Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@levantine zle z rodičov...no vieš, ona v afekte toto urobila a oni jej chcú zachrániť život. Lebo čo z nej bude, keď vyjde 28 ročná vonku...už nič..vyjde, bude mať nálepku vrahyne, vzdelanie žiadne, pripadne také "väzenské", ako spomínali v reportáži. Vlastne aj jej život je zmarený. Tak sa snažia ju z toho dostať. Snažia sa nakloniť si na svoju stranu aj verejnosť medializáciou. Ja sa im nečudujem.
U nas na fakulte uz koluje jej pripad na seminaroch. Co myslite na koho stranu sa postavili aj docenti aj profaci pri debatach? No Judita to nie je teda...no nech rodicia skusaju, ved peniazkov maju dost. Minule nas dekan povedal:"ved aj pravnik musi z niecoho zit"..takze asi tak...
@ibaneeez tiez si to myslim, ze by sa “zabudlo” nebyt ega.
@ibaneeez
@barborkakr asi stále dúfajú, že ju odtiaľ dostanú 🤷♀️
@ibaneeez ano presne, no ludia nie su blbi a nastane jej peklo prave ked vyjde, teraz ma este relativne klud..hrozne su tie spravy, co pisala, uplna sociopatka uz to mala v hlave a este to davala von…to nebol ziadny skrat, bohuzial…
@barborkakr presne to si aj ja myslim, ze ono to mohlo byt aj planovane
@barborkakr
@ibaneeez myslíte tie spravy že ja ho zabijem a lezie mi na nervy atď? Ale no tak. To sú tínedžerské kecy. A o 12 rokov si na ňu už aj tak nikto nespomenie.
@foxyfox Fakt?Teda my ako tinedzeri sme utekali zo skoly,fajcili na zachode a robili rozne blbosti ,ale v 16 rokoch teda nikto nehovoril ako ineho zabije...Mam neter v jej veku a ked som sa jej spytala ci si take pisu,sice zagulala ocami,ale povedala ze nikdy ani zo srandy.Ked si ty take pisala,tak tam tiez nebolo vsetko v poriadku
@snowflake07 my sme si v prvom rade nevypisovali, ale trávili čas vonku a áno padali všelijaké blbosti, neviem zrovna či z mojich úst, ale všeobecne to poznám ako frázu. A možno preto zagúľala očami, lebo si myslela, že chceš moralizovať. Mňa skôr zarážajú tie reči jej frajera ohľadom drog atď, vlastne celá jeho konverzácia a to bolo vyhodnotené ako "detské pózerstvo"
@foxyfox prosim???
Ak to boli tí chalani, ktorý konverzovali ohľadom drog, tak ich mala označiť a stala by sa pravdepodobne spolupáchateľkou. Najlepšie aj v tomto by to bolo najlepšie označiť na neznámeho páchateľa, ktorého by nikdy nikto nenašiel.
@katym77 nie nie, podľa fb správ jej frajera to mal byť niekto, kto mal ísť práve po ňom a Tomáša si s ním pomýlil. O tom samozrejme ona nemusela vôbec vedieť, takže nemala koho označiť. Ale ide o to, že tie deti sa bavili o feťákoch a možnom páchateľovi, ale to nezaujímalo nikoho. Ze judita napísala "zabijem ťa" už je plánovanie vraždy.
@foxyfox ale ved bolo dokazane, teda podlozene dokazmi, ze tam nikto treti nebol. neviem, naco zas ohladom toho moralizovat. Suhlasim s tym, ze slovo "zabijem ta" pouzivaju teenageri casto bez umyslu to naozaj spravit. Ale ta nahravka z väznice a to ako sa snazia konkretne v tej jednej vete co povedala Judita, jej rodicia zakamuflovat, ze slovko "akoze" pouzivala casto....konkretne ta jedna veta je dost jasna pre vsetkych...."akoze tam niekto bol?" A bez slovka "akoze" by veta znela "niekto tam bol?" ona sa na to vyslovene pytala.....Naozaj tu este niekto pochybuje o jej vine? Samozrejme rodicia nepripustia, ze ich decko je vrah.... ale to ako sa to snazia vsetko zahladit je na vracanie.
@foxyfox vsak ona sa vyjadrila ze pojde byvat prec zo slovenska potom. Tusim to vravela spoluväzenkyni bol taky clanok o tom.
@kristianka2255 jej sestra žije v UK tak tam aj plánovala …
@gabrielkaa no nenašli stopy ani jej sestry a matky, ktoré tam žijú. Ja by som aj pohybovala v jej vinu, ale ten telefonát..."akože ako? Akože niekto tam bol?". A vôbec nehovorím o slovku akože, ale o tom prekvapenom tóne, akoby sama už nevedela čo je pravda a zrazu ostala prekvapená, že ju matka presviedča o tom, že tam niekto bol a naozaj sa to tak stalo. A rýchlo zatĺkať, že teraz už o tom nehovorme.
@foxyfox hovoríme krvné stopy. Jej sestra žije v UK
@foxyfox celkovo myslím, že keby s ním zápasila tak ako vraví, tak sa nájde jeho geneticky profil na nej, alebo Tomášovi. A druha vec nože … prečo vrah použije ich nože? Ktoré ona potom následne schová u seba v komode
@gabrielkaa cely rad dôkazov ide proti nej
@gabrielkaa ano a este rtvs dala vcera reportaz o tomto vsetkom a ukazovali smsky co pisala kamaratke,,ze ho hodi z balkona a keby nieco nebola to ona, dalej pisala ze pre nu to anglicko snim tie 4 dni bude peklo a toto pisala kamoske. Takze tam vobec nebolo len ze"ja ho zabijem"
@kristianka2255 a myslím si, že aj túto druhú reportáž iniciovali jej rodicia
@gabrielkaa ved tvrdia ze nepoužil tie. Je to celé trochu divné no. Mne to hlava odmieta, že 16 ročne dievča to urobí naschvál a aj ten amok mi príde zvláštny, toľko ľudí ma už v živote štvalo a hovorilo všeličo nepekné, ale nikdy na to nevyprovokovalo ani len k facke. Ale to je jedno. Poznám osobne prípad, že chlapec zomrel pri autonehode možno 50 m za mojim chrbtom, počula som auto v šmyku a obrovskú ranu. Umieral tam na poranenia hlavy a rodičia vytvorili takúto podobnú stránku, kde vyfabulovali nejakého vraha atď...a veria, že tú nehodu niekto z vonka zavinil. Rodičia nájdu čo chcú, keď prichádzajú o dieťa. A juditiny rodičia istým spôsobom tiež o dieťa prišli.

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/16952#924
Nova reportaz o Judite. Stale niekto pochybuje?
Z rodicov je mi na grc....