icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

barborkakr
9. máj 2021

@cacianka aj som si myslela...ma to napadlo, ked volala na 112.

levantine
9. máj 2021

@barborkakr intenzivne mysli na to, ze by chcela umriet ked je napr. s policajtami. Tomasa mala velmi rada, bol to jej najlepsi kamarat, nevie co sa stalo, nepamata sa a nevie preco je obvinena.

levantine
9. máj 2021

@silvia1983 pytala som sa jej, vraj sa to da cez google stiahnut tiez.

barborkakr
9. máj 2021

@levantine co si o tom myslis? chora je velmi podla mna...a niekto este riesi, ze malo...ved ona ked sa dostane von...nechcem ani pomysliet...s mamou ked vola uplne milunka zlatunka, dava si asi !role!...a veri im

levantine
9. máj 2021

@barborkakr preto tie jej vykriky lebo sa rezala, v posudku je napisane ze s tymi zraneniami na pravej ruke si ostatne urobila sama.

barborkakr
9. máj 2021

@levantine presne...premyslam, ci na Slovensku bol uz niekto takto nebezpecny...

levantine
9. máj 2021

@barborkakr Nemyslim si o nej nic dobre. Nie preto ze je z bohatej rodiny, to neznamena ze je niekto zly. Ale ona bola ocividne rozmaznana, frajer mal pletky s drogami. Neake baby pisali na net vraj aj ona cosi uzivala sem tam ze cele sidlisko vie len to nikto nenapise (moze to byt pravda aj nemusi) Kazdopadne psychiater nasiel neake naznaky ze nie je celkom Ok. Do oci klamat Tomasovi a za nim pisat a trepat ze ho zabije a silno neznasa a nevie si predstavit s nim ist na ten vylet??? Nieco mozno zohrala vychova, vsetko mala, nic jej nezakazli, tutu mutu Juditka a tam staci ze sa jej nieco znepaci a bum. Urcite si videla v zivote rozmaznane malinke deti a ked im niekto zobral hracku alebo toto nekupil tak rev jak tur. Si predstav toto v ponati teenegerskej Judity. Nieco podobne. Clovek je nauceny ze vsetko ma, dovolia mu a musi byt vse po jej. Mozno jak sa jej rodicia rozviedli tak nechceli aby trpela tak preto ju tak hyckali. Naozaj neviem, ale kazdopadne to dievca nie je celkom v poriadku a stale nechapem preco ju tu niektore tak obranuju. Som zvedava ci by ju pustili k sebe domov nech travi cas s ich detmi.

barborkakr
9. máj 2021

@levantine presne tak, zakeracka vychcana pred kazdy hra inu rolu, velmi nebezpecna je...

barborkakr
9. máj 2021

@levantine este co mi je zvlastne v tom telefone, ako yvzveda od matky preco je/ide v Tatrach...ako daka stihacka tiez nieco cudne..

cacianka
9. máj 2021

@barborkakr tusim sa to stalo 15.35 a na 112 volala 15.53 ?!
V texte je aj opis ake rany a kde boli na tele T.

cacianka
9. máj 2021

@barborkakr nejaky šok by som pochopila.
Susedovi prisiel jeho brat osobne povedat ze zomrel ich otec. Sused zmeravel tak divne, zobral vedro napustil vodu a zacal mopom umyvat chodbu....
Ale aby jej ani časom trochu nedocvaklo čo sa realne stalo, neverim. Ved s nou boli rodičia, lekari, vysetrovatel, policajti, advokati. Súdne konania nie 1 ci 2. Pedagogovia a dozorci v base, noviny, spravy, aj "kolegyne". Nula.
Predtym T.komentovala a dost casto a veľa ze ho neznáša, teraz že ho mala rada. Tak kto si vezme do bytu chalana kt.neznáša ?, varí si s ním čaj, kraja jabĺčka a ide na výlet dost dlhy a dost daleko.?
Pubertiak si ľahko postaví hlavu a najme ked ma frajera tak čo za dvojtvarnost to je ...

levantine
9. máj 2021

@barborkakr mne to pride tiez tak, s kazdym ma inu masku. Ako jej to vyhovuje. A to dievca je velmi inteligentne.

