Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
Milý admin táto téma tu nemá čo hľadať. Koľko sudcov tu odrazu máme.
@nikuska744 nahlasovala som tuto temu uz X krat, ale asi to bavi aj admina.
Je to vrcholne nechutne a fakt sa to sem nehodi.
@nikuska744 ? To sa nemozme rozpravat o niecom? A dokonca o pripade co nema u nas obdoby? Ved je to diakusne forum..
@deedol toto čo tu vyťahujú tie ženské je naozaj choré...
Akože čo vám vadí na tejto diskusii, čo je nechutné?
Tomáš že ležal v krvavom mori nebolo nechutné?
Nechápem kvôli čomu by sa mala téma bloknut 🤔
Dobre tak budme vo vsetkom ticho vsetci co mame otazky nazory...kto ma otazky a rozmysla preco sa stalo co sa stalo nech radsej zalezie a je ticho lebo to na diskusiu nie je vhodne. Podotykam ze Tomaska a celej rodiny je mi velmi luto. Bol to krasny chlapec a clovek ale toto sa nedeje bezne a preco sa nemozme na diskusnom fore rozpravat tie ktore maju o to zaujem..tie co nemaju mozu preskocit..ja tiez necitam diskusie kde sa rozoberaju testy ovulacne a tehotenske..
@lasskonka po vypocuti tej nahravky som si nie na 100 ale na 1000% ista, ze to bola ona. Nejde len o to, co povedali ale hlavne ako to hovorili. Z tohto je evidentne, ze ju mama chcela akoby uistit, ze zbieraju "dokazy", vdaka ktorym ju dostanu von, aby sa nahodou nepriznala. Z akeho dovodu, by ju mama este uistovala o tom, ze "ono sa to naozaj stalo, tak ako si myslis, ako si pamatas"...ak by to bola skutocna pravda?? Ved pocujete to, ako hovori J. ze "uhm uhm" a zrazu jej docvakne, ze vlastne, co mysli mama, ze co si pamatam, ze som ho zabila alebo? Lebo hned po cine volala s mamou, tak jej asi musela povedat, co urobila a preco(ze zrazu tma a nevie co, napr.) a preto sa hned zmätena opytala, ze "pockaj, pockaj, akoze ako?" A jej mama: "uplne tak, ako si to hovorila na zaciatku" a totalny doraz dava na "inak sa to ani nemohlo stat" - samu seba chce mama presvedcit a aj J o tom, ze to poriesia. A potom J: "akoze niekto tam bol?" - aj ten ton hlasu, akym sa to opytala, uplne, ze sa chcela uistit, ze prave toto mysli jej mama a nie tu "pravu-prvu" pravdu. A jej mama: "ale teraz uz to nechajme, je to takto a my to dokazeme" - preco by to tak velmi chcela nechat tak, ak by to bola skutocna pravda? Opat chce samu seba donutit nemysliet na to, ze jej dcera je vrahyna a len ju chciet zachranit. A ako jej mama povedala, ze "a my to dokazeme" ju chcela len uistit, ze ju z toho vyhrabu. A to Juditine zaverecne a totalne neiste, rozstrasene "okej" hovori za vsetko. Ja viac nemam co dodat. Toto su moje postrehy z toho telefonatu...az ma z toho mrazi, ked to pocuvam a ako je velmi citelne a evidentne, ze ta mama sa ju snazi presvedcit o tom, ze sa to tak stalo, aby sa nahodou nepriznala...Ja neviem ale takto sa nerozprava s obetou ale s vinnikom, z ktoreho tu obet chceme spravit...
Uf sila. O stranke vytvorenej rodicmi som nevedela a presla som si ju dnes. Plus youtube nahravky reportaz.
Je tam celkom dost nevysvetlenych veci, no aj tak silnejsie su prave proti nej. Za tie dva roky keby to bolo inak ako v obzalobe, ich sukromní detektivi by nasli aj udajneho "elektrikara" . Fb komunikaciu kamosov a priateľov vnimam ako tendecnu, jej frajer vedel ,ze je " napichnuty" ,tie veci tam pisal schvalne. Trosku vo mne jej rodicia vzbudili pocit ze prave ten jakub mohol byt vrah . Neviem co si mam mysliet o tych nozoch a bodnych ranach. Dalej ked bol údajne bodnuty najprv do chrbta a pri otvorenych vchodovych dverach, to ako v tichosti bez kriku ? Takmer kazda zena by zacala kričať keby to videla a tôbož ked by bola porezana tiez, co by pocul cely panelak ci co to je, lebo by sa to dost ozyvalo . On bol na odchode vraj, bodnuty najprv do chrbta pri otvorených vchodovych dverach, potom do stehna, to je kus čudné, ak ho bodol do chrbta pri vchode co by musel byt otoceny hrudnikom k bytu aby ho udajne mohol pichnut do chrbta niekto mimo bytu, ok mozno padol na kolena smerom do bytu a dostal do stehna a tahal sa smerom dnu zase, niekde tu by mala byt porezana ona, kde by mal mat este tomas jej krv na podrazkach, co je cudne tiez ze by ostal stáť po bodani do chrbta a nasledne by dostal do stehna ranu? Od chrbta do stehna? To si neviem predstavit taky postup. Hrudnik mal dobodany uz v lehu. Dalej tie jej zranenia, ze iní znalci sa vyjadrili ze su to obranne zranenia, ze keby sa jej sklzla ruka pri bodani tak by si porezala dlan nie prsty, ten noz sa jej uz tak šmýkal od tomasovej krvi ze ho vobec nemusela mat uchopeny pekne ale pootoceny hocijak, takze toto neberiem ako vyvracanie dokazov. K tomu este predstavte si ze na vas niekto nozom utoci a vy mu ako vo filme zachytite cepel v rukach 🤦♀️ no jasne. A tu je dalsia vec, musel by mat aj utocnik noz pootoceny aby jej dokazal porezat prsty s uchopenou cepelou, lebo za normalneho drzania noža pri pichani by jej porezal dlan . A preco by nezabil aj ju ked ho videla a vedela popisat... čudné vsetko asi ...
@hope87 presne ako pises fuj!!!
na stranke otvorene sudy. ale zatial to tam neni
Mna napadla take vec či sa neda nejakym spôsobom spätne zistiť obsah telefonatu z telefonu judity keď volala mame pred tym než volala sanitku. Myslite že niečo take vedia zistiť ti čo to vyšetruju?
@lasskonka
Aj spis bude zverejneny na tej stranke?
@pieksamaki neviem🤷♀️ci spis ci rozsudok..
@123sofia123 myslím, že to sa nedá.
@123sofia123 nie neda. Je to sukromny hovor. Hovory sa nemozu len tak nahravat. Je to protipravne.
@pieksamaki nie,spisy sa nezverejnuju
@123sofia123 podľa mňa by polícia kludne od mobilneho operátora mohla vyžiadať nahrávku od času vraždy a tým pádom majú rozhovor aj s matkou a následne so 112. Podľa mňa ju aj majú. Pretože keď sa vyšetruje vražda, môžu vsetko. A tam by hneď zistili co povedala mame a mali by jasno.

@jvasenka ja som dohladala spisovu znacku..len nic z toho..pise tam ze rozsudok je na ziadost obzalovanej anonymizovany