Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@janulka182 jej frajer bol vraj namoceny v drogach a vela ludi pisalo co ju pozna v okoli, ze fetovala tiez, vraj to vie cele sidlisko... Je to neoverene. Len si za tym ludia dost stoja.
@lasskonka Dakujem aj ja.
Ze priemerna rodina. Priemerna rodina nema takyto skoro luxusny byt, takuto velku terasu ale tlaci sa v malom byte a vacsina aj bez balkona. Kolko manzelov spava v obyvacke aby mali deti detsku izbu. Tu zila len Judita s manku... a priemerna rodina nema 30 000 na zaruku pre obvineneho!!!!! Priemerna rodina neoblieka svoje deti do znackoveho a nemozu si dovolit stale vyletiky. Mozno priemerna rodina vo Svajci ale nie u nas.
To co si ta jej rodina vymysla uz, je mi z nich zle. Tomas lezi zakopany v zemi! Strasne trpel pred tym nez umrel. Ani ten kopanec do Judity mu nepomohol. Nedala mu ani sancu!
🤣🤣🤣toto trošku prehnas nezdá sa ti?
Niekto mi tu pripomina Juditinu manku vyskerenu na sude. Jak keby sa tu pisalo o ukradnutych lentilkach... Karma je zdarma.
@levantine ano presne a direktivnu a chladni v telefone bleee co si urobila to ma☃️
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ najprv som myslela, ze chora je len Judita a jej rodina
@nikyball v praci kde je vela casu?😂😂😂🙈🙈😓
@att123 ja stale tvrdim ako si ju vychovali, tak maju hanbu do konca zivota aj ich buduce vnucata, cim viac pokracuju inteligentny clovek sa len smeje uz a zle mu je...
@barborkakr kto si ako zariadi tak ma 🥰
@levantine uz som to tu viackrat pisala, pana podnikatela poznam osobne a od priemernej slovenskej rodiny ma na mile daleko. co sa tyka financii urcite.
ta ich webova stranka je len spinava hra.
na druhu stranu, ma len jednu dceru, urcite ju zboznuje a nevie/nechce tomu uverit, v tomto smere mam prenho pochopenie, aj ked jeho konanie neschvalujem ani nahodou.
@darja27 asi nevkqstnu ma ,ma starsiu sestru ale ktovie ci maju rovnakeho otca.
@ktochytavzite ah tak
@lasskonka presne, pri takychto dokazoch ake na nu maju, kto a naco by mal riesit take blbosti ako nejaka trapna fb komunikacia dvoch faganov co chcu byt doleziti. Alebo ten vylamany zamok dole, no aky to moze mat vyznam ked ziadna stopa nejde von z bytu... fakt niektore zeny tu si myslia ze sud dva krat odsudi mlade dievca len tak bez dokazov lebo je “zaujati” 🤦♀️
Skôr by som sa jej otca opýtala ,ako vysvetlí tu stopu na nohaviciach od topánky a ďalšie .......on sa stále naháňa za nezmyslami a kamerami po celej Žiline.Neskutocne.
Ja sa priznam ze ja tento pripad sledujem odzaciatku. Bez toho aby som riesila kto bol vrah mi neslo do hlavy 50 bodnych ran. To je neskutocne fyzicky vycerpavajuce. A po prvych 10 ran z totalneho amoku clovek musi precitnut co robi, preco pokracovala? Urcite to nebol nikto cudzi bez blizkeho kontaktu s T. To ako za sprava je vysledkom toho kde zila a vyrastala. Tam uz sa toho moc neda robit. Ked ocko vsetko vzdy zariadil, preco nie toto 🤷🏽♀️ A vrta mi v hlave, ked ho nemala rada, preco si ho vodila domov? Myslim si, ze aj ked konala v amoku, s myslienkou sa ho zbavit sa uz pohravala... ona vidi len seba a svoj prospech a ked sa jej niecim uz dlhsie vyhrazal alebo vycital, cim by jej mohol uskodit... a podla vsetkeho je viac usvedcujucich dokazov proti nej, ktore my nepozname. Je naozaj smutne co sa stalo, ale to ze ju rodicia kryju je az nepochpitelne pre mna. A pritom keby sa priznala ovela skor sa na to zabudne. Takto vznika priestor na teorie.