adula12
9. máj 2021

rozhovor akoby z dovolenky jej volala 🙂 ja by som revala jak tur keby som mala prvy telefonat s mamou z basy a som nevinna. a ona este pekne to tam opisuje, ze sa ma tam dobre, fajn izba aj spolubyvajuca 🙂 sa mi pacilo ako jej povedala, ze "mami vies, ked som AKOZE bola zrutena, tak preto ma dali na psychiatriu."
a to ako jej mama vravi ako to bolo, tak to o niecom svedci. cele je to divne, bohvie ci v tom nemaju aj oni prsty. aj Judita ako pozna tych psycho a lekarov po mene a este aj mame povedala, ci nevadi ze posudok jej urobil ich znamy lekar a nie iny. tak to uz tiez je zvlastne.
posobila pokojne, bud si neuvedomuje o co ide a je pod liekmi alebo si je tak brutalne ista, ze ju odtial dostanu. a pritom to je "vianocne" dieťa, aky pekny datum narodenia ma a taka mrcha to je...

barborkakr
9. máj 2021

@cacianka no ved velmi je prefikana, nebezpecna...

levantine
9. máj 2021

Baby museli ste si vsimnut v tom telefone ako ju matka brzdila a hned toto a hento. A to jej oukeey bolo take ze oukeyy tak vy mate plan.

zuziiiii
9. máj 2021

Do kelu keď si už začínam myslieť že je vinna prečítam si to pravda O judite celé A už zas pochybujem či to ona spravila alebo je V tom drogovy zilinsky gang

levantine
9. máj 2021

@zuziiiii presne na toto jej rodicia tu stranku urobili. Aby verejnost mala pochybnosti 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

zuziiiii
9. máj 2021

@levantine to jej rodičia vytvorili?

zuziiiii
9. máj 2021

@levantine odsúdená je teda na 12r A 4mesiace. To už ako nastálo myslím že už sa nemôže odvolať? Alebo ako to je už O nej nebudeme počuť myslim že už vyšetrovatelia S ničím novým neprídu. ..?

zuziiiii
9. máj 2021

Ja len že mi nejde do mozgu ako mohla 52krat bodnut ho ....aký to musel byť skrat na triezvo bez drog. ..že ako to veď musela byť S toho unavena alebo pri troch štyroch bodnutiach sa uvedomím....

zuziiiii
9. máj 2021

Ale zas ani to mi nejde do hlavy keď dakto tam bol A chcel ho zabiť tak ho zabije pár bodnutiami presne A nebude tam pichat 52krat

derdia
9. máj 2021

@lasskonka no tak to je jasne, ona to spravila, volala hned mame, co spravila a mama vymyslela tento dej, ktory ona celu dobu musi hrat ze sa tak stal....priserne...a oni sa bavia ako keby nic nespravila. Chore. Chora cela rodina.... Ani sa necudujem, ze ju odsudili. Musi byt priserne nebezpecna.

levantine
9. máj 2021

@zuziiiii v takejto situacii bola plna adrenalinu a necitila unavu ani bolest. Na svete je kopu pripadov s vela bodnutim a tak isto ked vrazdili deti. Judita chodila do fitness takze aj tak neaku vydrz to dievca ma.

levantine
9. máj 2021

@zuziiiii tolko ran je osobna vrazda, vzdy niekto blizky a koho dobre pozna

jvasenka
9. máj 2021

@lasskonka rozsudky okresných súdov sú po ukončení a anonymizácií zverejnené na stránke ministerstva. Pri konkrétnom rozsudku je nutné vedieť spisovú značku inak sa náhľadáš

levantine
9. máj 2021

@zuziiiii ano stranku vytvorili jej rodicia

zuziiiii
9. máj 2021

@levantine to je fakt že toľko bodných rán je osobná vražda. ...Niečo na tom je.

zuziiiii
9. máj 2021

Že je nezlomili za dva roky. ..že sa neprizna

barborkakr
9. máj 2021

@zuziiiii neprizna, to by rodicia neprezili...

levantine
9. máj 2021

@zuziiiii @barborkakr Nezlomili, podla mna lebo jej naslubovali ze ju odtial dostanu a ze sa vystahuju zo SR a moze zit normalny zivot tak ju nutia zatlkat a zatlkat a robit sa neviniatkom. Ved aj po rozsudku jej otec povedal ze urobi vsetko preto aby ju oslobodili. Tak asi tomu tak strasne veri lebo na druhej strane keby sa priznala tak si to musi odsediet aj keby co bolo.