ano, to musi byt sakra potupa!!!

@nikyball no jezismaria tak som zabudla napisat myslim si. Odpustis mi teraz?